Καλάθι

Βρισκόμαστε στο γέμισμα του φεγγαριού και πλησιάζουμε στο Θερινό Ηλιοστάσιο το οποίο σχεδόν συμπίπτει με την Πανσέληνο που θα γίνει στη 2η μοίρα του Αιγόκερω. Μια Πανσέληνος η οποία θα έχει έντονα το καρκινικό στοιχείο, αφού Ήλιος-Αφροδίτη και Ερμής θα βρίσκονται στο πρώτο δεκαήμερο του Καρκίνου και στον δεύτερο οίκο κατά την όψη της Πανσελήνου.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Πανσέληνος αυτή πραγματεύεται την προστασία των κεκτημένων, την προστασία της οικιακής οικονομίας και ασφάλειας, των ακινήτων ενάντια σε πολιτικές που απειλούν τα βασικά αγαθά επιβίωσης και διαβίωσης. Αυτό το γεγονός το οξύνει ακόμα πεισσότερο ο Πλούτωνας στον 9ο οίκο ο οποίος χτυπάει με όψη 150° τον Ήλιο. Μια όψη που επηρεάζει ξεκάθαρα το νοικοκυριό, τη διαχείριση οικογενειακών υποθέσεων, θέματα σοβαρά τα οποία δημιουργούν ανασφάλεια και ενίοτε άγχος και εντάσεις.

Η Σελήνη στον 8ο οίκο μπορεί να δημιουργήσει κάποιο αυξημένο αίσθημα φόβου και ανασφάλειας για θέματα οικονομικής κάλυψης. Ερμής και Αφροδίτη όμως στον δεύτερο οίκο καθώς και το εξάγωνο Άρη- Ερμή μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη οικονομικών στόχων. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για τη φροντίδα θεμάτων που αφορούν στα οικογενεικά και το οικονομικό νοικοκύρεμα.

Ο Διας βρίσκεται σε θετικές όψεις με Πλούτωνα (τριγωνο) και θα βρεθεί σε όψη 30 μοιρών αρχικά με τον Ερμή και στην συνέχεια με την Αφροδίτη, αυτή είναι μια σχετικά καλή συγκυρία για οικογενειακ, ερωτικά και οικονομικά θέματα, μπορούν μια σχετικά ροή στα πράγματα.

Ο Άρης στον 12ο οίκο αν και σε εξάγωνο με τον Ερμή δημιουργεί αρκετές ανησυχίες τόσο σε επίπεδο παγκόσμιων ισορροπιών στην οικονομία όσο και σε επίπεδο αξιόποινων πράξεων. Η όψη Άρη-Πλούτωνα θα είναι σε διάλυση στην Πανσέληνο, όμως έχει ενεργοποιηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο φόβος βίας, τρομοκρατίας και εχθροπραξίας είναι ακόμα υπαρκτός και φυσικά όλο αυτό το σκηνικό δεν αφήνει εκτός τις γαιοπολιτικές εξελίξεις.

Κρόνος και Ποσειδώνας στον 11ο οίκο θολώνουν τις καταστάσεις που αφορούν σταν κόμματα και την διαχείρισή τους, καθώς οι δύο αυτοί κακεγέρτες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ενώ επιπλέον δημιουργούν απατηλό κλίμα με αίσθημα αμφιβολίας. Με την όψη τετραγώνου Ήλιου Ποσειδώνα υπάρχει αρκετή πλάνη στον ορίζοντα.

Στο επόμενο άρθρο θα εστιάσουμε και στην επιρροή του Θερινο’υ Ηλιοστασίου, για μια ακόμα φορά όμως θα υπενθυμίσουμε ότι ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμα ένα πέρασμα το Φθινόπωρο από τον Αιγόκερω και τα θέματα εξουσίας, τα παλια΄καθεστώτα, τα παλιά συστήματα περνούν από δοκιμασία, με τη διαφορά ότι τώρα αυτό γίνεται με μεθόδους Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η κοινωνία πλέον αναζητά το μερτικό της και δεν ακολουθει αδιαμαρύρητα τα πολιτικά δόγματα αυτό το χαρακτηριστικό θα το δούμε σε μεγαλύτερο βαθμό στο μέλλον, η πιαθανότητα ιδεολογικής κρίσης είναι πολύ πιθανή καθώς σε όλον αυτόν τον μετασχηματισμό των ιδεολικών ρευμάτων θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις που θα αλλαζουν τα δεδομένα.

Feng Shui-Astrology Consulting

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL