Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Ξύλινου Πετεινού

Τα στοιχεία του μήνα δεν είναι αρμονικά, θα υπάρχει μια τάση για περικοπές καθώς το μέταλλο θα είναι πολύ κοφτερό και το ξύλο αδύναμο, έτοιμο να κοπή, θα υπάρξουν δώρα και προσφορές που όμως τελικά δεν θα αξίζουν γιατί τα ποσά που θα πρέπει να επιστραφούν ή να δοθούν για συντήρηση θα είναι περισσότερα από την αξία του αποκτήματος, αποφύγετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα πράγματα που μοιάζουν για ευκαιρίες και εκπτώσεις που κρύβουν παγίδες. Το καλύτερο που μπορείτε τώρα να κάνετε είναι να κόψετε κάποια κακιά συνήθεια ή να χάσετε κιλά, έτσι δεν θα έχετε άλλες περικοπές.

Το I-Ching του μήνα προτείνει υποχώρηση γιατί δεν έχει αξία να κατακτήσεις κάτι που οι απώλειες θα είναι περισσότερες.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Μήνας αρμονίας θα είναι για εσάς και θα υπάρχει πολύ εύνοια σε επικοινωνίες, κάντε επαφές, αγοράστε κινητό τηλέφωνο ή ανανεώστε συμβόλαια. Βγείτε και γνωρίστε νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο και στη καριέρα σας αλλά και γενικά στην εξέλιξη σας. Εξέλιξη θα έχετε και στα αισθηματικά σας αφού ο μήνας  φέρνει μαζί του το άστρο αγάπης, αν είστε σε σχέση μπορεί τώρα να προχωρήσετε σε Γάμο και αν είστε ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσετε τώρα το έτερον σας ήμισυ.

Στις μοίρες του Ποντικού θα βρίσκεται αυτόν τον μήνα το άστρο Ουράνιας τύχης και θα γίνονται καλά πράγματα ξαφνικά και εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπορεί να έχετε μεγάλη άνοδο στη καριέρα. Αποφύγετε να ασκήσετε κριτική για να μην κριθείτε και εσείς.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικά ραντεβού στις  7 και 19  του μήνα, αποφύγετε όμως ανοίγματα στις 12 και 24 Σεπτεμβρίου.

ΒΟΔΙ

Την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων ευνοεί ο μήνας και ότι προσπαθήσετε τώρα να φροντίσετε θα απαιτεί λιγότερο κόπο, καθαρίστε αποθήκες, ντουλάπες, πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και ξεμπερδέψτε με υποθέσεις που εκκρεμούν,

αλλά μην αφήσετε τώρα πράγματα στη μέση γιατί ότι δουλειές ξεκινήσετε τώρα χωρίς να την ολοκληρώσετε δεν θα τελειώνουν  ποτέ. Κάντε ιατρικές εξετάσεις, αισθητικές επεμβάσεις.

Ο Πετεινός του μήνα είναι ο αρχηγός σας και έρχεται με την τάση να λύση θέματα και όχι να δημιουργήσει καινούργια. Οπότε λύστε ότι σας απασχολεί. 

Επιπλέον το άστρο πλούτου θα βρίσκεται πάνω σας και τα κέρδη θα έρθουν από ομαδικές συνεργασίες, κάντε νέες επαφές.

Και τα αισθηματικά σας θα έχουν τώρα θετική τροπή.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: διοργανώστε κάποια συνάντηση με κόσμο στις  6, 18 και 30 Σεπτεμβρίου, προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 1, 13 και 25 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Προσοχή σε ελέγχους και παραβάσεις, ελέγξτε αν έχει λήξη η ασφάλεια σας, πετάξτε ληγμένες τροφές από τα ντουλάπια καθαρίστε το ψυγείο, ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, κάντε service. Ο μήνας ευνοεί γενικά την επιδιόρθωση και τον έλεγχο.

Αν παραδώσετε κάποιο έργο ελέγξτε τις λεπτομέρειες και αποφύγετε τώρα να υπογράψετε καινούργια συμβόλαια. Το κοφτερό μέταλλο του μήνα σας κόβει και καλό είναι να μην σας βρει απροετοίμαστους και ανοργάνωτους.

Παρόλο αυτά το άστρο οικονομικών ευκαιριών θα βρίσκεται πάνω σας, αλλά θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας. Αποφύγετέ ανοίγματα με άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

Προσοχή και σε σκάνδαλα, θα υπάρχει ερωτική παραπλάνηση ή μπορεί να σας

κατηγορήσουν άδικα αν δεν δείχνετε με σαφήνεια τη πρόθεση σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες του μήνα θα είναι οι5, 17 και 29,  αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 2, 14 και 26 Σεπτεμβρίου.

ΛΑΓΟΣ

Ο μήνας Πετεινού,  ο Σεπτέμβριος δηλαδή είναι πάντα για εσάς μήνας Σύγκρουσης, γιατί ο Πετεινός βρίσκεται απέναντι σας και σας κόβει το ξύλο σας, είναι η περίοδος περικοπής και κλαδέματος για σας, όμως φέτος η Σύγκρουση σας επισκέπτεται με το πιο καλό άστρο Σοφίας και γνώσεων και αν κάνετε τα σωστά βήματα θα μπορέσετε να συγκρουστείτε με τις αρνητικές σας πλευρές και να εξελιχθείτε θετικά, αρκεί να έχετε για οδηγό τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει από αυτές.

Ξεκινήστε σπουδές, κάντε έρευνες, διαβάστε και παρακολουθήστε σεμινάρια.

Κόψτε τώρα ανώφελους κύκλους όπως επαγγελματικές συνεργασίες που σας βάζουν μέσα, μειώστε κάποια έξοδα.

Στα αισθηματικά σας προσέχετε τους τρόπους σας και αποφύγετε τώρα σοβαρές συζητήσεις.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κόψτε κακές συνήθειες στις 4, 16 και 28 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται ταξίδια στις 3, 15 και 27 Σεπτεμβρίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Ο Πετεινός και ο Δράκος είναι οι καλύτεροι φίλοι  και είστε το ζώδιο που ευνοείται περισσότερο από όλα αυτόν τον μήνα γιατί εκτός από το ότι θα προσπαθήσει ο Πετεινός να σας κάνει να αναγνωριστείτε θα έχετε και άστρο φήμης, προβολής και επιτυχίας. Όμως θα υπάρχει και το αρνητικό άστρο κινδύνου και αυτό δείχνει ότι θα υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις.

Διαφημίστε τη δουλειά σας και προβάλετε τα σχέδια σας που όμως έχετε οργανώσει καλά και έχετε εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος να κλαπούν πριν την επιτυχία τους.

Προσέχετε και στα αισθηματικά σας, μπορεί να παρουσιαστούν αντίζηλοι, ή τρίτα πρόσωπα που να βάλουν λόγια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 3, 15 και 27 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις στις 4, 16 και 28 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Το άστρο Επιτυχίας που θα επισκεφτεί το Δράκο θα επισκεφτεί και εσάς που είστε δίπλα και μάλιστα σε εσάς θα δώσει κάτι παραπάνω γιατί θα διανύεται μήνα ολοκλήρωσης και θα έχετε μεγάλη εύνοια να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας, αρκεί να τις ολοκληρώσετε και να τις προβάλετε.

Νέες γνωριμίες έρχονται και στον ερωτικό τομέα αλλά αν είστε ήδη σε σχέση θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις γιατί θα αναγνωρίσετε τώρα νέες πτυχές του δεσμού σας που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση.

Μιλήστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια σε περισσότερο κόσμο και ολοκληρώστε project που μελετάτε καιρό. Ότι ολοκληρώσετε τώρα θα έχει επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αφήσετε εκκρεμότητες και μην αναβάλετε συναντήσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 2, 14 και 26, συγκρατηθείτε και αποφύγετε ανοίγματα στις  5, 17 και 29 Σεπτεμβρίου.

ΑΛΟΓΟ
Μήνας Συγκομιδής θα είναι για εσάς αλλά όχι ευχάριστης, γιατί το άστρο εμποδίων και ανατροπών θα βρίσκεται στις μοίρες σας, οπότε αποφύγετε να ζητήσετε αύξηση γιατί θα λάβετε μείωση, επίσης αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και επισκέψεις σε νοσοκομεία γιατί υπάρχει κίνδυνος να ανοίξετε υποθέσεις. Ασχοληθείτε με το κήπο ή τη βεράντα σας, καθαρίστε και απομακρύνετε ξεραμένα φυτά.

Γενικά μην πάτε γυρεύοντας αυτόν τον μήνα γιατί εύκολα θα βρείτε τον μπελά σας, ακόμα και αν έχετε δίκιο, άμα όμως δεν ανοιχτείτε και κάνετε υπομονή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ακόμα και περίεργες συμπεριφορές που μπορεί να σας φτάσουν στα άκρα αν δεν βιαστείτε να αντιδράσετε θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι ευχάριστο στις 1, 13 και 25 Σεπτεμβρίου, αλλά αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα  στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ   

Τα ανοίγματα θα ευνοεί όλος ο Σεπτέμβριος και τις νέες προσεγγίσεις, αν μείνετε τώρα στάσιμοι θα χάσετε πολλά οφέλη, ανανεωθείτε και ανανεώστε και το χώρο σας, κάντε νέα πράγματα, ξεκινήστε κάτι που σχεδιάζεται καιρό. Αλλά μην ανοίξετε υποθέσεις που δεν θέλετε να κρατήσουν, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις ή να ξεκινήσετε κάποια κακιά συνήθεια.

Επίσης μην μπλέξετε τώρα σε διεκδικήσεις και δικαστήρια γιατί άκρη δεν θα βγάζετε.

Κάντε κάποιο επαγγελματικό άνοιγμα, ή προβάλετε κάτι πρωτοποριακό. Ο μήνας ευνοεί και τα χόμπι και τα κέρδη από αυτά. Η ανάδειξη ταλέντου τώρα θα φέρει θαυμασμό και επιτυχία με διάρκεια.

Στα αισθηματικά σας προσέχετε τα λόγια τρίτων, πληροφορίες που θα παίρνετε τώρα μπορεί να μην έχουν καμία βάση.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις 12 και 24 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε όμως  να σκαλίσετε καταστάσεις στις 7 και 24 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Κλείστε υποθέσεις και εκκρεμότητες τώρα που υπάρχει εύνοια, ακόμα και θέματα που έμοιαζαν άλυτα τώρα μπορούν να λυθούν αν τολμήσετε να τα βγάλετε από το χαλί και να τα αντιμετωπίσετε. Ο μήνας φέρνει καινούργιες ιδέες και λύσεις, αλλά δεν ευνοεί τα καινούργια ανοίγματα, είναι η εποχή που πρέπει να κλείσουν οι παλιές αναμονές, να κλείσουν κάποιοι κύκλοι πριν ανοίξουν καινούργιοι.

Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και υγείας, κάντε ιατρικές εξετάσεις και αν χρειάζεται και κάποια επέμβαση, με ότι ασχοληθείτε τώρα θα τελειώσει και δεν θα σας ξανά απασχολήσει.

Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις όπως και έναρξη εταιρίας ή άνοιγμα καταστήματος, ότι ανοίξει τώρα θα κλείσει. Κάντε όμως διαφήμιση γιατί υπάρχει τώρα καλό άστρο προβολής.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε service ή εξετάσεις στις 11 και 23 του μήνα, αλλά μην κάνετε προσεγγίσεις στις 8 και 20 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Πολύ δράση σας φέρνει ο μήνας και πολύ ενέργεια με μια τάση να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Η δημιουργικότητα σας θα είναι στο φουλ και καλό είναι τώρα να ξεκινήσετε νέες καταστάσεις, ειδικά στα επαγγελματικά σας χωρίς όμως να έχετε πολύ ένταση γιατί το άστρο γκρίνιας και τσακωμών θα είναι όλο το μήνα στους Πετεινούς και αυτό το άστρο δεν θα σας αφήνει να σκεφτείτε, αλλά θα σας κάνει παρορμητικούς. Η αλήθεια είναι όμως πως την χρειάζεστε λίγη ορμή για να γίνεται πιο παραγωγικοί αλλά η ανάγκη σας για πολλές αλλαγές μπορεί να σας φέρει σε ρίξει με τα κοντινά σας πρόσωπο αν δεν προσέξετε τους τρόπους σας. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και παραγωγικοί.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε αλλαγές στις 10 και 22 Σεπτεμβρίου, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις  στις 9 και 21 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Μήνας ξεκαθαρίσματος θα είναι για τα Σκυλιά ο Σεπτέμβριος και αν και αυτός ο κανόνας βοηθάει σε θέματα υγείας και καλοπέρασης το άστρο της ασθένειας θα περάσει πάνω από τον Σκύλο και δεν θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα, προσέχετε θέματα υγείας και διατροφής, θα υπάρξει μια τάση για ανθυγιεινή διατροφή για αύξηση βάρους, το άστρο όμως που φέρνει αύξηση βάρους φέρνει και αποταμίευση, οπότε κάντε οικονομία ή πάρτε έναν κουμπαρά και ρίχνετε κάτι μέσα καθημερινά για να μην έχετε κάποιο κρύωμα ή έρθουν παραπάνω κιλά.

Κάντε γενική καθαριότητα μέσα και έξω από το σπίτι και πετάξτε πράγματα που δεν σας είναι χρήσιμα.

Ξεκαθαρίστε και στις σχέσεις σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και βάλτε όρια.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκαθαρίστε τη θέση σας στις 9 και 21 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 10 και 22 Σεπτεμβρίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Εκπλήρωση και κέρδη σας φέρνει ο μήνας και το κλειδί για να ενεργοποιήσετε όλα τα καλά είναι να διασκεδάζετε, όσο πιο ευχάριστα πράγματα κάνετε τώρα τόσα πιο καλά θα προσελκύεται κυρίως στις σχέσεις και στο οικονομικό τομέα, αφού το άστρο πολλαπλασιασμού θα βρίσκεται στις μοίρες σας, οι μόνοι θα ερωτευτούν, οι παντρεμένοι θα αποκτήσουν απόγονο, οι γιαγιάδες εγγόνια και τα έσοδα επίσης θα αυξηθούν.

Το μόνο που μπορεί να μπλοκάρει αυτά τα καλά άστρα είναι η αμφιβολία, η αμφισβήτηση και η μιζέρια, το άστρο εκπλήρωσης ενεργοποιείτε με χαρά.

Προσέχετε και εσείς την υγεία και διατροφή σας γιατί οι κραιπάλες με άστρο πολλαπλασιασμού φέρνουν κιλά.

Αν ξεκινήσετε τώρα αποταμίευση και οικονομία τα έσοδα σας θα αυξηθούν.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: γιορτάστε και διασκεδάστε στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 11 και 23 Σεπτεμβρίου.


2 σχόλια

Delores Enderby · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 12:43

terrific and incredible blog site. I truly intend to thank you, for providing us far
better info.

Jasper · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 22:01

Ekstremt sannferdig og også funksjonell opprettet. Jeg virkelig pris på denne artikkelen.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *