Καλάθι

              Σεληνιακή  Έκλειψη Ιουνίου

                                                   05-06-2020  στις   22:12

          Αποκοπή από τους Φαύλους κύκλους

O Ιούνιος ξεκινάει με μια σεληνιακή έκλειψη η οποία θα λάβει χώρα στη ζωδιακή περιοχή του τοξότη. Ο νότιος δεσμός της σελήνης πλησιάζει το κέντρο του Γαλαξία και μας συνδέει με ένα πολύ αρχέγονο κομμάτι της ύπαρξής μας. Αν και η έκλειψη βρίσκεται στον άξονα διδύμων τοξότη παρά ταύτα διεγείρεται και ο άξονας καρκίνου αιγόκερω στον 1ο-7ο οίκο, γεγονός που θα φέρει ένταση στο διαπροσωπικό τομέα με αρκετές διαμαρτυρίες και παράπονα. Η όψη αυτή θα διαφοροποιήσει την ατομική μας διαχείριση και τον τρόπο με τον οποίο τη  συνηθίζαμε εώς τώρα. Οι εγκλωβισμοί μας σε παλιότερους τρόπους και μεθόδους δεν μπορούν  πια να μας εξυπηρετήσουν πια και τώρα καλούμαστε να απαγκιστρωθούμε και να απελευθερωθούμε  από τις κακές συνήθειες και τους φαύλους κύκλους, ώστε έμπρακτα να την εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ένα νέο λειτουργικό λογισμικό. Ο χαρακτήρας αυτής της έκλειψης είναι διαλυτικός παλιότερων μορφότυπων.

Καλούμαστε να γεφυρώσουμε αυτό που υποσυνείδητα μας ταλανίζει σε σχέση με τον ορθολογιστική διάσταση της τρέχουσας επικαιρότητας. Ο κόσμος θα έχει την τάση να προτείνει με ιδιότυπο τρόπο καθημερινά μικρά tips τα οποία θα μεταδίδονται και θα διαδίδονται με ταχύτητα.. Η δύναμη του παρόντος  σε συνδυασμό με τον ατομικό μας προσδιορισμό θα προσπαθήσει να μας εξιλεώσει από τις καρμικές επιβαρύνσεις του παρελθόντος. Αν καταφέρουμε το φρένο αυτό που βιώνουμε  στο πετσί μας, να το μετακινήσουμε και να το τοποθετήσουμε στα ελαττώματά μας θα έχουμε αρκετά να κερδίσουμε. Αν όχι… τότε ίσως νιώσουμε ακόμα πιο μεγάλη πίεση, ψυχαναγκαστική πειθαρχία και αυτοπεριορισμό. Η ανθρώπινη φύση νιώθει απροστάτευτη και η οριοθέτηση της καλύπτει εν μέρει αυτή την ανασφάλεια.

Ενώ ένας αγώνας δρόμου θα μας κάνει να βγαίνουμε έξω από τους προβλεπόμενους χρονικούς υπολογισμούς, και θα μας παρασύρει πολλές φορές σε λάθος δράση και σε σπατάλη ενέργειας και χρήματος. Θα χρειαστεί μαεστρία να διακρίνουμε τις ακριβείς προοπτικές των στόχων μας, θα χρειαστούν οι σωστές δοσολογίες για να τους πετύχουμε.

Ο Ερμής στο ζώδιο του καρκίνου από την πλευρά του 7ου οίκου φέρνει επαναστατικότητα και διαμαρτυρίες που όμως αν αυτές δεν ακολουθήσουν μια καλύτερη επιχειρηματολογία θα πέσουν στο κενό. Η απόπειρα συνεργασίας θα έχει και ατυχείς στιγμές, γεγονός που θα φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Η παρουσία του έντονου ιχθειακού στοιχείου τετραγωνίζει τον άξονα διδύμων τοξότη και φέρνει αρκετή ασάφεια και χαοτικές νότες, οι οποίες όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζουν τα πράγματα αλλά τους προσθέτουν και άλλες παραμέτρους οι οποίες  δεν ήταν υπολογισμένες από πριν. Αυτό ανακατεύει κι άλλο τις ενέργειες και φέρνει αρκετές φουρτούνες και μπέρδεμα στον προσανατολισμού (μεταφορικά και κυριολεκτικά),σε συνδυασμό και με την ανάδρομη Αφροδίτη η οποία μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και συμμετέχει και αυτή ενεργά στις όψεις της έκλειψης. Όλα αυτά θα μας δυσκολέψουν πολύ να καταφέρουμε να βρούμε τις σωστές αναλογίες ανάμεσα στη διαίσθηση, το συναισθηματισμό και τη λογική. Το ιδανικό θα ήταν να φτιαχτεί μια πετυχημένη συνταγή κοκτέϊλ για να επέλθει μια σχετική ισορροπία. Θα χρειαστεί αρκετή έρευνα για να γεφυρώσουμε αυτό που διαισθανόμαστε με αυτό που πρακτικά μπορούμε να αποδείξουμε.

Προβλήματα θα υπάρξουν στην κυκλοφορία, και στο αναπνευστικό σύστημα. Λεκτικές διαμάχες, επικοινωνιακά  προβλήματα. Θέματα Ερμή που ενισχύονται από το Τ τετράγωνο και είναι επικίνδυνο για συγκρούσεις,, ατυχήματα, καυγάδες και εριστικές συμπεριφορές. Διάσπαση σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών και λόγω οικονομικών διαφορών . Επικίνδυνη ακόμα και για μολύνσεις, ασθένειες, οικονομική λεηλασία.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι η όψη της έκλειψης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το ωροσκόπιο της Ελλάδας, αφού η θέση της σελήνης είναι ακριβώς στη γενέθλια μοίρα του Άρη απέναντι από το γενέθλιο ωροσκόπο μας. Αυτό ενεργοποιεί την ευθεία παρενόχληση εχθρών εναντίον μας. Η θέση του ωροσκόπου μας στους διδύμους αλλά και της σελήνης μας κάνει συνήθως  να χρησιμοποιούμε περισσότερο διπλωματικό τρόπο, και να αποφεύγουμε την ευθεία σύγκρουση. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κι αυτή τη φορά. Γιατί αργότερα θα χρειαστούν πιο δυναμικές αποφάσεις. Σίγουρα όμως και πάλι καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι κρυφές εξουσίες (μεγάλες δυνάμεις) μέσα από τον 8ο οίκο του γενεθλίου ωροσκοπίου της χώρας. Αυτό βέβαια έχει και οικονομικό υπόβαθρο, σε θέματα υποχρεωτικού δανεισμού της χώρας.  Η ηλιακή έκλειψη που θα ακολουθήσει την 21η Ιουνίου θα θέσει γενικότερα τα θέματα εδαφικής ακεραιότητας και κυβερνητικών αποφάσεων. Η συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι αρκετά ισχυρή και έντονη σε καρμικά θέματα, που θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Υ.Γ  Καλό είναι κατά το συνήθη διαλογισμό (1-2 ημέρες) πριν την έκλειψη να κάνουμε έναν απολογισμό των δικών μας καρμικών οφειλών και παραπτωμάτων, με απόλυτη ειλικρίνεια, αυτογνωσία και σύνεση για τους λόγους που μας οδήγησαν και τις βλάβες που προκλήθηκαν από τις δικές μας επιλογές. Και να ζητήσουμε συνειδητά καρμική απαλοιφή.

G.Christopoulos

Feng Shui Road

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

3 σχόλια

Dusty · 4 Οκτωβρίου 2021 στο 21:10

fantastic and remarkable blog site. I actually want to thank you,
for giving us better info.

The Stainless Steel Store · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 15:18

If you can write extra short articles like this, I would
be truly glad. Anyway, thank you so much!

Fabian Buley · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 05:23

Thank you so much for offering excellent writing. I truly appreciate your effort.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL