Καλάθι

Feng Shui προφυλαχθείτε από τον κορωνοϊό

Η χρονιά του Μεταλλικού Ποντικού έχει μπει για τα καλά και τα άστρα του 2020 έχουν ενεργοποιηθεί  ακόμα περισσότερο τώρα που και τα μηνιαία άστρα του Μάρτη είναι ίδια με τα ετήσια διπλασιάζοντας το πρόβλημα, επιπλέον διανύουμε το μήνα του Λαγού που οι μοίρες του βρίσκονται στην Ανατολή και αυτό ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο το άστρο της Ανατολής και εκεί φέτος βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο 5 που πάντα φέρνει προβλήματα και επειδή η Ανατολή είναι η πλευρά της υγείας φέρνει προβλήματα στην υγεία.

Αποφύγετε λοιπόν όσο περισσότερο μπορείτε το Ανατολικό δωμάτιο του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου. Απομακρύνετε από εκεί ηλεκτρικές συσκευές και οτιδήποτε κάνει θόρυβο και μην κάνετε εδώ επισκευές, σκαψίματα και καρφώματα. Έχετε εδώ όλο το χρόνο ένα σκόρδο που είναι σύμβολο προστασίας και αποτρέπει ιούς.

Το δεύτερο σημείο του σπιτιού που χρειάζεται προσοχή είναι ο Νότος που φέτος εκεί βρίσκεται το άστρο της ασθένειας, ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης και δεν είναι τυχαίο που ο ιός έχει σχήμα κορώνας που είναι το μεγαλύτερο σύμβολο φήμης. Αποφύγετε και αυτό το σημείο όσο μπορείτε και κρύψτε φέτος τις κορώνες, έχετε εδώ μια χελώνα που είναι σύμβολο υγείας και μακροζωίας και την κολοκύθα υγείας. Απομακρύνετε και από εδώ ηλεκτρικές συσκευές και οτιδήποτε κάνει θόρυβο και μην κάνετε εδώ επισκευές, σκαψίματα και καρφώματα.

Η Τρίτη κατεύθυνση που χρειάζεται προσοχή είναι ο Βορράς που εκεί βρίσκονται οι μοίρες του Ποντικού. Ο φετινός μάλιστα Μεταλλικός Ποντικός είναι αυτός που φέρνει γρήγορη εξάπλωση σε οτιδήποτε οπότε βάλτε στο βορρά μια Λιβιελούλα με αμέθυστο για να φέρει γρήγορη θεραπεία και προστασία.

Φέτος το Gua της χρονιάς είναι το 7 και η κατεύθυνση θεραπείας (Tien Yi) είναι η Νοτιοδυτική κατεύθυνση οπού εκεί βρίσκονται φέτος οι Ουράνιοι γιατροί. Ενεργοποιήστε αυτή τη γωνιά, καθίστε εδώ, ανοίξτε όσο πιο συχνά μπορείτε τα Νοτιοδυτικά παράθυρα.

Ενώ το άστρο που παρενοχλεί την υγεία (Liu Sha) βρίσκεται Νοτιοανατολικά και για να το αποδυναμώσουμε χρειάζεται  να βάλουμε εδώ το στοιχείο του ξύλου που απορροφάει το νερό, τοποθετήστε Νοτιοανατολικά εξωτερικά έναν πράσινο κάκτο όπως αλόη, αλλά κάνει και οποιοσδήποτε κάκτος. Οι κάκτοι γενικά είναι σύμβολο ξύλου και διώχνουν τους εισβολείς.

Πολύ καλή  κατεύθυνση είναι και η Βορειοδυτική που θα φιλοξενεί φέτος το άστρο θεραπείας, ανοίξτε και εκεί τα παράθυρα και αν μπορείτε κοιμηθείτε Βορειοδυτικά, Δυτικά, Βορειοανατολικά ή Νοτιοδυτικά.

Σύμβουλος Feng Shui

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *