Καλάθι

Τα Ιπτάμενα άστρα του 2020

Κέντρο 7

Το κεντρικό άστρο της χρονιάς θα είναι το μεταλλικό και αρκετά αιχμηρό 7 που θέλει να διαδώσει, είναι και το άστρο που συνδέεται με τη γλωσσοφαγιά, τη μαγεία, τις ψυχικές επιθέσεις και τη κλοπή, κρεμάστε στο κέντρο του σπιτιού τους 9 ελέφαντες με τα μπλε ματάκια για προστασία, ο αριθμός 9 είναι της φήμης και αν οι ελέφαντες με τα μάτια μπουν εδώ θα καθαρίσουν το κέντρο και τα λόγια θα γίνουν θετικά, θα γίνουν προβολή και διαφήμιση, επιπλέον οι ελέφαντες είναι σύμβολο προστασίας από κλοπή. Έχετε κάτι μπλε στο κέντρο και αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις, επίσης μπορείτε να έχετε εδώ διαφημίσεις φημισμένων προϊόντων.

Νοτιοανατολικά  6

Στην πλευρά του πλούτου το άστρο δύναμης θα φέρει άνοδο στα επαγγελματικά σας, καθίστε σε αυτήν την γωνιά,  κάντε από εδώ δουλειές και για περισσότερα καλά αποτελέσματα τοποθετήστε εδώ ένα Δράκο που σύμβολο οικονομικής ανόδου. Αποφύγετε σε αυτήν την γωνιά πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε γήινα χρώματα όπως καφέ, μπεζ και κίτρινα. Κάντε φέτος επισκευές  και ανακαινίσεις σε αυτό το δωμάτιο.

Νότος  2

Από τις τις δύσκολες γωνιές θα είναι φέτος ο Νότος που θα φιλοξενεί το άστρο της ασθένειας, αλλά και τους τρεις σωματοφύλακες που κάνουν πισώπλατα χτυπήματα, επίσης είναι η γωνιά Αλόγου που συγκρούεται με τον Ποντικό του έτους, το καλύτερο είναι να αποφύγετε αυτήν την γωνιά, να μην κάθεστε με την πλάτη γυρισμένη στο Νότο και αποφύγετε εδώ ανακαινίσεις και επισκευές, όπως και πύρινες αποχρώσεις, έχετε όλον το χρόνο στο νότο την μεταλλική κολοκύθα υγείας και μια χελώνα.

Νοτιοδυτικά 4

Στην πλευρά του έρωτα τα πράγματα φτιάχνουν, τραβήξτε προς τα εδώ τηλεοράσεις και συσκευές και ανοίξτε το νοτιοδυτικό παράθυρο, η γωνιά φέτος φέρνει έρωτα, γνωριμίες, νέες συνεργασίες, φιλίες και επιτυχίες. Κρεμάστε από το νοτιοδυτικό παράθυρο έναν κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής για να ενισχύσετε όλα τα καλά που φέρνει αυτή η κατεύθυνση. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλες οι αποχρώσεις του νερού γαλάζιο, μπλε, μαύρο.

Δύση 9                   

Η δύση θα φιλοξενεί το 2020 ένα από τα καλύτερα άστρα και αυτή είναι μια πολύ πλευρά για να κάνετε τις δουλειές σας, ενισχύστε αυτή τη γωνιά με πράσινες αποχρώσεις, 4 μπαμπού, ή 4 αβεντουρίνες και ενισχύστε τη φήμη που βάλετε φέτος από εδώ. Τοποθετήστε μια αγκινάρα που είναι από τα πιο ισχυρά σύμβολα χαράς και εξισορρόπησης του ορμονικού, διώχνει την κατάθλιψη, συμβολίζει την επίφυση ή Κωνάριο που ανοίγει το τρίτο μάτι.

Βορειοδυτικά 8     

Και η Βορειοδυτική κατεύθυνση θα είναι μία από τις καλύτερες κατευθύνσεις τη χρονιάς κάντε και εδώ επισκευές και έχετε κάτι κόκκινο. Τα κέρδη θα έρχονται από αυτήν την γωνιά, τοποθετήστε εδώ ένα κόκκινο βάζο πλούτου γιατί φέτος είναι σημαντικό όχι μόνο να έλκετε χρήματα αλλά να τα διατηρείτε καθώς ο Ποντικός του έτους είναι ο καλύτερος διαχειριστής.  

Βορράς  3                    

Δικαστήρια και ατυχήματα φέρνει ο Βορράς, έχετε όλο το χρόνο κρεμασμένη εδώ τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών και προστασίας με το σύμβολο ευκαιριών στη πλάτη και τον αμέθυστο που προφυλάσσει από παρορμητισμό. Αποφύγετε και εδώ επισκευές, αλλά επιδιώξετε αλλαγές, ρυθμίσεις και νίκες τοποθετώντας εδώ τους στόχους σας.

Βορειοανατολικά  1

Οι ευκαιρίες θα έρχονται από τη βορειοανατολική κατεύθυνση και επειδή αυτή είναι η πλευρά των γνώσεων όσο περισσότερο μελετάτε τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έρχονται, επιπλέον το Βόδι είναι ο καλύτερος φίλος του Ποντικού του έτους και οι μοίρες είναι σε αυτήν την γωνιά, προσελκύσετε ευκαιρίες τοποθετώντας ένα Βόδι με όλα τα ζώδια επάνω του για να φέρει τύχη σε όλα τα μέλη της οικογένειας ότι ζώδιο και αν είναι, κρεμάστε εξωτερικά έναν μεταλλικό μελωδό και βάλτε μουσική να παίζει εδώ ή ένα ρολόι που θα λειτουργεί σωστά.

Ανατολικά 5               

 Η ανατολική κατεύθυνση θα είναι η πιο δύσκολη και αυτή που θα φιλοξενεί το ετήσιο 5 που φέρνει εμπόδια και δυσκολίες έχετε εδώ όλο το χρόνο τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας επάνω για να καθαρίζει τη γωνιά και ένα σκόρδο που διώχνει τη βασκανία και φέρνει προστασία στην υγεία. Αποφύγετε να κάθεστε εδώ, όπως και επισκευές και πύρινες αποχρώσεις, απομακρύνετε και ηλεκτρικές συσκευές γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσουν.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *