Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Πύρινου Σκύλου

Αν και τα στοιχεία του μήνα είναι αρμονικά μεταξύ τους με τη Φωτιά να ενισχύει τη Γη προσπαθώντας να φτιάξει ένα σταθερό κλίμα στην πραγματικότητα η σταθερότητα είναι αυτό που κινδυνεύει περισσότερο καθώς Το I- Ching του Πύρινου Σκύλου είναι το εξάγραμμο 52 της Ηρεμίας που προειδοποιεί πως ο άνεμος δεν θα φυσάει πάντα προς την ίδια κατεύθυνση και πως είναι καιρός για αναθεώρηση και όχι για νέα ανοίγματα, θα υπάρχουν αλλαγές και θα χρειαστεί να αλλάξουμε τα σχέδια μας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο μήνας θέλει προσοχή και καλοπέραση δεν είναι καιρός για ανοίγματα, ο Σκύλος θα βάλει φραγές και εμπόδια στα σχέδια σας και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να διασκεδάσετε γιατί το μόνο καλό άστρο που θα βρίσκεται στις μοίρες σας είναι της καλής ψυχαγωγίας που φέρνει χαρές και αφορμές για γιορτή για πράγματα που έχετε ήδη πετύχει. Για να το ενεργοποιήσετε αυτό το θετικό άστρο και όχι τα αρνητικά κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις. Όσο περνάτε καλά τόσο καλέ πράγματα θα προσελκύσετε.

Αποφύγετε επενδύσεις και σημαντικές συζητήσεις. Οι διαφωνίες τώρα δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε κάτι όπως ένα τραπέζι ή ταξίδι στις 1, 13 και 25  του μήνα, αποφύγετε όμως να ρισκάρετε στις 6, 18 και 30 Οκτωβρίου.

ΒΟΔΙ

Αντιφατικός θα είναι λίγο ο μήνας για εσάς με το άστρο αλλαγών να σας παρακινεί να κάνετε επανάσταση και το άστρο αρμονίας να σας καθησυχάζει και να σας κάνει να αναζητάτε ήρεμες λύσεις, όταν τα άστρα που φιλοξενεί το ζώδιο μας είναι τόσο διαφορετικά  υπάρχει σύγχυση και αυτό που γίνετε συνήθως είναι να κάνουμε κάτι και μετά να το μετανιώνουμε. Προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που γνωρίζετε από καιρό πως θέλουν βελτίωση και αποφύγετέ να πάρετε τώρα ακραίες αποφάσεις, επίσης ο μήνας είναι ιδανικός για καινούργια σχέση ή για να προχώρηση μια σχέση που ήδη υπάρχει.

Συναντήστε φίλους και άτομα που έχετε καιρό να δείτε, διαβάστε και αποκτήστε νέες γνώσεις.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες:   μιλήστε για θέματα που σας απασχολούν στις  12 και 24 Οκτωβρίου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 7, 19 και 31 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Ένταση θα έχει ο μήνας αλλά τελικά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει γιατί ο Σκύλος του μήνα είναι φίλος σας και θα σας ωθεί να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Λύστε τώρα εκκρεμότητες και κάντε μια γενική εκκαθάριση. Πετάξτε και πράγματα που δεν χρειάζεστε για να κάνετε συμβολικά χώρο σε καινούργιες ευκαιρίες να έρθουν.

Τα αισθηματικά σας ευνοούνται αρκετά και αν καταφέρετε να επικοινωνήσετε χωρίς να τρομάζετε μπορεί τώρα να ζήσετε πολύ όμορφες εμπειρίες με το σύντροφο σας.

Γενικά χρειάζεται να προσέχετε τους τρόπους σας γιατί το άστρο γκρίνιας θα σας επισκεφτεί.

Οικονομικά είναι πολύ καλή εποχή για να κάνετε νέα ξεκινήματα.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι11 και 23 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί η 8 και 20 Οκτωβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο Οκτώβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να ρυθμίσετε καταστάσεις που σας ενοχλούν, όπως να ξεκινήσετε δίαιτα ή να μειώσετε έξοδα, αφού όλα θα μπορούν τώρα να μπουν εύκολα σε καινούργια ροή και ότι ξεκινήσετε τώρα θα κρατήσει.

Ο τομέας που θα έχετε τη μεγαλύτερη εύνοια είναι στα αισθηματικά και σε θέματα σχέσεων γενικά, επιδιώξτε νέες γνωριμίες ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα.

Συνεργασίες που θα γίνουν τώρα θα αποδώσουν. Προσέξτε μόνο να μην είστε πολύ κριτικοί και υπερβολικά λεπτολόγοι.

Προβάλετε τις δυνατότητες σας και καταπολεμήστε τα ελαττώματα σας τώρα που το άστρο αυτοελέγχου θα βρίσκεται στις μοίρες. Ασχοληθείτε με δύσκολες υποθέσεις για να ξεμπερδέψετε με αυτές.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 10 και 22 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 9 και 21 Οκτωβρίου .

ΔΡΑΚΟΣ

Μαθήματα σας φέρνει ο Οκτώβριος με το Σκύλο να συγκρούεται μαζί σας και με το άστρο των γνώσεων πάνω σας. Ξεκινήστε μαθήματα, παρακολουθήστε σεμινάρια, διαβάστε, οι γνώσεις τώρα θα ενεργοποιήσουν μια σειρά από αποκαλύψεις και θα σας πάνε πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να προσπεράσετε εμπόδια και πράγματα που σας κρατάνε στο παρελθών, αλλά είναι σημαντικό να ασχοληθείτε τώρα μόνο με πράγματα που γνωρίζετε καλά και όχι να επενδύσετε σε άγνωστους τομείς. Βελτιώστε τις γνώσεις που έχετε στον τομέα που εξειδικεύστε.

Αποφύγετε καυγάδες και διαπληκτισμούς, η παρατήρηση των γεγονότων θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από την εμπλοκή. Επίσης ο μήνας δεν ευνοεί ταξίδια και άσκοπες μετακινήσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο ή ενημερωτικά βίντεο στις 9 και 21 Οκτωβρίου , αποφύγετε αγορές στις 10 και 22 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Υγεία και γνώσεις σας φέρνει ο μήνας και είναι η καλύτερη εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας σας, ειδικά αν υπάρχουν χρόνια ζητήματα που μπορούν τώρα να γιατρευτούν ή να βρείτε θεραπείες που να σας ταιριάζουν καλύτερα. Μελετήστε θέματα διατροφής. Ξεκινήστε σπουδές, δώστε εξετάσεις.

Επίσης ο μήνας θα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και θα μπορείτε να τελειώνετε πιο γρήγορα τις δουλειές σας και αν το εκμεταλλευτείτε αυτό το άστρο θα μπείτε σε πιο παραγωγικούς ρυθμούς. Καλό είναι να μην αφήνετε τώρα εκκρεμότητες.  Ωστόσο θα έχετε και ένα αρνητικό άστρο που κρύβει τους κινδύνους κυρίως σε θέματα που δίνουν την εντύπωση ότι έχετε ήδη ξεμπερδέψει, γι’ αυτό χρειάζεται να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 8 και 20, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις 11 και 23 Οκτωβρίου.

ΑΛΟΓΟ 4
Ένα από τα τυχερότερα ζώδια θα είστε αυτόν τον μήνα αφού τα άστρα θα βοηθάνε να ολοκληρώσετε τα project σας. Κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε και μην αφήνετε τώρα πράγματα στη μέση, όπως και οι αναβολές δεν βοηθάνε και ότι αφήσετε για αργότερα θα κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Ο μήνας σας φέρνει υλοποίηση σχεδίων, επιτυχίες και νέες γνωριμίες. 

Κάντε καινούργιες συνεργασίες, παρακολουθήστε σεμινάρια. Κάντε δημιουργικά πράγματα με το σύντροφο σας και δείτε τη σχέση σας να αναβαθμίζετε.

Ο μήνας είναι καλός και για ιατρικές εξετάσεις, ή επεμβάσεις ομορφιάς.

Και τα οικονομικά σας θα έχουν εύνοια αρκεί να τολμήσετε να παρουσιάσετε κάτι.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 7, 19 και 31 Οκτωβρίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ  

Μήνας Συγκομιδής θα είναι για εσάς και θα έχετε και τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε και να δυναμώσετε στον τομέα σας, να ισχυροποιήσετε δηλαδή τη θέση σας. Κάντε τώρα επενδύσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Εδραιωθείτε στο χώρο σας. Το Άλογο του μήνα είναι φίλος σας αλλά θα σας βοηθήσει μόνο αν κάνετε νέα βήματα, καθώς στα άλογα δεν αρέσει η στασιμότητα.

Μιλήστε για τα σχέδια σας και προβάλετε τη δουλειά σας.  

Και στα αισθηματικά σας θα έχετε εύνοια, αλλά λόγο υπερβολικής ενέργειας μπορεί να είστε λίγο απότομοι ή αυταρχικοί, προσέχετε τους τρόπου σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: επενδύστε ή κάντε κάτι σημαντικό στις  6, 18 και 30 Οκτωβρίου, αποφύγετε όμως  να σκαλίσετε καταστάσεις στις 1, 13 και 25 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο μήνας αυτός φέρνει σε εσάς το άστρο που ανοίγει υποθέσεις και αυτό αν και είναι καλό άστρο θέλει να προσέξετε τι υποθέσεις ανοίγετε γιατί ότι κάνετε τώρα θα κρατήσει, οπότε αποφύγετε ιατρικές, εξετάσεις, επεμβάσεις, δικαστήρια γιατί θα ανοίξετε υποθέσεις που δεν θα κλείνουν. Αντίθετα μπορείτε να ανοίξετε κατάστημα, ή να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα. Να γραφτείτε σε γυμναστήριο ή να ξεκινήσετε κάποια καλή συνήθεια. Βάλτε πρόγραμμα τώρα που θα μπορείτε εύκολα να το τηρήσετε.

Γνωριμίες επίσης που θα γίνουν τώρα θα κρατήσουν.

Την μεγαλύτερη εύνοια θα την έχετε στον τομέα της καριέρας κυνηγήστε επαγγελματική άνοδο, διευρύνετε τις επαφές σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα, αλλά μην κάνετε ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 2, 14 και 26  Οκτωβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το άστρο αποθήκευσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι αποταμίευση, αλλιώς θα πάρετε βάρος, προσέχετε και την υγεία σας γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε ιούς ή να κρυώσετε. Αγοράστε έναν κουμπαρά και ρίχνετε όλο το μήνα μέσα όσα περισσότερα μπορείτε για να  ενεργοποιηθεί η αύξηση εισοδήματος και όχι παρασίτων ή κιλών.

Τα αισθηματικά είναι επίσης ένας καλός τομέας να επενδύσετε γιατί και εκεί θα υπάρχει η τάση για αύξηση,  για νέα καλή γνωριμία, για απόκτηση απογόνου ή νέα μέλη μπορεί να προστεθούν στην οικογένεια.

Ο μήνας ευνοεί και τα κλεισίματα, αν θέλετε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες κάντε το τώρα. Αποφύγετε άνοιγμα επιχείρησης.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε διαφήμιση ή αποταμίευση στις 4, 16 και 28 Οκτωβρίου, αποφύγετε πολυκοσμία στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Όταν ο μήνας είναι ίδιος με το ζώδιο μας είναι εποχή για δημιουργία και τα εμπόδια εξαφανίζονται, αυτός ο Οκτώβριος όμως θα είναι ακόμα καλύτερος από άλλες χρονιές γιατί τώρα το παλάτι του Σκύλου θα φιλοξενεί το άστρο ευκαιριών και γρήγορων ελιγμών, μην χάνετε καθόλου χρόνο αλλά υλοποιήστε! Κάντε επαφές με το εξωτερικό, ξεκινήστε διαδικτυακά συστήματα όπως στήσιμο ιστοσελίδας ή ανεβάστε βίντεο με τη δουλειά σας, το ίντερνετ μπορεί τώρα να αναβαθμίσει τη δουλειά σας.

Αγοράστε καινούργιο τηλέφωνο ή κομπιούτερ.

Στα αισθηματικά προσέχετε γιατί μπορεί ο σύντροφος σας να νιώσει παραμέληση και να ενοχληθεί από την τάση ανεξαρτησίας που θα έχετε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξτε συναντήσεις και εξόδους στις 3, 15 και 27 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 4, 16 και 28 Οκτωβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Ευκαιρίες σας φέρνει ο μήνας, αλλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και κάντε χώρο για καινούργια, ο μήνας ευνοεί πολύ το ξεκαθάρισμα και τις αποκαλύψεις. Ανανεώστε το χώρο σας, κάντε επισκευές και service αυτοκινήτου αν χρειάζεται. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε έχει χαλάσει και δεν επιδιορθώνετε.

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε καλύτερα και να έρθετε εύκολα σε συνεννόηση, επιδιώξτε να μιλήσετε ανοιχτά για αυτά που σας προβληματίζουν, ο μήνας ευνοεί τις εξομολογήσεις.

Και επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει ο Οκτώβριος, ασχοληθείτε με το ίντερνετ και συνεργασίες με το εξωτερικό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ιατρικές εξετάσεις ή γενική καθαριότητα στις 2, 14 και 26 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 5, 17 και 29 Οκτωβρίου.


5 σχόλια

altyazili · 19 Δεκεμβρίου 2020 στο 23:13

Enjoyed examining this, very good stuff, regards . Hedy Arnold Joanne

download · 20 Δεκεμβρίου 2020 στο 07:50

Very good article! We will be linking to this great post on our website. Keep up the good writing. Odelinda Tammie Sternberg

ucretsiz · 12 Ιανουαρίου 2021 στο 00:38

I have recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. Jonis Maje Mattheus

bluray · 7 Φεβρουαρίου 2021 στο 11:48

Very informative blog article. Much thanks again. Fantastic. Anselma Armstrong Stafford

debussyn autosta · 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο 07:02

What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace,
when i read this article i thought i could also create comment due to this good
post.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL