Καλάθι

Η Έκλειψη Σελήνης πλησιάζει, βρισκόμαστε στο γέμισμα του φεγγαριού πριν την εκδήλωσης της Μερικής Σεληνιακή Έκλειψης στις 18 Σεπτεμβρίου στις 05:35 το πρωί περίπου. Όπως προαναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο στην Πανσέληνο με σεληνιακή Έκλειψη όπου μας έρχεται σχηματίζεται όψη χαρταετού, οι όψεις χαρταετού συνδυάζουν μια αντίθεση, δύο τρίγωνα και δύο εξάγωνα. Στην παρούσα φάση λοιπόν υπάρχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και μάλιστα με κορυφή της όψης τον Ήλιο στην Παρθένο.

Ένας Ήλιος που θέλει να αναδείξει τη θεραπεία, την ποιοτική δουλειά, την προσφορά, τη θεραπεία. Στο συνδυασμό των όψεων υπάρχει μέσα στον χαρταετού και ένα μεγάλο αστρολογικό τρίγωνο, αυτό του Ήλιου-Ουρανού-Πλούτωνα που δίνει την ώθηση να προβούμε σε ποιοτικές μεταβολές και αναβαθμίσεις στους παραπάνω τομείς που αναφέραμε.

Η Έκλειψη γίνεται σε σύνοδο της Σελήνης με τον κυβερνήτη των Ιχθείων γεγονός που ισχυροποιεί την διαίσθηση και τα προφητικά όνειρα, επιπλέον επιδρά στη δύναμη της ευχής. Λόγω όμως της Έκλειψης μπορεί να υπάρξει αντίκρουση των συναισθηματικών καταστάσεων και να βιωθεί αίσθημα απώλειας, ιδιαίτερα σε ζητήματα διαπροσωπικά γύρω από το γάμο και τις συνεργασίες. Για αυτό καλό είναι δύο τρεις ημέρες πριν την Έκλειψη να γίνεται μια προετοιμασία μέσα από διαλογισμό που να εναρμονίζει τον ψυχισμό μας με το επερχόμενο φαινόμενονα επιδράσει θετικά και να ενεργοποιηθεί η όψη χαρταετού με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις 2 Οκτωβρίου έχουμε την Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό, σε μια σύντομη αναφορά βλέπουμε ότι για την Ελλάδα αυτή γίνεται στον 5ο οίκο, γεγονός που δείχνει την πτώση και την ανάδειξη αρχηγών. Λόγω 5ου οίκου αγγίζει κυρίως κόμματα της αντιπολίτευσης. Ούτως ή άλλως στις Ηλιακές Εκλείψεις η πτώση αρχηγού είναι ούτως ή άλλως κάτι που συμβαίνει, ανάλογα το επίκεντρο του φαινομένου υπάρχει και η ανάλογη επιρροή. Η συγκεκριμένη Έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως τη Νότιο Αμερική. Η Σεληνιακή που θα προηγηθεί θα ρίξει τη σκιά της στην Ευρώπη, την Ανατολική Ασία, τη Νότιο Αμερική, την Ανταρκτική.

Η οικοθεσία της Σεληνιακής Έκλειψης γίνεται στα μεταβλητά ζώδια και με πλανήτες που είναι κυρίως στα μεταβλητά ζώδια του άξονα. Ο Δίας θα βρεθεί σε ενεργή συμμετοχή Τ τετραγώνου με τα φώτα, τον Ερμή στην Παρθένο και τον Κρόνο στους Ιχθείς. Ένα Τ τετράγωνο που ξεχειλώνει την μεταβλητότητα των πληροφοριών και της κατανόησης των ζητημάτων που αφορούν την παιδεία, την υγεία, τα εργασιακά θέματα, την πολιτική επικαιρότητα. Παράλληλα θα υπάρχει αρκετή φιλολογία η οποία θα είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί στην πράξη. Το στοιχείο της υπερβολής δεν θα λείψει.

Ένα πολύ ωραίο τρίγωνο σχηματίζει ο Δίας με την Αφροδίτη που ενισχύουν τις οικονομικές αποδόσεις, τις ερωτικές συνευρέσεις, τις κοινωνικές επαφές. Στο τέλος όμως της εβδομάδας προς αρχές της επόμενης η Αφροδίτη θα χτυπηθεί από τον Πλούτωνα με τετράγωνο και εκει θα χρειαστεί καποια προσοχή για οικονομικές απώλειες, δεν χρειάζεται ρίσκο μετά τις καλές όψεις που θα έχουν προηγηθεί στα οικονομικά. Επίσης κακοποιητικές πράξεις εναντίον γυναικών, αδκίες σε θέματα Δικαιοσύνης είναι πιθανά.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, μια δυσοίωνη όψη που φέρνει μοιραίες μάχες και καρμικές συγκρούσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο εξαπτει το θυμό και φέρνει επαναστάσεις με παρορμητικό τρόπο-όχι πάντα για τη σωστή αιτία-λόγω ανασφαλείας συνήθως. Δημιουργεί εύκολα αίσθημα παραβίασης των κεκτημένων.

Λίγες μέρες μετά την Έκλειψη Σελήνης ο Άρης θα ενεργοποιήσει με τετράγωνο και την επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό, θα την πυροδοτήσει πρόωρα και ενώ θα διανύουμε το μεσοδιάστημα των δύο Εκλείψεων περίπου στις 26 Σεπτεμβρίου. Η πυροδότηση αυτή θα επηρεάσει τα θέματα πολιτικών αρχηγών, τα θέματα Δικαιοσύνης(ακόμα και αυτά που αφορούν τα παιδια και τη νεολαία). Η Ηλιακή Έκλειψη θα γίνει στον τομέα της δημιουργικής έφρασης, του κάλλους, της οικογενειακής αρμονίας, της ενίσχυσης των παιδιών και της κατανόησης των θεμάτων που απασχολούν τους νέους σήμερα.

Στο επόμενο άρθρο θα υπάρξει εκτενής αναφορά στην Φθινοπωρινή Ισημερεία και την Ηλιακή Έκλειψη.

G.Christopoulos

Feng Shui& Asrtrology consulting


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL