Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο 

Ο Μήνας του Ξύλινου Πιθήκου

Ο Αύγουστος θα είναι μήνας που θα ευνοείτε πολύ η ολοκλήρωση σχεδίων, αλλά για να υπάρξει επιτυχία απαιτείται καλός σχεδιασμός και προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί αν κάτι δεν έχει υπολογιστεί σωστά μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, είναι η ώρα που θα αναγνωριστούν οι κόποι μας αλλά θα φανούν και οι εκκρεμότητες.

Τα στοιχεία του μήνα δεν είναι αρμονικά μεταξύ τους και θα υπάρχει αιχμηρή επιθετικότητα γιατί το μέταλλο του Πιθήκου θα κόβει το ξύλο του μήνα, όμως ο Πίθηκος είναι ο βασικότερος υποστηριχτής του ετήσιου Ποντικού και έτσι τελικά θα υπάρξει ομαλότητα, αρμονία και κέρδη σε όσους έχουν εργαστεί. 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Πίθηκος του μήνα είναι στο δικό σας τρίγωνο και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας αρκεί να μην τις αποφύγετε. Οι επικοινωνίες τώρα θα φέρουν λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν και για να ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερο οι τακτοποιήσεις, τακτοποιήστε τις ντουλάπες και το χώρο σας. Ξεφορτωθείτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και μαζί με αυτά θα φύγουν και τα προβλήματα. Το μόνο που δεν θέλει ο μήνα είναι να μιλάτε άσχημα για τρίτους, κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια που θα κάνετε θα γυρίζουν πίσω σε εσάς. Μιλήστε όμορφα και προβάλετε και τη δική σας δουλειά.

Το άστρο δημιουργικότητας μέσω καλής επικοινωνίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας, επικοινωνήστε.

ΒΟΔΙ

Έλεγχο και έντονη κριτική θα δεχτείτε αυτόν τον μήνα και το άστρο των εμποδίων θα βρίσκεται στις μοίρες σας, οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να μην μπλέξετε με τίποτα καινούργιο και να μην ζητάτε τη γνώμη των άλλων, ο Αύγουστος απαιτεί ξεκούραση και υπομονή και κυρίως να μην παίρνετε προσωπικά αυτά που θα σας λένε. Θα υπάρχει έντονα η τάση να καταπιαστείτε με πράγματα που δεν θα αποδώσουν και να χάσετε πολύ ενέργεια χωρίς κανένα όφελος. Για να το αποφύγετε αυτό ξεκινήστε γυμναστική, κολύμπι, ή περπατάτε κάθε μέρα ώστε να ξοδεύετε ενέργεια σε κάτι και να μην έχετε άλλες απώλειες.

Αποφύγετε αγοροπωλησίες και υπογραφές συμβολαίων, επίσης μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις. 

Ευνοϊκές ημερομηνίες: πετάξτε πράγματα  στις  1, 13 και 25 Αυγούστου, αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 8 και 20 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Μήνας Σύγκρουσης θα είναι για εσάς και το άστρο που δημιουργεί φραγές θα είναι στις μοίρες σας, φοράτε κάτι μπλε ή έχετε μαζί σας μια πέτρα από Λάπι Λάζουλι για να γεφυρώσετε το χτύπημα μετάλλου ξύλου με το στοιχείο του νερού (Μέταλλο ο Πίθηκος, Ξύλο η Τίγρη και τη κόβει ο μήνας). Αποφύγετε αγορά αυτοκινήτου και να πάτε διακοπές ειδικά σε μέρη άγνωστα και επιλέξτε με τι θέλετε να συγκρουστείτε, ξεκινήστε δίαιτα ή αφαιρέστε κάτι που σας αρέσει από τη διατροφή σας για έναν μήνα, ώστε να μη σας λείψει κάτι άλλο.

Αποφύγετε τσακωμούς και διευθετήσεις γιατί θα βγείτε χαμένοι, ενώ γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα φέρουν προβλήματα στο μέλλων.

ΛΑΓΟΣ

Εκρηκτικός μήνας θα είναι ο Αύγουστος και θέλει προσοχή, γιατί και το άστρο του κινδύνου θα είναι πάνω από τις μοίρας σας και το άστρο της επιτυχίας, ωθώντας σας να κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα και μπορεί η τόλμη που θα έχετε αυτό το διάστημα να βοηθήσει να κάνετε κάτι που πριν αποφεύγατε αλλά μπορεί εύκολα τώρα να χαθεί ο έλεγχος. Γενικά προσπαθήστε ότι κάνετε να το κάνετε με οργάνωση και ακολουθώντας ένα σχέδιο που να μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Ασχοληθείτε τώρα με θέματα προβολής και κάντε χαρούμενες επαφές με φίλους και συγγενείς. Ο μήνας φέρνει και γνωριμίες που άλλες θα σας βάλουν σε περιπέτειες και άλλες θα αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής σας, οπότε να είστε επιλεκτικοί.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ολοκλήρωσης θα είναι για τους Δράκους ο Αύγουστος και είναι η καλύτερη εποχή να παραδώσετε εργασίες, να τελειώσετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση και να λύσετε εκκρεμότητες, ακόμα και σε θέματα υγείας, επεμβάσεις αισθητικές ή ιατρικές δεν θα χρειάζονται άλλη διόρθωση αν γίνουν τώρα, αλλά δεν είναι καλή εποχή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς ότι ξεκινάτε τώρα θα ολοκληρώνετε γρήγορα, οπότε ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε να τελειώσουν.

Το άστρο καλής επικοινωνίας θα βρίσκεται στο παλάτι σας και θα μπορείτε και να συνεννοηθείτε εύκολα, λύστε διαφορές με άτομα που δεν υπάρχει μεταξύ σας καλή επικοινωνία, αποφύγετε όμως να κατηγορήσετε και να μιλήσετε άσχημα για ανταγωνιστές και αντιπάλους. 

ΦΙΔΙ

Το πιο ευνοημένο ζώδιο του μήνα είστε εσείς, με τον Πίθηκο να είναι ο καλύτερος σας φίλος να ανοίγει δρόμο να φύγουν τα εμπόδια, με το άστρο ευκαιριών απάνω σας και το άστρο συγκομιδής να σας ωθεί να εισπράξετε. Ασχοληθείτε με το κήπο ώστε να ανθίσουν οι προσπάθειες σας, φυτέψτε κάποιο καρποφόρο Νοτιοανατολικά στη βεράντα ή κήπο σας ώστε να αποδίδει αυτός ο καλός συνδυασμός άστρων για πολλά χρόνια.

Επαγγελματικά ασχοληθείτε με το εξωτερικό ή επεκτείνετε τις δουλειές σας σε μεγαλύτερη ακτίνα. Μόνο τα αισθηματικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί θα έχτε μια τάση να απομονωθείτε λόγο δουλειάς και μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας καταλαβαίνει. Προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι.

ΑΛΟΓΟ
Μήνας ανοίγματος θα είναι για τα Άλογα ο Αύγουστος, αλλά και πολύ ερωτικός με το Πίθηκο να ενεργοποιεί το άστρο ο ανθός της αγάπης και να σας κάνει ακαταμάχητους, αν είστε σε σχέση ή γάμο ανανεώστε τη σχέση σας προχωρώντας μαζί σε κοινούς στόχους, παρακολουθήστε κάποιο σεμινάριο μαζί, ή ανανεώστε το σπίτι. Τις μοίρες του Αλόγου θα επισκεφτεί αυτόν τον μήνα και η ουράνια τύχη και θα φέρνει καλοτυχία και άνοδο σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, μόνο την αδράνεια δε θα βοηθάει, οπότε κινηθείτε και κάντε πράγματα, δεν ήταν μέχρι τώρα για εσάς εύκολη η χρονιά, τώρα όμως θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.  Ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει. Αποφύγετε να ανοίξετε δυσάρεστες υποθέσεις.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα κλεισίματα θα ευνοεί ο μήνας και είναι η κατάλληλη εποχή να τερματίσετε φαύλους κύκλους που δεν ωφελούν, βρείτε από τι θέλετε να απαλλαγείτε και κάντε το, τα άστρα θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να τα καταφέρετε. Κόψτε οποιαδήποτε αρνητική συνήθεια όπως τσιγάρο, ποτό, γλυκά και απαλλαγείτε και από εκκρεμότητες. Υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό μπορούν τώρα να κλείσουν. Θέστε τα όρια σας, όμως αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, το μόνο επαγγελματικό βήμα που μπορεί τώρα να φέρει επιτυχία είναι η προβολή καθώς η διαφήμιση τώρα μπορεί να κλειδώσει τη φήμη σας θετικά.    

ΠΙΘΗΚΟΣ

Μήνας δημιουργίας θα είναι για εσάς ο Αύγουστος και είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ότι ξεκινήσει τώρα θα κρατήσει και θα αποδώσει, δεν είναι εποχή για αναβολές και καθυστερήσεις, ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα θα φέρουν κέρδη. Ο μήνας ευνοεί και συνεργασίες όπως και καινούργιες γνωριμίες, κάντε πράγματα με φίλους, συναντήστε άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Το άστρο γνώσεων επίσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και αν παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο τα οφέλη θα είναι πολλά. Επισκεφτείτε μέρη που δεν έχετε ξανά πάει και εμπλουτίστε τις εμπειρίες σας.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίσματα θα φέρει ο Αύγουστος και θα έχετε μια τάση να ανανεώσετε τις παρέες σας, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας και κάποια παλιά θα σας κουράσουν, ωστόσο τα αισθηματικά σας ευνοούνται πολύ και αν είστε μόνοι επιδιώξτε νέες συναντήσεις. Αν είστε παντρεμένοι ανανεώστε τώρα τη σχέση σας κάνοντας καινούργια πράγματα μαζί.

Το άστρο πλούτου μέσο γνωριμιών θα βρίσκεται στις μοίρες σας και καλό είναι να τολμήσετε τώρα κάποια επαγγελματική επέκταση ή συνεργασία.  

Νέες γνωριμίες που θα γίνουν  τώρα θα φέρουν κέρδη στα επαγγελματικά σας ακόμα και αν είναι από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ο μήνας ευνοεί και την υγεία σας κάντε ιατρικές εξετάσεις τώρα που είναι δύσκολο να δείξουν κάτι αρνητικό.  

ΣΚΥΛΟΣ

Αν και ο μήνας θα είναι εκπλήρωσης, ένταση θα υπάρχει και αυτό δείχνει ότι θα πετύχετε μεν πράγματα, αλλά θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για αυτά, όμως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, οπότε μη κάνετε πίσω τώρα και μη ρίχνετε νερό στο κρασί σας τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτός είναι μήνας υλοποίησης και αλλαγής. Αλλάξτε ότι δεν σας πάει και κάντε το να δουλέψει.

Προσέχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί λίγα νεύρα θα τα έχετε αυτόν τον καιρό και δεν χρειάζεται να τους πάρει όλους οι μπάλα, χρησιμοποιήστε αυτήν την έξτρα ενέργεια που θα έχετε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας και όχι για να διαλύσετε αυτά που ήδη έχετε.

ΧΟΙΡΟΣ

Ο μήνας του Πιθήκου τη χρονιά του Ποντικού για τους Χοίρους είναι μήνας αρμονίας, λύστε τώρα τις διαφορές σας με όποιον έχετε εκκρεμότητες που σας στεναχωρούν, δεν είναι τώρα εποχή για δράση μέσο επιθετικότητας, αλλά μέσο συζήτησης και καλής επικοινωνίας.

Ανατροπές φέρνει ωστόσο ο μήνας και είναι σημαντικό για να είναι θετικές οι αλλαγές να δράσετε ανάλογα, ξεκινήστε να καταστρώνετε τα βήματα σας ώστε να έλξετε καλές εξελίξεις, μιλήστε με επιχειρήματα για αυτά που επιδιώκετε χωρίς να αφήνετε περιθώρια ελιγμών. Τολμήστε να πείτε τη γνώμη σας.

Κάντε κράτη στα έξοδα, οι σπατάλες τώρα μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, ενώ νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες.


24 σχόλια

Mahala Donnell Aldin · 24 Αυγούστου 2020 στο 00:22

Olá eu amo o cabeçalho do seu blog, é uma criação pessoal? Mahala Donnell Aldin

Neoma Carmona · 28 Δεκεμβρίου 2020 στο 01:59

Thanks for some other fantastic post. The place else may anyone get that type of info in such an ideal manner of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info.|

Emory Suggett · 29 Δεκεμβρίου 2020 στο 20:11

Good day! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!|

Kelsey Ayars · 30 Δεκεμβρίου 2020 στο 01:59

Hey very interesting blog!|

Ileen Malcome · 31 Δεκεμβρίου 2020 στο 05:16

Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work!|

Kerrie Kopko · 3 Ιανουαρίου 2021 στο 05:15

Quality posts is the crucial to interest the viewers to visit the web site, that’s what this web site is providing.|

Fermin Menkin · 3 Ιανουαρίου 2021 στο 18:27

Good way of describing, and good article to take data regarding my presentation topic, which i am going to convey in school.|

Alexis Helmus · 8 Ιανουαρίου 2021 στο 05:08

I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here frequently. I’m quite sure I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!|

Whitney Butts · 8 Ιανουαρίου 2021 στο 14:33

Hi there, I enjoy reading through your post. I wanted to write a little comment to support you.|

windows 8.1 activator youtube · 18 Ιανουαρίου 2021 στο 10:01

I like looking through an article that can make people think. Also, thank you for permitting me to comment!|

windows loader the certificate wasn't installed · 26 Ιανουαρίου 2021 στο 05:48

I know this site gives quality depending articles and other material, is there any other website which gives such things in quality?|

Valrie Abele · 23 Φεβρουαρίου 2021 στο 06:48

I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers but this article is actually a nice article, keep it up.|

Ahmed Roden · 20 Μαρτίου 2021 στο 20:10

Can I simply say what a relief to uncover someone that really understands what they’re talking about over the internet. You actually realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to read this and understand this side of the story. I was surprised you’re not more popular since you most certainly have the gift.|

Sharlene Serl · 28 Μαρτίου 2021 στο 14:53

I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I really hope to check out the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now ;)|

Vilma Mifflin · 10 Απριλίου 2021 στο 02:57

What’s up every one, here every one is sharing such experience, therefore it’s fastidious to read this weblog, and I used to go to see this weblog all the time.|

outlaw king izle · 15 Σεπτεμβρίου 2021 στο 23:05

We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

canlı maç izle matbet tv · 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο 19:29

I would like to thank you for the efforts you have put in writing

yeti efsanesi izle · 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο 11:37

Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

ssmart sport · 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο 21:05

Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful info being shared freely out there.

Beulah Newnum · 21 Σεπτεμβρίου 2021 στο 20:07

I like what you guys are usually up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the amazing works guys I’ve you guys to blogroll.|

sıkıysa yakala izle · 23 Σεπτεμβρίου 2021 στο 14:50

Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful

tenet · 4 Νοεμβρίου 2021 στο 00:29

Everything is explained so clearly and correctly that I closely examine your work.

sonic izle · 10 Νοεμβρίου 2021 στο 18:06

Hello admin. Thank you very nice site.

selcuksports hd · 10 Νοεμβρίου 2021 στο 19:25

Now i�m thankful for your support and thus trust you really know what a great job you happen to be providing teaching people today using your web site.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL