Καλάθι

Feng Shui Ιουλίου

Μήνας αλλαγών

Ο προγραμματισμός και οι σχεδιασμένες κινήσεις φέρνουν καλύτερα αποτελέσματα και δίνουν χρόνο για να έρθουν καλές συνεργασίες, διαφορετικά θα υπάρξει εγκλωβισμός, οπότε  απεγκλωβιστείτε από ότι σας πιέζει κάνοντας τις σωστές κινήσεις, ο μήνας θέλει δράση και νέες πρωτοποριακές προσεγγίσεις, ώστε οι αλλαγές που θα έρθουν να είναι θετικές.

Κέντρο 3

Το κέντρο θα φιλοξενεί το άστρο αλλαγών, αυτό το άστρο δίνει ορμή αλλά και τάση για επανάσταση, φέρνει μάχες και δικαστήρια βάλτε εδώ το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα για να αποτρέψετε τσακωμούς και γκρίνια και τον Στρατηγό Kwan Kong που φέρνει νίκες, κρεμάστε τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο στο κέντρο για προστασία από ατυχήματα.

Ανατολή 1

Από την χειρότερη πλευρά της χρονιάς έρχονται ευκαιρίες και πολλές πληροφορίες, ανανεώστε το μπολ με το αλατόνερο και τα 6 νομίσματα και έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων. Αν έχετε κρεβατοκάμαρα στην ανατολή στρώστε λευκά ή γκρι σεντόνια. Το μέταλλο αυτόν τον μήνα και θα προστατεύει από το ετήσιο άστρο και θα φέρνει τις ευκαιρίες του μήνα.

Νοτιοανατολικά 2

Τη γωνιά του πλούτου θα επισκεφτεί το άστρο αποθήκευσης και μπορεί να φέρει αποταμίευση, έχετε εδώ έναν κουμπαρά πλούτου και τα 6 χρυσά νομίσματα, αν είναι όμως η κουζίνα σας εδώ προσέχετε τη διατροφή σας γιατί το άστρο αυξάνει τα κιλά. Επίσης έχετε εδώ τη μηνιαία κολοκύθα υγείας.

Νότος 7

Ανατροπές φέρνει το άστρο που θα επισκεφτεί το Νότο και επειδή είναι ήδη επιβαρυμένη η περιοχή της φήμης μόνο καλές μπορεί να είναι αυτές οι ανατροπές, έχετε εδώ τη μεταλλική χελώνα με το τετράγωνο αρμονίας στο καβούκι της και το μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπές, ασθένειες και πυρκαγιές και βάλτε εδώ ένα μπολ με νερό που θα το ανανεώνετε όταν εξατμίζεται για να φέρει καλές αλλαγές.

Νοτιοδυτικά 9

Στην πλευρά του έρωτα θα έρθει ένα από τα πιο ερωτικά άστρα που φέρνει και πάθος και επιτυχίες, βάλτε  νοτιοδυτικά φρέσκα λουλούδια και καθήστε όσο περισσότερο μπορείτε σε αυτή τη γωνιά, ακόμα είναι πολύ ευνοϊκό να φυτέψετε φρέσκα φυτά στη νοτιοδυτική πλευρά του κήπου ή να βάλετε καινούργια φυτά στο μπαλκόνι.

Δυτικά 5

Αποφύγετε επισκευές και ανακαινίσεις στο Δυτικό σας δωμάτιο αυτόν τον μήνα και βάλτε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις όπως και να κάνετε θόρυβο σε αυτήν την πλευρά.

Βορειοδυτικά 4

Γνωριμίες, γνώσεις και κέρδη φέρνει αυτή η πλευρά αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι, ανοίξτε παράθυρα κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε από εδώ και κυρίως σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας και οργανώστε τις δουλειές σας.

Βορράς 8

Το καλύτερο άστρο του μήνα θα επισκεφτεί την καριέρα, επιδιώξτε ευχάριστες και κερδοφόρες επαγγελματικές αλλαγές, ξεκινήστε κάτι από αυτήν την γωνιά και βάλτε κάτι πύρινο όπως κόκκινες αποχρώσεις ή μια λάμπα αλάτων. Αν είναι η κουζίνα σας εδώ όσο πιο πολύ μαγειρεύετε αυτόν τον μήνα τόσο πιο πολλά κέρδη θα έχετε.

Βορειοανατολικά 6

Ο συνδυασμός των άστρων Βορειοανατολικά θα φέρει άνοδο στα επαγγελματικά αρκεί να ενεργοποιήσετε αυτή τη γωνιά και να συχνάζετε εδώ, ανοίξτε το βορειανατολικό παράθυρο, βάλτε ένα ρολόι που θα δουλεύει σωστά, στείλτε από εδώ μηνύματα και επαγγελματικές προτάσεις.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


6 σχόλια

Cooper Michalski · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 22:05

Please compose regularly since I truly enjoy your blog site.
Thanks!

Kit · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 19:38

wonderful and also fantastic blog site.
I actually want to thanks, for giving us better info.

Ernie · 9 Οκτωβρίου 2021 στο 04:19

fantastisk samt bemerkelsesverdig bloggen. Jeg har tenkt
til å takke deg, for å tilby oss bedre info.

The Stainless · 9 Οκτωβρίου 2021 στο 04:43

Please compose regularly since I like your short articles.
Thank you!

Tressa Ignacio · 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο 03:12

great and also amazing blog site. I actually intend to thanks,
for giving us better info.

car48.ru · 9 Οκτωβρίου 2022 στο 07:54

I like it when people get together and share ideas.
Great blog, keep it up!

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL