Καλάθι

Η περίοδος του Καλοκαιριού ξεκίνησε επίσημα πλέον με το Θερινό Ηλιοστάσιο. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε τονίσει ότι για τα επόμενα δύο χρόνια Ηλιοστάσια και Ισημερίες, εκεί δηλαδή όπου ο Ήλιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα των παρορμητικών ζωδίων θα υπάρχει όψη του Ποσειδώνα με τον Ήλιο. Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό γιατί δημιουργεί σύγχυση στον προσανατολισμό της ανθρωπότητας, της υγείας, των υδάτινων πόρων και θαλασσών λόγω Ποσειδώνα, απώλεια ανθρώπινων ζωών, συλλογική πλάνη και αυταπάτες, επμολυσματικές ασθένειες, πολεμικές συρράξεις.

Αυτό που αυξάνει την επικινδυνότητα είναι η πολυαναμενόμενη σύνοδος Κρόνου-Ποσειδώνα σε ένα χρόνο απλό τώρα περίπου. Αυτή η σύνοδος είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για το ξέσπασμα βίας και πολέμων αλλά και ενός γενικότερο παροξυσμό και παράνοιας. Ο κόσμος θα νιώσει ότι η επιβίωση του θα εξαρτάται περισσότερο από την ικανότητα του να βγάλει δυναμισμό, μαχητικότητα και μιλιταρισμό και μια βιασύνη η οποία θα λειτουργεί με παρορμήσεις και false alarm.

Στην εβδομάδα που ξεκίνησε οι όψεις δεν είναι κακές. Ο Ερμής στον Καρκίνο θα είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, όψη που βοηθάει να εκφραστεί το συναίσθημα και η λογική πιο αρμονικά. Επιπλέον μπορούν να διευθετηθούν οικογενειακά θέματα., εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη με τη σειρά της έρχεται πίσω από τον Ερμή να ενισχύσει αυτό το γεγονός, σε σύνοδο οι δύο τους βοηθάνε τη συναισθηματική έκφραση και τις ερωτικές εξομολογήσεις.

Επίσης θετική γωνία εξαγώνου θα υπάρξει μεταξύ Άρη και Αφροδίτης μια όψη που βοηθάει τις δαπροσωπικές επαφές, τις οικονομικές συμφωνίες, τις καλές συνεργασίες.

Βοηθητική θα είναι και η όψη Ερμή’-Ουρανού σε εξάγωνο που θα βοηθήσει τις εμπνεύσεις και τη φαντασία να ξετυλίξουν. Τέλη της εβδομάδας Ήλιος και Δίας θα βρεθούν σε μια τυχερή όψη 30°, μια καλή ευκαιρία για επωφεληθεί κάνεις από τον παράγοντα τύχη.

Η Σελήνη αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται κυρίως στα συλλογικά ζώδια, στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθεί στους Ιχθείς κάνοντας θετική όψη με τους πλανήτες στον Καρκίνο που είναι αρκετοί. Τέλος της εβδομάδας θα περάσει στον Κριό, εκεί θα είναι πιο δύσκολες οι γωνίες της Σελήνης και ίσως μας κάνει λίγο ευέξαπτους και απότομους στη συμπεριφορά.

Μικρή αναφορά θα κάνουμε και στη Λίλιθ στην Παρθένο η οποία ετοιμάζεται να μεταβεί στο ζώδιο του Ζυγού, σε αυτή τη θέση θα ενεργοποιήση σε μέγάλο βαθμό την αυταρέσκεια, τις μόδες και τις υπερβολές στον καλωπισμό. Επίσης θα επιφορτίσει την ανάγκη για τη δημιουργία έγγαμου βίου και σχέσεων. βέβαια ως γνωστόν η Λίλιθ πολλές φορές λειτουργεί σαν μαύρη τρύπα στη ζωδιακή που βρίσκεται. Στην έξοδό της από την Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όψη που επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση και τη δαπάνη ενέργειας σε πολύωρη εργασία, χωρίς πάντα να υπάρχει το ανάλογο αντίκρυσμα.

Feng Shui, Astrology Consulting

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL