Καλάθι

Σε άκρως διδυμίσιο κλίμα συνεχίζεται και αυτή η εβδομάδα, συζητήσεις επί συζητήσεων, διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεις, το παιχνίδι της πληροφόρησης καλά κρατεί, φήμες, φημολογίες αλλά και όλα στη φόρα. Η επιχειρηματολογία στα κόκκινα, πολλές απόψεις οι οποίες δημιουργούν ένα κλίμα αμφιταλαντεύσεων, μεταβάλλουν τα δεδομένα.

Αρχικά κορυφώνεται το τετράγωνο Ηλίου και Αφροδίτης με τον Κρόνο που βάζει κάποια εμπόδια σε κάποιες επαφές και επικοινωνίες, μεσοβδόμαδα όμως αναμένονται να υποχωρήσουν οι χρόνο καθυστερήσεις και τα κολλήματα και κάποιες άγονες καταστάσεις αφού απαλαχθούμε από αυτό τ το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που βάζει κάποιες φραγές. Για τα οικονομικά όμως, τις επαφές και τα ερωτικά ζητήματα θα υπάρξει περισσότερο οξυγόνο, όπως και σε θέματα επικοινωνίας, λήψης αποφάσεων και εκτίμησης δεδομένων.

Δύσκολη όψη για τον Άρη που στο πέρασμά του στον Ταύρο θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να φέρει οικονομικές δυσχέρειες, οικονομικές δυσαρμονίες και οικονομικές ανισότητες. Γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις. Όψη που προκαλεί σκοτεινά και ύπουλα χτυπήματα με δόλο, τρομοκρατία.

Η παραπάνω όψη γλυκαίνει κάπως με την 30° γωνιά του Άρη με το Δία και του Δία-Πλούτωνα σε τρίγωνο. Συνολικά η όψη δείχνει ότι υπάρχουν ευκαιρίες εν μέσω καταστροφών που σε κάποιους δίνουν την δυνατότητα να κάνουν μεγάλα και σημαντικά βήματα πλούτου. Όλα αυτά όμως περνούν δια πυρός και σιδήρου και εμπεριέχουν σε μεγάλο βαθμό σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας, απειλής και εκβιασμού.

Η παραπάνω όψη θα μας απασχολήσει για όλη την εβδομάδα καθιστώντας την επικίνδυνη για εκρήξεις και εξελίξεις παγκόσμιας κλίμακας. Μη ξεχνάμε ότι λίγο πριν περάσει ο Άρης στον Ταύρο ενεργοποιεί την κρίσιμη περσινή Ηλιακή Έκλειψη στην τελευταία μοίρα του Κριού, μια Έκλειψη που αποσταθεροποίησε τις οικονομικές και πολεμικές ισορροπίες στην παγκόσμια σκηνή. Στην παρούσα φάση οι όψεις δείχνουν ότι επιχειρείται άνοιγμα νέων εμπορικών δρόμων γεγονός που θίγει τα συμφέροντα κάποιων δυνάμεων, με την όψη Άρη-Πλολυτωνα μπορεί κάλλιστα κάποιος να επιχειρήσει να πλήξει καιρούς στόχους για προκαλέσει προβλήματα στον αντίπαλο.

Ήλιος και Αφροδίτη, Ερμής όπως είπαμε πριν περνάνε σε πρώτη φάση από τους περιορισμούς και τους ελέγχους του Κρόνου, οξύνουν τη λάμψη και τη δημοσιότητα, τη διάθεση προβολής και έκθεσης στα κοινά. Η όψη 30° με τον Ουρανό αν και προσωρινή είναι βοηθητική για να υπάρξει μια ανανέωση στη διάθεσή μας. Η δύσκολη όψη των τριών με τον Ποσειδώνα θα μας απασχολήσει τέλη προς αρχές της επόμενης εβδομάδας.

G. Christopoylos

Feng Shui, Astrology Consulting


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL