Καλάθι

Κινέζικο Ωροσκόπιο Ιουνίου 2020

Ο Μήνας του Υδάτινου Αλόγου

Με έκλειψη Σελήνης θα μπει ο μήνας του Αλόγου στις 5 Ιουνίου και στα μέσα του μήνα (ο μήνας Αλόγου ξεκινάει 5 Ιουνίου και τελειώνει 6 Ιουλίου) θα δεχτεί άλλη μια Ηλιακή έκλειψη ακριβώς πάνω στο Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου εκεί θα χτυπηθεί όλος ο άξονας Βορρά – Νότου. Φέτος είναι η χρονιά του Ποντικού που χτυπάει το Άλογο γιατί είναι απέναντι, χτυπιέται δηλαδή ο άξονας αυτός όλο το χρόνο αλλά τώρα θα κορυφωθεί λόγο του ότι θα διανύουμε τον μήνα Αλόγου και σίγουρα η εκλείψεις θα φέρουν περισσότερη ένταση.

Τα στοιχεία δεν είναι αρμονικά μεταξύ τούς και αυτό θα φέρει κόντρες και πολύ τάση για μάχη, ακόμα θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε περισσότερο για να πετύχουμε κάτι καθώς το I Ching του μήνα είναι της «διείσδυσης» και χρειάζεται να εμβαθύνουμε περισσότερο γιατί όποιος δεν ελίσσεται δεν εξελίσσεται και όποιος περιμένει να πηγαίνουν πάντα οι άλλοι με τα νερά του θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Φορέστε πράσινα ρούχα τον Μήνα του Αλόγου για να γεφυρώνετε την επίθεση και έχετε πάνω σας ένα Χρυσοπράσιο, η καταπληκτική αυτή πέτρα διώχνει την ένταση και τον εγωισμό, βγάζει τα καλά ταλέντα στην επιφάνεια, φέρνει ευθυγράμμιση, αποτοξίνωση, προστασία, ηρεμία. Συνδυάζει την ενέργεια του ξύλου με το πράσινο χρώμα και του μετάλλου με το χρυσό που επίσης χρειάζεται ο μήνας αλλά και όλο το έτος για να κόβει τα αρνητικά.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς και δεν είναι τώρα η ώρα να λύσετε διαφορές, παρόλο αυτό το άστρο επιτυχίας και στόχευσης θα σας ωθεί να πετύχετε πράγματα και οικονομικά μπορείτε να κάνετε τώρα πράγματα που πριν έμοιαζαν ακατόρθωτα. Ο μήνας επίσης θα σας ευνοεί να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους και να κόψετε επαφές με τοξικά άτομα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κόψτε κάποια κακιά συνήθεια ή απαλλαγείτε από κάποιο πάγιο έξοδο στις 3 , 15 και 27  του μήνα, αποφύγετε όμως να κάνετε συζητήσεις στις 8 και 20 Ιουνίου.

ΒΟΔΙ

Μήνας που κρύβει κινδύνους θα είναι ο Ιούνιος γιατί ενώ θα φαίνεται ότι το Άλογο σας στηρίζει με τη φωτιά του στην πραγματικότητα στηρίζει το πρόβατο που είναι πάντα απέναντι σας, έτσι μπορεί να σας μπερδέψει και να σας κάνει να ψάχνετε κάτι που ήδη έχετε, προσέχετε λόγια και τι λέτε αλλά και πολλά από αυτά που θα ακούσετε δεν θα είναι αλήθεια. Μπορείτε όμως τώρα να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες:  κάντε όμορφες συζητήσεις και παρουσιάσεις στις  2, 14 και 26 Ιουνίου αλλά μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα στις 9 και 21 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ

Το Άλογο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και έρχεται για να σας φέρει λάμψη και προβολή. Προσέχετε όμως και εσείς τα λόγια σας, αποφύγετε κουτσομπολιά και ίντριγκες που αντί να σας δικαιώσουν θα σας πάνε πίσω. Εύνοια θα έχετε και σε αισθηματικά ζητήματα, μιλήστε όμορφα για φίλους, κάντε επαφές και επικοινωνήστε. Επίσης ο μήνας σας ευνοεί να ολοκληρώσετε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι καλύτερες οι μέρες που δεν πρέπει να τις αφήσετε να πάνε χαμένες είναι οι1, 13 και 25 του μήνα, αντίθετα προσεχτικές κινήσεις απαιτεί οι 10 και 22 Ιουνίου.

ΛΑΓΟΣ

Μήνας συγκομιδής θα είναι για εσάς και πρέπει να προσέξετε τι θα αποκομίσετε, καθώς το άστρο ασθένειας και  αύξηση βάρους θα είναι στις μοίρες του Λαγού, προσέχετε τη διατροφή σας και να μην κολλήσετε ιούς. Δώστε προσοχή σε οικονομικά ζητήματα γιατί τώρα αν ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να αυξήσετε πολύ τα εισοδήματα σας, το άστρο συγκομιδής φέρνει κέρδη και ενεργοποιείτε με το να σπείρετε αυτό που θα θερίσετε αργότερα. Ρίξτε σπόρους.  

Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται στις 12 και 24 του μήνα ενώ δεν ευνοούνται στις 11 και 23 Ιουνίου.

ΔΡΑΚΟΣ

Μήνας ανοίγματος θα είναι για τους Δράκους ο Ιούνιος και το Άλογο θα σας ωθεί να ανοιχτείτε σε νέες καταστάσεις, χωρίς όμως να σας εξασφαλίζει πως οι κινήσεις σας θα στεφθούν με επιτυχία και επιπλέων το άστρο αλλαγών θα βρίσκεται στις μοίρες σας και δεν θα σας αφήνει να μείνετε στάσιμοι και δεν πρέπει να μείνετε στην ίδια θέση αλλά χρειάζεται σύνεση και μελετημένα βήματα. Μειώστε την γκρίνια και την κριτική για να μην απομακρύνετε από κοντά σας σημαντικά άτομα.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 11 και 23 Ιουνίου, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις και σημαντικές προσεγγίσεις στις 12 και 24 του μήνα.

ΦΙΔΙ

Μήνας κλεισίματος θα είναι για εσάς και ότι υποθέσεις κλείσετε δύσκολα θα ξανά ανοίξουν, αλλά και ότι ειπωθεί δύσκολα θα παρθεί πίσω, οπότε διαφημιστείτε, προβάλετε τα ταλέντα σας και κλείστε υποθέσεις που εκκρεμούν. Αποφύγετε όμως επενδύσεις και άνοιγμα επιχείρησης. Το άστρο αλλαγών θα πιάνει και εσάς, επιλέξετε να αλλάξετε πράγματα που δεν λειτουργούν και να μπείτε σε νέα ροή χωρίς εντάσεις και τσακωμούς.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οι πιο τυχερές ημέρες του μήνα θα είναι οι 10 και 22, συγκρατηθείτε  και αποφύγετε ανοίγματα στις  1, 13 και 25  Ιουνίου.

ΑΛΟΓΟ

Πολύ δημιουργικότητα σας φέρνει ο μήνας και παραγωγή, αναδείξτε τις δυνατότητες σας, επίσης το άστρο γνώσεων θα βρίσκεται πάνω από το Άλογο και αυτό δείχνει ότι θα λάβετε πολλές πληροφορίες και καλή ενημέρωση όπως και αποκαλύψεις, αλλά προσπαθήστε να ξεφύγετε από κανόνες που δεν ισχύουν πιά και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα ώστε να έχετε επιτυχίες. Ο μήνα ευνοεί τις φιλικές σχέσεις όπως και τις νέες συνεργασίες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: εκπληρώστε κάποια επιθυμία σας στις 9 και 21 Ιουνίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 2, 14 και 26 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ 

Το πιο ευνοημένο ζώδιο του μήνα θα είστε με το Άλογο να σας ενισχύει και να σας στηρίζει και το άστρο ευκαιριών στις μοίρες σας να σας ανοίγει πόρτες και να σας φέρνει ιδέες, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και να εστιάσετε στους στόχους σας, η διάσπαση σε πολλά πράγματα τώρα απλά θα φάει τον χρόνο και δεν θα σας αφήσει να οργανωθείτε. Πετάξτε πράγματα που δεν χρειάζεστε και κάντε χώρο για καινούργια. Ο μήνας ευνοεί τις ιατρικές εξετάσεις και τις επικοινωνίες ακόμα και με το εξωτερικό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε κάτι σημαντικό στις  8 και 20 Ιουνίου, αποφύγετε όμως  να σκαλίσετε καταστάσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Εκπλήρωση σας φέρνει ο μήνας και όσο πιο χαρούμενα πράγματα κάνετε τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχετε, κανονίστε να βρεθείτε με φίλους και συγγενείς ή έστω επικοινωνήστε μαζί τους, μιλήστε με ανθρώπου που έχετε καιρό να τα πείτε, μάθετε νέα τους και εκπλαγείτε από το πόση χαρά θα πάρετε. Μιλήστε και με φίλους που ζουν στο εξωτερικό. Αποφύγετε τώρα μικροπρέπειες και μπελαλίδικες δουλειές.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: οργανώστε συναντήσεις στις 7 και 19 του μήνα, αλλά μην κάνετε service, ανακινήσεις,  ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις στις 4, 16 και 28 Ιουνίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Αρμονία, Γάμο, καλές γνωριμίες και ευχάριστες συναντήσεις φέρνει ο μήνας με το άστρο της Ουράνιας τύχης στις μοίρες σας να ευνοεί ακόμα περισσότερο τις θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά θέματα, το μόνο που δεν ευνοεί ο μήνας είναι τους υπολογισμούς και τα προγράμματα γιατί οι εξελίξεις θα φέρνουν ανατροπές. Δυνατοί θα αισθάνεστε  και έτοιμοι για προκλήσεις, κάντε συμφωνίες, υπογράψτε συμβόλαια. 

Ευνοϊκές ημερομηνίες: συζητήστε για θέματα που σας απασχολούν στις 6, 18 και 30 Ιουνίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το Άλογο σας αγαπάει είναι ο αρχηγός του τριγώνου σας αλλά αυτά που κρύβεται κάτω από το χαλί θα σας τα βγάλει στη φόρα για να τα τακτοποιήσετε και θα σας εμφανίσει και λύσεις, οπότε μην τα αποφύγετε αλλά κάντε τώρα ρυθμίσεις. Αποφύγετε ωστόσο να βάλετε καινούργια θέματα στη μέση και κλείστε πρώτα παλιές υποθέσεις. Προσέχετε και την υγεία σας όπως και τις μετακινήσεις σας. Ο μήνα δεν ευνοεί μετακόμιση.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: επιδιώξετε συναντήσεις και εξόδους στις 5, 17 και 29 του μήνα, προσέχετε όμως τι κάνετε στις 6, 18 και 30 Ιουνίου.

ΧΟΙΡΟΣ

Δυσκολίες σας φέρνει ο μήνας και εμπόδια με το άστρο ανατροπών πάνω στο χοίρο και χρειάζεται τώρα να ελέγχετε πολύ τα πράγματα, ακόμα και κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν υπολογιστεί σωστά μπορεί να φέρουν προβλήματα. Είναι ο καλύτερος μήνας για να ξεκινήσετε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα πιο καλής διατροφής, για ιατρικές εξετάσεις και ξεκίνημα άθλησης. Επίσης είναι καλή περίοδο για διάβασμα και παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου που θα αναβαθμίσει της γνώσεις σας. Αποφύγετε όμως επαγγελματικά ανοίγματα, αγορά αυτοκινήτου και μετακόμιση.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: κλείστε κάποιο κύκλο ή ξεκινήστε δίαιτα στις 4, 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 7 και 19 Ιουνίου.

Μαρία Κόντε

Σύμβουλος Feng Shui, Αστρολογίας

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

3 σχόλια

Byron · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 14:10

Your writing was very useful. Thank you for this valuable info.

The Stainless Steel · 5 Οκτωβρίου 2021 στο 22:12

terrific and fantastic blog site. I truly want to thanks, for
offering us better information.

One Nine Elms website · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 02:25

Fantastic writing. Articles that have purposeful as well as insightful information are much more satisfying.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL