Καλάθι

Οι μυστικές  διεργασίες πριν τη νέα εποχή..

Στις 22 Σεπτεμβρίου έχουμε την αστρολογική ημερομηνία της φθινοπωρινής ισημερίας. Αυτό σημαίνει ότι ο ήλιος θα βρεθεί ακριβώς στη 0ο του Ζυγού. Είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι η περίοδος αυτή χρωματίζεται από παρασκήνιο και αφανείς καταστάσεις σχετικά με την προετοιμασία της εποχής που θα εγκαινιαστεί στο χειμερινό ηλιοστάσιο. Ένα παρασκήνιο το οποίο φαίνεται ότι αλλάζει τις υπόγειες δομές των εξουσιαστικών Αρχών και συστημάτων καθώς και τις ρυθμίσεις εξισορροπιστικού χαρακτήρα που θα πρέπει να γίνουν.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2020 ιδρύει μια νέα 20ετία πολύ σημαντική και κρίσιμη για την ανθρωπότητα και για την Ελλάδα. Εκτός των άλλων δεν αποκλείεται ακόμα και η διεξαγωγή  εκλογών ή κάποιας έντονης αλλαγής του  πολιτειακού μας συστήματος. Βέβαια εώς ότου φθάσουμε σε εκείνη τη χρονική στιγμή θα χρειαστεί πρώτα να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μας επιφυλάσσει η περίοδος του φθινοπώρου. Σε αυτή την περίοδο είναι έντονο το παρασκήνιο με μυστικές προεργασίες που ως ένα επίπεδο θα είναι αθέατες, όμως θα υπάρξουν και εξελίξεις που θα αρχίσουν σύντομα να βγαίνουν στο φως.

Η πρώτη όψη που πρέπει να εστιάσουμε είναι η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον 12ο  οίκο που δείχνει τη βαθιά αναμόρφωση που γίνεται μέσα μας και την προσπάθεια να εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας και την κατανόηση μας. Αυτή η όψη μας δίνει αντοχή παρά τις αντιξοότητες όμως σηματοδοτεί και πολλές αποχωρήσεις ψυχών από τον πλανήτη. Επίσης επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό το σύστημα υγείας, αλλά και η ίδια η υγεία.

Ουσιαστικά αυτή η όψη έρχεται να επαναλάβει ζητήματα της Άνοιξης που μας πέρασε όμως με τη διαφορά ότι συγκρούεται με ισχυρό τετράγωνο στον Άρη στον Κριό ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ στη θέση του. Αυτό δείχνει πιθανή σύγκρουση μεταξύ συστημάτων εξουσίας και παιδαγωγών και μαθητών οι οποίοι φαίνεται να δυσφορούν και να επαναστατούν με τις συνθήκες διδασκαλίας. Ο Άρης στον Κριό αν και ανάδρομος δείχνει ότι μέσα στον τρίτο οίκο θα βγάλει πάθος και ένταση, αλλά και επιχειρήματα για η δράση του, ασχέτως κόστους. Αυτή η όψη κορυφώνεται ήδη στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Με ημερομηνία ορόσημο τις 30 Σεπτεμβρίου όπου θα ορθοδρομήσει ο Κρόνος ενώ θα σχηματίζει παράλληλα τετράγωνο ακριβείας με τον Άρη στον Κριό  σε ιδιομοιρία. Όψη επικίνδυνη για σεισμική διέγερση(όχι τόσο στον Ελλαδικό χώρο). Σίγουρα όμως είναι όψη η οποία δείχνει σαρωτικές κοινωνικές εξελίξεις με βαθιές μεταλλάξεις αλλά και δυσκολίες να γίνουν αποδεκτές από την κοινωνία. Αντιθέτως μπορεί να φέρουν βίαιες συγκρούσεις και ουσιαστικά να προκληθεί ένα τέλμα στις κοινωνικό πολιτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα πάρουν ένα χαρακτήρα επιδιόρθωσης αλλά και απόπειρας καθιέρωσης του καθεστώτος που χτίζεται την τελευταία διετία κυρίως. Αυτή η όψη όμως δημιουργεί αρκετά νομικά προβλήματα και παρενοχλήσεις στην κυβέρνηση γιατί κτυπάει με αντίθεση την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της, τον Ιούλιο του 2019. Αφορμή σε αυτό μπορεί να είναι και θέματα ηλικιωμένων, κοινωνικής ασφαλίσεως και συνταξιοδότησης. Αλλά και το σύστημα υγείας γενικότερα.

Όσο θα αναδρομεί ο Άρης θα θα συναντήσει ξανά το Δία ορθόδρομο γεγονός που θα προκαλέσει βιασύνη και  παρά τις αντιξοότητες θα θέλει να περάσει διοικητικές γραμμές οι οι οποίες  δύσκολα μπορούν να ευδοκιμήσουν. Παρ΄όλα αυτά έστω και δύσκολα ο Ερμής στο ζυγό αν και χτυπημένος με Τ τετράγωνο προσπαθεί να φέρει συμφωνίες οι οποίες όμως έρχονται μέσα από ένα καθεστώς πίεσης σε συνδυασμό και με την Αφροδίτη στο λέοντα η οποία έχει θετική πρόθεση αλλά και αρκετές απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι υποχωρήσεις ως προς την ουσία δεν μπορούν να αποδώσουν, όμως θα χρειαστεί ψυχραιμία γιατί αρχές του Οκτωβρίου έρχεται η πανσέληνος στον Κριό και μάλιστα σε σύνοδο με το Χείρωνα, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε υποτίμηση του εγώ και το αίσθημα του τραυματισμένου μαχητή. Το Τ τετράγωνο του Ερμή με Πλούτωνα και Άρη έτσι όπως είναι σχηματισμένο στο ωροσκόπιο της φθινοπωρινής ισημερίας, θα φέρει πιθανή διακοπή στις σπουδές και στα σχολεία.

Ο Ερμής θα έχει εισέλθει ήδη στο σκορπιό ενισχύοντας τη μυστικότητα που τονίζει και ο Ήλιος στο Ζυγό εντός του 8ου οίκου, ενώ θα αναδρομήσει στα μέσα του Οκτώβρη μέσα σε κλίμα μυστηρίου σχετικά με τα σοβαρά θέματα επικαιρότητας. Η Αφροδίτη θα έχει μπει στην Παρθένο από αρχές του Οκτωβρίου θέλοντας να βάλει κάτω τα πράγματα με χαρτί και με μολύβι και να καταμετρήσει ζημιές-κέρδη  και τους πιθανούς υποστηρικτές μιας συμμαχίας. Πάντως στο διάστημα 20-30 Οκτωβρίου θα υπάρχουν κάποιες θετικές οικονομικές εξελίξεις. Και προς το τέλος του μήνα κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις σχετικά με ασφαλιστικά,αλλά και την αντιμετώπιση δυσκολιών με έναν τρόπο που θα μειώνει τις απώλειες.

Από τις 17 Οκτωβρίου έχουμε νέα Σελήνη, με μια εξίσου δύσκολη σε τετράγωνο με τη σύνοδο Δία-Κρόνου-Πλούτωνα η οποία θα δημιουργήσει ένα φοβερό κλίμα ανασφάλειας, σκληρότητας και φόβου με τις υπόγειες μεθοδεύσεις μυστικών εξουσιαστικών συστημάτων να γίνονται παρενοχλητικές, και να δημιουργούν ένα κλίμα που μοιάζει να είναι ταυτόχρονα στέρεο αλλά την ίδια στιγμή και ετοιμόρροπο

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με πανσέληνο, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Ουρανό, γεγονός το οποίο θα φέρει νέες ανατροπές σε δικαστικά ζητήματα, σε ζητήματα παιδείας, αλλά και σε θέματα κοινής γνώμης και ενημέρωσης. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις μοίρες περίπου της φθινοπωρινής ισημερίας- προσπαθώντας πάλι να φέρει ισορροπίες και κάποιες συμφωνίες, αλλά και πάλι με αντίξοες και περιοριστικές συνθήκες.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό ισχυρή θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το κλίμα, όμως και αυτή εκεί γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου θα έρθει σε αντίθεση με τον εξίσου ισχυρό Άρη στον Κριό θέτοντας μια εκ διαμέτρου αντίθετη όψη και νέες ισορροπίες τρόμου. Επίσης θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις καλές και γόνιμες ανθρώπινες και ερωτικές σχέσεις. Ίσως λόγω και των συνθηκών, αλλά και έντονων οικονομικών διαφορών.

Στις 15 Νοεμβρίου ορθοδρομεί ο Άρης και βοηθάει περισσότερο στη δύναμη και τη πρωτοβουλία, βοηθώντας στις επιτυχίες. 30 Νοεμβρίου έχουμε μερική Έκλειψη Σελήνης η οποία επηρεάζει το κλίμα σε πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο είναι πολύ πιθανές οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, γεγονός που ενισχύεται και από την παρουσία του Ερμή στο σκορπιό στο μεσουράνημα. Θέση που μπορεί να αναδείξει αρκετά σκοτεινά σημεία σε επίπεδο διακυβέρνησης. Θα  ακουστούν πολλές φωνές από τη νεολαία η οποία θα εκφραστεί με πάθος. Οι τριγμοί όμως στην Κυβέρνηση θα είναι έντονοι.

Το τρίγωνο Ήλιου Άρη θα ενισχυθεί και μαζί του και η δράση μαζί με την αποφασιστικότητα όσο προχωράμε προς τα μέσα του Νοεμβρίου.

 Σε αυτό το σημείο και στις 14 Δεκεμβρίου περιμένουμε την ολική ηλιακή έκλειψη η οποία θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο στη καθημερινότητα με διάθεση αισιοδοξίας και ανάπτυξης. Προσοχή όμως θα χρειαστεί λόγω του τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα ο οποίος μπορεί να φέρει υπερβολική φιλοδοξία και παραπλάνηση. Ο Ερμής στο τοξότη θέλει να ελαφρύνει το κλίμα, και να παραβλέψει όσο μπορεί τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν περιέλθει από τη βαριά σύνοδο του Δία-Κρόνου –Πλούτωνα, οποίος μπορεί να φέρει εχθρικό κλίμα στον 7ο οίκο του χάρτη της Έκλειψης. Η τριμηνία κλείνει με την είσοδο πλέον του Δία-Κρόνου στον Υδροχόο στιγμή ορόσημο για το μέλλον. Πλέον φεύγουμε από τον Αιγόκερο, το κλίμα αλλάζει. Μπαίνουμε σε μια νέα διαστημική εποχή, αρκετά σημαντική και συνταρακτική για την κοινωνία μας. Αλλαγές που θα έχουν όμως και συνέπειες και τραντάγματα με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα να δίνει τα τελευταία του χτυπήματα στη διάρκεια της εξόδου του 2020 και στις πρώτες ημέρες του 2021.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


4 σχόλια

bluray · 7 Φεβρουαρίου 2021 στο 20:58

Just wanna input that you have a very nice web site , I enjoy the style and design it really stands out. Crissie Cori Leverick

online · 7 Φεβρουαρίου 2021 στο 22:10

I like it whenever people come together and share ideas. Great blog, continue the good work! Amabelle Olenolin Lesly

turkce · 15 Φεβρουαρίου 2021 στο 18:41

Thanks to the team, this is exactly what I was looking for Crista Robbert Chyou

turkce · 16 Φεβρουαρίου 2021 στο 19:43

You completed several nice points there. I did a search on the subject and found a good number of people will go along with with your blog. Ulrika Timofei Lashoh

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL