Καλάθι

Feng Shui Ιουνίου

Φτιάξτε τις σχέσεις σας

Τα άστρα του μήνα ευνοούν τις επανασυνδέσεις και τις σχέσεις γενικά όχι μόνο μεταξύ ζευγαριών αλλά και με φίλους, αδέλφια, συνάδελφους, γείτονες, παρόλο που οι εκλείψεις του μήνα θα τα ωθήσουν τα πράγματα στα άκρα και θα φέρουν έκρυθμες καταστάσεις. Φαίνεται πως τελικά αφού ο κόμπος φτάσει στο χτένι μπορούν να βρεθούν λύσεις αν όμως δεν βρεθούν οι ρίξεις θα είναι μόνιμες.

Κέντρο 4

Το κέντρο θα φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει ομόνοια, καλές συνεργασίες, νέες γνωριμίες και κέρδη, βάλτε στο κέντρο ένα μπλε ή γαλάζιο χαλάκι ή κάτι μπλε για να τονώσετε αυτό το άστρο και αποφύγετε εδώ πύρινες αποχρώσεις.

Ανατολή 2

Bull fight λέγεται ο συνδυασμός των άστρων που θα έχει αυτόν τον μήνα η ανατολή και τα άστρα αυτά φέρνουν πόλεμο και τσακωμό, χρειάζεται να τα ηρεμήσουμε για να τα βρούμε έχετε εδώ το κεραμικό σκόρδο με τη κόκκινη φούντα που καίει την ένταση και διώχνει παράσιτα και ιούς και την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και αποφύγετε να κάνετε εδώ φασαρία, απομακρύνετε τηλεοράσεις και ραδιόφωνο.

Νοτιοανατολικά 3

Και στη γωνιά του πλούτου η ένταση θα κορυφωθεί, έχετε εδώ ένα μεταλλικό ρόδι αρμονίας και κλείστε αν έχετε ανοιχτό εδώ συντριβάνι, καλύτερα αυτόν τον μήνα να υπάρχει ησυχία εδώ και εάν έχετε βάλτε και κάποιο περιστέρι που είναι σύμβολο ειρήνης.

Νότος 8

Αποκαλύψεις θα φέρει το άστρο γνώσεων στην πλευρά της φήμης και επειδή η έκλειψη γίνετε εδώ φαίνεται ότι τελικά θα υπάρξει αίσιο τέλος και με τον ιό και με την ένταση, ωστόσο δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτό το καλό άστρο λόγο ότι εδώ βρίσκεται το ετήσιο άστρο ασθένειας.

Νοτιοδυτικά 1

Ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα φέρει η πλευρά του έρωτα αλλά και μοναξιά σε όσους δεν καταφέρουν να τα βρούνε, έχετε εδώ το σύμβολο της διπλής ευτυχίας και σύμβολα με ζευγάρια, όπως και τον κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής που καθαρίζει τις επαφές σας.

Δυτικά 6

Στη Δύση το άστρο θα φέρει Ουράνια τύχη, δύναμη, άνοδο στα επαγγελματικά και ανάδειξη ταλέντου, κάντε εργασίες εδώ, επαφές και τηλεφωνήματα. Τοποθετήστε σε αυτή τη γωνιά έναν χρυσό Δράκο για επιτυχίες.

Βορειοδυτικά 5

Το άστρο που φέρνει δυσκολίες θα βρίσκεται εδώ, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε βορειοδυτικά ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα και έχετε και εδώ μια παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό. Επίσης απομακρύνετε από εδώ όσο μπορείτε τις πύρινες αποχρώσεις.

Βορράς 9

Μια από τις καλύτερες γωνιές θα είναι η πλευρά της καριέρας, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε στο Βορρά, έχετε εδώ το τόξο ανόδου με τον Αμέθυστο για επίτευξη στόχου και βάλτε 4 μπαμπού. Βάλτε εδώ το κουτί με τις ευχές και επιθυμίες σας.

Βορειοανατολικά 7

Καλή γωνιά θα είναι και η βορειοανατολική κυρίως εάν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες, εργασίες και δημιουργικά πράγματα. Ότι ξεκινήσετε από εδώ θα έχει καλή ροή και μπορεί να καρποφορήσει, αποφύγετε όμως να ανάβετε κεριά εδώ και να έχετε αυτόν το μήνα πολλά κόκκινα γιατί η φωτιά θα κάψει αυτό το καλό άστρο που φέρνει καλή διάδοση.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

3 σχόλια

Otto Spruson · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 12:09

fantastic and also impressive blog site. I truly intend to thank you, for
providing us far better information.

Aurora · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 18:24

Great blog here!
Also your web site so
much up fast!
What host are you the use of?
Can I get your associate link to your
host? I want my web site loaded up as fast as
yours lol

One Nine Elms website · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 05:52

Terrific post. Articles that have purposeful and insightful information are a lot more delightful.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *