Καλάθι

Feng Shui Σεπτεμβρίου

Ευκαιρίες για αλλαγή ή άνοδο καριέρας

Το άστρο καριέρας θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και θα ανοίξει ευκαιρίες για καινούργια επαγγέλματα και νέους τρόπους προσέγγισης και λειτουργίας στα ήδη υπάρχων. Μπείτε στη νέα ροή.

ΝΑ 9Ν 5ΝΔ 7
 Α 8  1Δ 3
  ΒΑ 4Β 6ΒΔ 2

Κέντρο 1

Το κέντρο θα φιλοξενεί το καλύτερο άστρο καριέρας που φέρνει ευκαιρίες από μακριά, από το ηλεκτρονικό εμπόριο, πρωτοποριακές ιδέες,  καλές συνεργασίες, νέες γνωριμίες και κέρδη, βάλτε στο κέντρο ένα μεταλλικό ρολόι που θα δουλεύει σωστά και ενεργοποιήστε όλα τα παραπάνω.

Ανατολή 8

Στη πιο δύσκολή πλευρά του έτους θα κάτσει το καλύτερο άστρο του μήνα και θα φέρει κέρδη από γνώσεις, ξεκινήστε σεμινάρια, προβολές, ιντερνετικές υπηρεσίες, μελετώντας εδώ τις κινήσεις σας και για άνοδο στη καριέρα βάλτε εδώ βιβλία με τις γνώσεις σας και σύμβολα πλούτου όπως ένα γουρουνάκι με το σύμβολο πλούτου στη πλάτη.

Νοτιοανατολικά 9

Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο φήμης και επιτυχίας. Βάλτε εδώ 4 μπαμπού ή φρέσκα λουλούδια για να ανθίσουν οι δουλειές σας, το άστρο αυτό φέρνει και νέες γνωριμίες. Δέστε εξωτερικά στο νοτιοανατολικό παράθυρο μια πράσινη κορδέλα για να ενεργοποιείτε το άστρο με τη κίνηση του αέρα.

Νότος 5

Το πιο δύσκολο άστρο θα έχει όλο το μήνα ο Νότος και σε συνδυασμό με το ετήσιο θα προσπαθήσει να φέρει ανατροπές και αναποδιές, έχετε εδώ όλο το μήνα την παγόδα 5 στοιχείων  με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και μεταλλικό μπολ (όχι γυάλινο δεν κάνει) με αλάτι και 6  feng shui νομίσματα, και νερό. Αποφύγετε να κάνετε εδώ εργασίες και ανακαινίσεις.

Νοτιοδυτικά 7

Η νοτιοδυτική κατεύθυνση φέτος φέρνει καλές επικοινωνίες και συνδέσεις και τώρα το Μεταλλικό άστρο 7 θα φέρει ευκαιρίες για ανάδειξη ταλέντου αλλά θα κόβει το ξύλινο καλό άστρο 4 που βρίσκεται εκεί για να έρθει καλύτερη ροή και κέρδη από νέες προσεγγίσεις χρειάζεται το στοιχείο του νερού, κρεμάστε τον κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής για να καθαρίζει τις επαφές και να γεφυρώνει τα άστρα.

Δυτικά 3

Στη Δύση το άστρο θα φέρει ένταση, δικαστήρια και μάχες, αλλά σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο μπορεί να φέρει και καλά αποτελέσματα, νίκες και επιτυχίες, έχετε εδώ τη Δάδα Νίκης ή τον Στρατηγό Kwan Kong που δεν έχασε ποτέ καμία μάχη για νίκες στα δικαστήρια και ένα σκόρδο με κόκκινη φούντα για προστασία από επιθέσεις.

Βορειοδυτικά 2

Το άστρο που φέρνει ασθένειες αλλά και αποταμίευση θα βρίσκεται εδώ,  βάλτε μια μεταλλική κολοκύθα υγείας και έναν κουμπαρά και ρίχνετε όποτε σας πιάνει μια λιγούρα ένα νόμισμα στον κουμπαρά για να μην αυξήσετε το βάρος σας, αλλά τα χρήματα σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε εδώ ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα.

Βορράς 6

Μια από τις καλύτερες γωνιές θα είναι η πλευρά της καριέρας, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε εδώ, οργανώστε τις δουλειές σας και κάντε αλλαγές και νέα ξεκινήματα από τον βορρά και για να έχετε εξέλιξη στη καριέρα τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που είναι σύμβολο πλούτου από επιτυχημένη εργασία και έναν δράκο για άνοδο. Δέστε και εδώ εξωτερικά μια κίτρινη κορδέλα.

Βορειοανατολικά 4

Στην πλευρά των γνώσεων έρχεται το άστρο πλούτου και νέων γνωριμιών, ενεργοποιήστε το με ένα συντριβάνι και κάντε από εδώ τις επαφές σας και εργασίες στον υπολογιστή, κρεμάστε και εδώ αν έχετε παράθυρο μια μπλε κορδέλα για να κάνει κίνηση με τον αέρα και να δυναμώνει το καλό άστρο που θα βρίσκεται όλον το μήνα σε αυτή τη γωνιά.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε 


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *