Καλάθι

Feng Shui και Υγεία

Προφυλάξετε την υγεία σας και αφήστε τις ασθένειες έξω από το σπίτι σας φτιάχνοντας το Feng Shui, του τομέα της υγείας του σπίτι σας, ακολουθώντας 10 απλά βήματα.

  1. Ο τομέας της υγείας βρίσκεται στο ανατολικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Φροντίστε αυτό το δωμάτιο να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο
  2. Πετάξετε οτιδήποτε σπασμένο και φθαρμένο υπάρχει στο ανατολικό σας δωμάτιο.
  3. Τοποθετήστε στο ανατολικό σας δωμάτιο σύμβολα υγείας όπως είναι η χελώνα που ζει πολλά χρόνια και γι’ αυτό είναι σύμβολο υγείας και μακροζωίας.
  4. Εκτός από το ανατολικό σας δωμάτιο φροντίστε και την κουζίνα σας, γιατί και αυτή επηρεάζει την υγεία σας. προσπαθήστε να μαγειρεύετε καθημερινά και αν κάποια ημέρα δεν μαγειρέψετε βράστε τσάι, ώστε να μοσχοβολήσει η κουζίνα σας.
  5. Στολίστε στη κουζίνα σας υγιεινές τροφές, όπως φρούτα και ξερούς καρπούς.
  6. Εάν έχετε παράθυρο στη κουζίνα τοποθετήστε μικρά γλαστράκια με αληθινά βότανα όπως μαϊντανό, βασιλικό, άνηθο κ.τ.λ.
  7. Εκτός από την πλευρά της υγείας κάθε χρόνο υπάρχει και μία κατεύθυνση που έρχονται οι ασθένειες για το 2020 αυτή η κατεύθυνση είναι η Νότια. Τοποθετήστε μια μεταλλική κολοκύθα υγείας στη Νότια σας γωνιά και αυτή θα απορροφάει τις ασθένειες.
  8. Τονώστε και άλλο την υγεία φυτεύοντας στο Νοτιοανατολικό κομμάτι του κήπου ή στην νοτιοανατολική σας βεράντα λεβάντες που φέρνουν ηρεμία, διώχνουν το στρες και τους πονοκεφάλους.
  9. Ο πιο θεραπευτικός λίθος είναι το κεχριμπάρι τοποθετήστε ένα δέντρο από κεχριμπάρι στο κέντρο του σπιτιού ή δίπλα στο κρεβάτι σας.
  10. Για προστασία της υγείας τοποθετήστε μια εικόνα προστάτη Αγίου απέναντι από την είσοδο του σπιτιού.  

Feng Shui by Κόντε

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *