Καλάθι

Feng Shui Αυγούστου

Ευκαιρίες για κέρδη φέρνουν οι συνδυασμοί άστρων τον Αύγουστο.

Ενεργοποιήστε τα άστρα πλούτου που θα είναι πολύ δυνατά και στα κατάλληλα σημεία αυτόν τον μήνα και προσελκύστε κέρδη. Κρεμάστε στη πόρτα σας σε όποιο σημείο και αν είναι τα 8 δεμένα σαν λουλούδι νομίσματα feng shui και βάλτε δίπλα στην πόρτα ένα βάτραχο με το νόμισμα στο στόμα να κοιτάει μέσα στο σπίτι για να φέρνει τα χρήματα μέσα.

Βρείτε τις κατευθύνσεις του χώρου σας κατεβάζοντας σε οποιοδήποτε κινητό μια πυξίδα και σταθείτε στο κέντρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου κοιτώντας την πυξίδα, το δωμάτιο που δείχνει στις 0° είναι ο βορράς, απέναντι στις 180° είναι ο Νότος, στις 90° η Ανατολή και στις 270° η Δύση, ενώ οι ενδιάμεσες μοίρες δείχνουν προς τις ενδιάμεσες κατευθύνσεις (Νοτιοανατολικά, Νοτιοδυτικά, Βορειοδυτικά, Βορειοανατολικά).

Κέντρο 2

Το κέντρο θα φιλοξενεί το άστρο αποθήκευσης και θα στηρίξει το ετήσιο 7 φέρνοντας καρποφορία, βάλτε στο κέντρο 6 χρυσά νομίσματα με τη χρυσή κλωστή, έναν κουμπαρά γουρουνάκι και το στάχυ καρποφορίας. Αποφύγετε να έχετε εδώ κόκκινες αποχρώσεις σε χαλάκια και αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν.

Ανατολή 9

Από την χειρότερη πλευρά της χρονιάς έρχονται επιτυχίες και το πύρινο άστρο 9 θα δυναμώσει πολύ το ετήσιο άστρο που αν και εφόσον δεν δέχεται επιθέσεις από έξω, όπως να υπάρχει έξω κάτι αιχμηρό ή κάποια γωνία που το χτυπάει ή πυλώνας ή κάδος απορριμμάτων, τότε μπορεί να φέρει μεγάλα κέρδη. Βάλτε έξω από το σπίτι σε αυτό το σημείο έναν κουβά με νερό για να έρθουν αναπάντεχα χρηματικά ποσά.

Νοτιοανατολικά 1

Τη γωνιά του πλούτου θα επισκεφτεί το άστρο που φέρνει οικονομικές ευκαιρίες από μακριά, βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε θόρυβο εδώ, κρεμάστε εξωτερικά το μελωδό με τη βροχή τυχερών νομισμάτων και το ετήσιο άστρο που βρίσκεται εδώ είναι το 6, το μηνιαίο θα είναι το 1 και όποτε έρχεται το ημερήσιο άστρο 8 η Νοτιοανατολική γωνιά θα έχει τον πιο δυνατό συνδυασμό προσέλκυσης πλούτου, αυτό θα γίνει στις  7, 16 και 25 Αυγούστου, ανοίξτε τα παράθυρα και βάλτε μουσική να παίζει εκείνες τις μέρες.

Νότος 6

Επαγγελματική άνοδο και καλές συμφωνίες φέρνει το άστρο που θα επισκεφτεί το Νότο, ενώ θα ελέγξει τη τάση για ασθένεια που έχει εκεί το ετήσιο άστρο. Βάλτε εδώ έναν δράκο για επιτυχίες και απομακρύνετε από όπου μπορείτε κόκκινα και πύρινα χρώματα και αντικείμενα.

Νοτιοδυτικά 8

Στην πλευρά του έρωτα που φέτος φιλοξενεί το άστρο πλούτου θα έρθει το καλύτερο άστρο του μήνα που φέρνει κέρδη και καλά αποτελέσματα, κάντε από εδώ τις δουλειές σας, τα ραντεβού και τηλεφωνήματα σας. Κρεμάστε από το παράθυρο το κρύσταλλο με το λουλούδι ζωής για καλές επαφές και δικτυώσεις και αν έχετε μπαλκόνι ή κήπου νοτιοδυτικά φυτέψτε αυτόν το μήνα κάποιο δέντρο καρποφόρο ή φυτό που ανθοφορεί για να σας δίνει πάντα αυτήν την θετική ενέργεια αυτή η γωνιά.

Δυτικά 4

Γνωριμίες, γνώσεις και κέρδη φέρνει αυτή η πλευρά αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι, ανοίξτε παράθυρα κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε από εδώ και κυρίως σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας και οργανώστε τις δουλειές σας.

Βορειοδυτικά 3

Ανατροπές φέρνει η βορειοδυτική κατεύθυνση, αλλά μπορεί να φέρει και ευχάριστες αλλαγές γιατί το ετήσιο άστρο είναι πολύ υλοποιητικό, έχετε εδώ ένα κόκκινο ρόδι για να φέρει καλές αλλαγές και όχι καυγάδες.

Βορράς 7

Κλοπή και λόγια έρχονται από το βορρά, αλλά αν πάρετε τα μέτρα σας μπορεί να φέρει καλή διάδοση και κέρδη, έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο και μια μαύρη τουρμαλίνη και αποφύγετε να κάθεστε πολύ εδώ.

Βορειοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η Βορειοανατολική που θα φιλοξενεί το άστρο 5, κάντε ησυχία εδώ , αποφύγετε ανακαίνιση και σκαψίματα και έχετε όλο το μήνα σε αυτήν την πλευρά την παγόδα 5 στοιχείων με τη κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα νερό και αλάτι.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


4 σχόλια

Astrid · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 13:14

good and also remarkable post. I truly value your effort.

Shelby · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 16:41

Very good post. I’m dealing with a few of
these issues as well..

Kristin Loyd · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 23:57

I have found wonderful posts here. I adore your post. So perfect!

One Nine Elms Construction · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 02:54

Extremely interesting, I wish I can see a lot more information similar
to this.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *