Καλάθι

Προφυλαχτείτε από τις Εκλείψεις του Ιουνίου του μήνα Αλόγου. Με έκλειψη Σελήνης θα μπει ο μήνας του Αλόγου στις 5 Ιουνίου και στα μέσα του μήνα (ο μήνας Αλόγου ξεκινάει 5 Ιουνίου και τελειώνει 6 Ιουλίου) θα δεχτεί άλλη μια Ηλιακή έκλειψη ακριβώς πάνω στο Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου εκεί θα χτυπηθεί όλος ο άξονας Βορρά – Νότου. Φέτος είναι η χρονιά του Ποντικού που χτυπάει το Άλογο γιατί είναι απέναντι, χτυπιέται δηλαδή ο άξονας αυτός όλο το χρόνο αλλά τώρα θα κορυφωθεί λόγο του ότι θα διανύουμε τον μήνα Αλόγου και σίγουρα η εκλείψεις θα φέρουν περισσότερη ένταση.

Όσοι παρακολουθήσατε τα ετήσια σεμινάρια Feng Shui ή έχετε το Αλμανάκ μου ήδη γνωρίζεται πως το Άλογο βρίσκεται στο Νότο που φέτος φιλοξενεί το άστρο ασθένειας, ο Νότος είναι η πύρινη κατεύθυνση που πυροδοτεί πολύ τα πράγματα. φωτιά το Άλογο, Νερό ο Ποντικός δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους, αφού το νερό κάνει επίθεση στη φωτιά και για να εξομαλυνθεί αυτό χρειάζεται να το γεφυρώσουμε με το στοιχείο του ξύλου για να γίνουν αρμονικά τα στοιχεία και να γίνετε το νερό ξύλο και το ξύλο να ανάβει τη φωτιά αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα το επιθετικό νερό.

Φορέστε πράσινα ρούχα τον Μήνα του Αλόγου για να γεφυρώνετε την επίθεση και έχετε πάνω σας ένα Χρυσοπράσιο, η καταπληκτική αυτή πέτρα διώχνει την ένταση και τον εγωισμό, βγάζει τα καλά ταλέντα στην επιφάνεια, φέρνει ευθυγράμμιση, αποτοξίνωση, προστασία, ηρεμία. Συνδυάζει την ενέργεια του ξύλου με το πράσινο χρώμα και του μετάλλου με το χρυσό που επίσης χρειάζεται ο μήνας αλλά και όλο το έτος για να κόβει τα αρνητικά.

Προφυλαχθείτε και από τις δύο Εκλείψεις τοποθετώντας στο Νότο τη μεταλλική χελώνα Lo Shu με το μαγικό τετράγωνο στη πλάτη και τα 9 άστρα στη θέση τους. Η χελώνα Lo shu είναι σύμβολο υγείας, μακροζωίας και καλοτυχίας, είναι το πρώτο σύμβολο Feng Shui, που πήρε το όνομα της από το ποταμό Shu που εμφανίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε στο καβούκι της το μαγικό τετράγωνο αποκαλύπτοντας τα άστρα του Feng Shui και σε ποια θέση πρέπει να είναι για να υπάρχει αρμονία. Προφανώς κάποιος Σοφός τα είχε χαράξει στη πλάτη της και επειδή ζουν πολλά χρόνια μπόρεσε και μετέφερε αργά αργά την πληροφορία.

Μαρία Κόντε

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

1 σχόλιο

One Nine Elms website · 8 Οκτωβρίου 2021 στο 00:09

terrific as well as remarkable blog site. I really intend to thanks, for offering us better details.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL