Καλάθι

Ο μήνας θέλει προσοχή γιατί μπορεί να φέρει από χρεωκοπία μέχρι και αύξηση εισοδήματος, ο Ξύλινος Σκύλος σε έτος Δράκου είναι μήνας είναι σύγκρουσης και μέσα από αυτή τη σύγκρουση θα υπάρξει νικητής. Νικήστε τον ανταγωνισμό και βγείτε μπροστά!

Κέντρο 6

Πολύ δυνατό θα είναι το κέντρο και εάν κάνετε εργασίες εδώ θα δείτε επαγγελματική άνοδο, τοποθετήστε στο κέντρο έναν Δράκο και κάτι κίτρινο όπως έναν λίθο κιτρίνη. Όλα τα γήινα χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως και τα πράσινα.

Ανατολή 4

Η Ανατολή φτιάχνει και αν έχετε καλό μόνιμο άστρο μπορείτε εδώ να ανοίξετε συντριβάνι γιατί από εδώ θα έρχονται τα κέρδη, προσθέστε κάτι μπλε σε αυτή τη γωνιά ή βάλτε έναν διάφανο χαλαζία, ανοίξτε παράθυρα και φρεσκάρετε την ανατολική βεράντα.

Νοτιοανατολικά 5

Το πιο δύσκολο άστρο θα βρεθεί στην ούτως ή άλλως επιβαρυμένη γωνιά του έτους με κίνδυνο να μπλοκάρει τα οικονομικά, τοποθετήστε εδώ την παγόδα 5 στοιχείων και κάντε ησυχία σε αυτή τη γωνιά, απομακρύνετε κόκκινα αντικείμενα και στρώστε λευκά ή γκρι, ή μπεζ ή κίτρινα σεντόνια αν είναι η κρεβατοκάμαρα σας εδώ. Εδώ πάει και το μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό. Κυρίως όμως αποφύγετε εδώ επισκευές και θορύβους.

Νότος 1

Ο Νότος ξανά φτιάχνει και φέρνει ευκαιρίες, κάντε τηλέφωνα από εδώ και συνεννοήσεις και στείλτε μηνύματα, επίσης κρεμάστε εξωτερικά έναν μελωδό ή βάτε συχνά μουσική να παίζει για να έλξει καινούργιες θετικές εξελίξεις. Τα μεταλλικά χρώματα ταιριάζουν εδώ σε πετσέτες, σεντόνια, καλύμματα.

Νοτιοδυτικά 3

Πολύ ανταγωνισμό φέρνει η γωνιά των σχέσεων και των συνεργασιών, όμως σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο φέρνει και την ευκαιρία να βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό, τοποθετήστε εδώ το δρακόψαρο με τα νομίσματα για να νικήσετε και να έχετε θετικές αλλαγές, επίσης νοτιοδυτικά πάει αυτόν τον μήνα η δρακοπεταλούλα (λιβελούλα) για προστασία από ατυχήματα. Έχετε εδώ και έναν αμέθυστο που διώχνει τις πλάνες. Τα βιολετί και τα μωβ ταιριάζουν εδώ όπως και τα ροζ. Ανοίξτε εδώ όλο το μήνα λάμπα αλάτων.

Δύση 8

Γνώσεις φέρνει το άστρο 8 στη Δύση αλλά σε συνδυασμό με το ετήσιο 5 βγάζει χρεοκοπίες, οπότε αφήστε αυτή τη γωνιά ήσυχη και έχετε εδώ τη ράβδο με τα 5 τυχερά στοιχεία για να δώσει τα θετικά του ο συνδυασμός που είναι αποκαλύψεις και χρήσιμες πληροφορίες, όπως και καλές ιδέες. Οι μπλε αποχρώσεις ταιριάζουν εδώ όπως και όλες οι γήινες.

Βορειοδυτικά 7 Τα λόγια, το μάτι όπως και οι κλοπές πάνε Βορειοδυτικά αυτόν τον μήνα, έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη, μπλε ρινόκερο και το μάτι σφαίρα για προστασία, αλλά για δημιουργικότητα και αύξηση κερδών βάλτε εδώ κίτρινα και καφέ χρώματα.

Βορράς 2

Στην καριέρα πάει το άστρο 2 που φέρνει αποταμίευση και καλές συνεργασίες, τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τώρα φέρνουν αύξηση εσόδων, τοποθετήστε εδώ έναν κουμπαρά και ρίχνετε συχνά μέσα χρήματα, επίσης εδώ πάει η μηνιαία κολοκύθα υγείας και τα 6 νομίσματα. Σε σεντόνια ή πετσέτες που πέφτουν στο βορρά προτιμήστε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις.

Βορειοανατολικά 9

Η καλύτερη γωνιά του μήνα θα είναι η Βορειοανατολική, κάντε εδώ κάποια ανακαίνιση, θόρυβο ή ανανεώστε το χώρο για να ενεργοποιήσετε το άστρο που έλκει χαρούμενα γεγονότα και επιτυχίες, φυτέψτε ένα καινούργιο φυτό που να ανθοφορεί ή να καρποφορεί. Ιδανικό χρώμα για εδώ το πράσινο.

Feng shui Master Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL