Καλάθι

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου περιμένουμε τη δεύτερη πανσέληνο για αυτό το μήνα, γεγονός που προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο αφού αυτή διαδραματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού  και μάλιστα την ημέρα του Hallowen.

Μια Πανσέληνος στον Ταύρο πάντα μας προδιαθέτει για υλική ανταμοιβή και μας γεμίζει με προσδοκίες απολαύσεων και ερωτικής διάθεσης. Σε αυτήν την Πανσέληνο φαίνεται να ενισχύεται ακόμα περισσότερο μια τέτοια προοπτική συμπεριλαμβανομένης και της παρουσίας της Αφροδίτης ισχυρής στη θέση του ζυγού γεγονός που διανθίζει το κλίμα με ομορφιά και καλαισθησία μέσα στον 6ο οίκο αλλά και προσθέτοντας περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητά μας. Επίσης ενισχύει  την καλλιτεχνική έκφραση και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα και την ενασχόληση με τη μόδα και τον καλλωπισμό.

Τις ημέρες ειδικά πριν την πανσέληνο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις μας γιατί θα είναι δύσκολο να τις αναιρέσουμε, και οι αστάθμητοι παράγοντες παραφυλάνε  εν΄ όψη τη συνόδου της Σελήνης με τον Ουρανό έχοντας τον Ήλιο σε αντίθεση μπορούν να  φέρουν ανατροπές και ακυρώσεις ενώ  αρχικά φαίνεται να υπάρχει αρκετά θετική προδιάθεση για συμφωνίες και συνεργασίες και συντροφική συνεύρεση. Επί πλέον η σύνοδος του Ουρανού με τη Σελήνη δημιουργεί έντονη ανάγκη ελευθερίας, και δε λογαριάζει κόστος. Θέλει με κάθε τρόπο να προστατέψει και την υλική της ευμάρεια και δεν απεμπολεί εύκολα τα κεκτημένα της. Από την άλλη πλευρά όμως και ο Σκορπιός πάντα μαχητικός και ακραίος πιέζει για κάτι πιο αυθεντικό και κάτι πιο γνήσιο και ανανεωτικό, θέλοντας να φέρει στο φως πιο τις πιο απόκρυφες πλευρές των προϋποθέσεων και να αναδείξει την αλήθεια και το ψυχικό όφελος. Αυτό το υπαρξιακό δίλλημα ίσως δημιουργήσει ένα αίσθημα μελαγχολίας και προβληματισμού και πρόσκαιρη πτώση της ζωτικότητάς μας.

Ο Άρης ισχυρός και αυτός στο 12ο οίκο μας δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση η οποία όμως διοχετεύεται με δύναμη μέσα από τον ωροσκόπο δίνοντας ισχυρή θέληση, πυγμή που πηγάζει μέσα από  πνευματική αναζήτηση.

Η πανσέληνος κορυφώνει και πάλι πολιτικά ζητήματα, πολιτικές αποφάσεις και τη διαχείρησή τους σε μείζωνος σημασίας θέματα που αφορούν την κοινωνία. Η μεγάλη σύνοδος στον Αιγόκερω φανερώνει τις πολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης οι οποίες φαίνεται να έχουν και οικονομικό έρεισμα αφού ο Πλούτωνας κυβερνάει τον 8ο οίκο. Ο άξονας όμως της πανσελήνου διεγείρει έντονα τον 1ο -7ο οίκο δείχνοντας διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας παρά τη δυσφορία που έχει προκληθεί και τη συμφόρηση που δέχεται ο Ερμής (ανάδρομος ) και πάλι στις 26 μοίρες του ζυγού, όψη που είχε επαναληφθεί και στα τέλη Σεμπτεβρίου  περίπου. Ο Ερμής δέχεται μεγάλη καταπίεση από το σκληρό τετράγωνο του Κρόνου-Πλούτωνα ο ποίος βγάζει έντονα το εξουσιαστικό του πρόσωπο, και νιώθουμε να μας επιβάλλει κάτι που δεν είμαστε σίγουροι ότι το θέλουμε και χρήζει περεταίρω σκέψης και διεξοδικών συμπερασμάτων.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


5 σχόλια

web-dl · 12 Ιανουαρίου 2021 στο 11:54

Deference to author , some goodds excellent information . Ariana Tarrance Erving

watch · 30 Ιανουαρίου 2021 στο 03:21

Hi there mates, how is the whole thing, and what you wish for to say regarding this post, in my view its in fact amazing for me. Paolina Craggie Boswall

access · 30 Ιανουαρίου 2021 στο 18:52

Hello colleagues, its wonderful piece of writing on the topic of cultureand completely explained, keep it up all the time.| Lanny Xerxes Strang

access · 31 Ιανουαρίου 2021 στο 05:56

Good ?V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.. Mufinella Giffie Elana

turkce · 16 Φεβρουαρίου 2021 στο 20:26

I really like your blog.. very nice colors & theme. Annabelle Cyrill Floro

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL