Καλάθι

Feng Shui Οκτωβρίου

Αναβαθμίστε την εικόνα σας, προσελκύστε χαρά στο χώρο σας

Τα άστρα του μήνα ευνοούν τις ανακαινίσεις και τις επεμβάσεις αισθητικής, ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και προβολής. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και κάντε πράγματα που σας ψυχαγωγούν για να προσελκύσετε χαρούμενα γεγονότα.

Κέντρο 9

Το κέντρο θα φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει επιτυχίες και χαρά, βάλτε κάτι πράσινο ή κάποιο μικρό φυτό όπως μια πυραμίδα από μπαμπού για να ενεργοποιήσετε τη στόχευση και κάντε συχνά φασαρία στο κέντρο χτυπώντας κάποιο καμπανάκι, ο μεταλλικός ήχος θα φέρει χαρμόσυνα και θετικά πράγματα.

Ανατολή 7

Το μεταλλικό 7 θα ηρεμήσει τη δύστροπη φέτος ανατολή που είναι ο τομέας της υγείας και θα φέρει θεραπείες, ωστόσο έχετε ακόμα εδώ  την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και το σκόρδο που προστατεύει από ιούς και ασθένειες. Τοποθετήστε εξωτερικό στο ανατολικό κομμάτι της βεράντας ή του κήπου ένα δοχείο με νερό και αλλάζετε το συχνά για να φέρει τα κέρδη που στερεί το ετήσιο άστρο.

Νοτιοανατολικά 8

Στη γωνιά του πλούτου θα βρίσκεται αυτόν τον μήνα το άστρο το καλύτερο άστρο, κάντε κάποια ανακαίνιση ή φρεσκάρισμα στο νοτιοανατολικό σας δωμάτιο για να ενεργοποιηθεί αυτό το καλό άστρο και να φέρει τις κατάλληλες ιδέες για τις επόμενες κινήσεις. Ανοίξτε το συντριβάνι του μήνα εδώ και βάλτε και λίγο κόκκινο χρώμα σε σεντόνια αν είναι κρεβατοκάμαρα σε τραπεζομάντηλο αν είναι κουζίνα, ακόμα και μια ανοιχτή λάμπα Ιμαλαίων θα πυροδοτήσει το άστρο αυτό.

Νότος 4
Ο Νότος θα φιλοξενεί το άστρο πλούτου και μαζί με το ετήσιο 2 που φέρνει αποταμίευση μπορεί ο νότος να αποδώσει, διαφημιστείτε και προβάλετε τη δουλειά σας από εδώ, ειδικά αν έχετε νότια είσοδο, βάλτε και ένα διάφανο κρύσταλλο για να καθαρίζει τη γωνιά και να ενισχύει τη καθαρή εικόνα. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις.

Νοτιοδυτικά 6

Ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο θα φέρει η πλευρά του έρωτα και καλές συνεργασίες, βάλτε εδώ ένα δράκο για επιτυχίες και φρέσκα λουλούδια για να ανθίσουν οι δουλειές και οι γνωριμίες, αποφύγετε και εδώ πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε κάτι σε πράσινο για σεντόνια, τραπεζομάντηλα, χαλάκι.

Δυτικά 2

Στη Δύση το άστρο θα φέρει τάση για πολυφαγία, τσιμπολόγημα, βάλτε εδώ έναν κουμπαρά και ρίχνετε όλο το μήνα κέρματα και για να μην πάρετε κιλά και για να δείξετε στο άστρο πως θέλετε να σας φέρει χρήματα και όχι κιλά και αρρώστιες. Βάλτε και μια μεταλλική κολοκύθα υγείας για προστασία υγείας ή μια χελώνα.

Βορειοδυτικά 1

Το άστρο που φέρνει ευκαιρίες θα έρθει σε μια από τις καλύτερες πλευρές της χρονιάς και αυτό δείχνει ότι οι ευκαιρίες αυτόν τον μήνα θα έρχονται από μακριά και εδώ μπορείτε να ανοίξετε συντριβάνι αν δεν σας βολεύει Νοτιοανατολικά. Κάντε πράγματα εδώ και κυρίως κάντε φασαρία, κάποια ανακαίνιση φυτέψτε λουλούδια, ανοίξτε τα παράθυρα.

Βορράς 5

Στο Βορρά το άστρο του μήνα θα φέρει ανατροπές και καλύτερα να αποφύγετε ανοίγματα στη δουλειά σας αν είναι εδώ η είσοδος σας ή αν κοιμόσαστε στο βορρά. Τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που βοηθάει να ξεπεραστούν οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες, ενώ βρίσκουν και οδηγούν σε κερδοφόρες λύσεις και πηγές εσόδων. Αποφύγετε να κάνετε επισκευές σε αυτό το δωμάτιο, κρατήστε το όσο πιο ήσυχο γίνεται.

Βορειοανατολικά 3

Η Βορειοανατολική γωνιά θα φιλοξενεί το άστρο που φέρνει ένταση, αλλαγές και γκρίνια, βάλτε και εδώ λίγο κόκκινο ή ένα ρόδι για ηρεμία. Όμως αυτή η γωνιά μπορεί να φέρει και αλλαγές, για να είναι θετικές κάντε μόνο ευχάριστα πράγματα εδώ και ευχές. Επίσης αυτό το άστρο φέρνει ατυχήματα κρεμάστε εδώ τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο και το σύμβολο ευκαιριών στη πλάτη και για προστασία και για έλξει ευκαιριών.  

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε 


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *