Καλάθι

Ο σημαντικός μήνας Απρίλιος του 2024 ξεκινάει, όλοι περιμένουμε την Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Απριλίου που είναι ένα από τα highlights του μήνα όμως υπάρχουν και άλλα δυνατά στοιχεία τα οποία αξίζει να εστιάσουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε την εβδομάδα που έρχεται πριν την Έκλειψη. Ένα από αυτά είναι 4 ζέυγη συνόδων. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Ερμής στον Κριό ανάδρομος

Με το καλημέρα λοιπόν ο Ερμής μπαίνει σε αναδρομή πορεία, Ερμής στον Κριό βιαστικός και παρορμητικός οξύνει πάντα την ταχύτητα και την οξυδέρκεια και εκφράζει με δυναμισμό τις σκέψεις του. Η αναδρομή πορεία του θα φτάσει έως τις 24 Απριλίου λίγο μετά την κορύφωση της συνόδου Δία-Ουρανού. Αναμένεται να επιστρέψει στις μοίρες που βρίσκεται τώρα στα μέσα Μαΐου. Για την ώρα εξυπακούεται ότι θα χρειαστεί προσοχή στα θέματα μετακινήσεων, συμβολαίων, συνεννοήσεων, μετακινήσεων, προσοχή στους τραυματισμούες, συσκευές, οχήματα κτλ.

Ήδη οι παρενέργειες έχουν ξεκινήσει και λόγω και της συνόδου του Χείρωνα με το Β. Δεσμό της Σελήνης και τη σύνοδο του με Ήλιο και Σελήνη στην Έκλειψη. Μια σύνοδο ακριβείας.

Αφροδίτη-Ποσειδώνας σε σύνοδο στους Ιχθείς

Ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτές τις ημέρες και η πορεία της Αφροδίτης, αρχικά θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων δημιουργώντας μια μυστηριώδη, ονειρική και ρομαντική όψη που δημιουργεί τη διάθεση για τον ιδεατό έρωτα. Θα πρέπει όμως να δείξουμε προσοχή σε απατηλές σχέσεις και γενικώς κάθε είδους απατηλά συναισθήματα και απογοητεύσεις. Στις συναλλαγές θα χρειαστεί κάποια σχετική προσοχή όπως επίσης και στη διαρροή χρημάτων.

Η Αφροδίτη τέλος της εβδομάδας θα περάσει στον Κριό οπού πλέον θα έχουμε sterlium που πυροδοτεί εξελίξεις. Η Αφροδίτη λοιπόν μπαίνοντας στον Κριό σχηματίζει άμεσα ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Μια όψη που φέρνει έκρηξη πάθους και χτυποκάρδι. Αν και πρόσκαιρη όψη δεν θα μας αφήσει αδιάφορους. Είναι μια όψη που συχνά φέρνει μεγάλη οικονομική εύνοια. Λόγω παγκόσμιων συνθηκών όμως μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις με σκοτεινές συναλλαγές με συμπράξεις, θέματα μιλιταριστικού περιεχομένου και όπλων.

Ήλιος σε σύνοδο με το Β.Δεσμό της Σελήνης

Αξιοσημείωτη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με το Β. Δεσμό στις 4 Απριλίου, είναι μια σύνοδος η οποία ευθυγραμμίζει το σκοπό ζωής με το μέλλον, την καριέρα, την προοπτική ζωής, το πεπρωμένο. Για να εκμεταλλευτεί κάποιος αυτή τη σύνοδο καλό είναι να εστιάσει με ανοικτή καρδιά και αγάπη σε αυτό που αληθινά θέλει.

Άρης-Κρόνος σύνοδο στους Ιχθείς

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στους Ιχθείς αρχίζει ήδη να ενεργοποιείται, δεν είναι τόσο ευχάριστη όψη γιατί ο Κρόνος δεσμεύει τη Δράση του Άρη, ενός Άρη που ούτως ή άλλως δε βρίσκεται σε καλή θέση στους Ιχθείς. Είναι μια θέση που εγείρει συναισθηματικά φανατισμό, επιθέσεις αγάπης ή μίσους και γενικώς συγκεχυμένα και χαοτικά συναισθήματα.

Με τον Κρόνο στους Ιχθείς είχαμε αναφέρει εδώ και μήνες ότι θα υπάρξουν προβλήματα στη ναυσιπλοΐα, τώρα με τη σύνοδο αυτή ίσως δούμε κάποιες μάχες η κάποια διέγερση σε θαλάσσιες περιοχές.

Άρης και Κρόνος θεωρούνται κακοποιοί και η σύνοδος ενεργοποιεί εγκληματικές ενέργειες, τοξικότητα υποθέσεις με ναρκωτικά, παρενέργειες ουσιών, αλλεργικά, δερματικά. Επίσης είναι πιθανό να έχουμε απόπειρα απάτης αλλά και το τέλος μιας απάτης. Στην Έκλειψη της 8ης Απριλίου καθώς και για δύο μέρες ακόμα η όψη αυτή θα είναι κορυφωμένη. Ο Άρης σαν κυβερνήτης Κριού παίζει πρωτεύον ρόλο μιας και η Έκλειψη γίνεται στον Κριό.

Σαν υποσημείωση μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο Κρόνος βρίσκεται επάνω στο γενέθλιο Ήλιο του Προθυπουργού της χώρας γεγονός που του δημιουργεί κάποια προβλήματα και κάποια δυσμένεια. Λόγω της διέγερσης του Άρη αυτή η συνθήκη θα ενεργοποιηθεί πιο έντονα για εκείνον.

Δίας-Ουρανός σε σύνοδο στον Ταύρο

Η σύνοδος Δία-Ουρανού είναι κορυφαίο γεγονός και αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο από εδώ και στο εξής στα ταξίδια, στον τρόπο συναλλαγών και βιοπορισμού, στην τεχνολογική επανάσταση, την επαφή μας με νέα υλικά, με νέο διατροφικό κώδικα.

Η σύνοδος θεωρείται όψη μεγάλης και ξαφνικής τύχης, ικανή να φέρει μεγάλες νίκες, παρόλα αυτά το στοιχείο του Ουρανού είναι απρόβλεπτο και στη ζωδιακή του Ταύρου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να εκδηλωθεί με στρεβλώσεις. Αυτή η όψη ενεργοποιεί σχηματισμό ισχυρών οργανώσεων, συμμαχιών, ακόμα και κομμάτων. Μέγιστοποιεί τις βλέψεις κέρδους και μεγάλης παραγωγής. Γενικώς ανοίγει την όρεξη για μεγάλες επεκτάσεις στην αλυσίδα τροφοδοσίας σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό βεβαίως αλλάζει τις ισορροπίες.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σε σχέση με τον Ουρανό στον Ταύρο μας δείχνουν ότι οι σχέσεις και τα μεγέθη του σωστού καταμερισμού πλούτου, παραγωγής και κατανάλωσης περνούν υπό το πρίσμα των συλλογικών και κοινωνικών αναγκών. Έτσι θα δούμε ότι ο υπερβολικός συγκεντρωτισμός δεν μπόρεί να λειτουργήσει αυτήν την εποχή η τουλάχιστον δεν μπορεί να επιτρέψει τεράστιες ανισότητες. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλές συλλογικές ενέργειες που θα παλέψουν για τέτοιου είδους ζητήματα ώστε να έρθει μια νέα φιλοσοφία στο ανθρώπινο είδος.

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου

Η Έκλειψη θα είναι ορατή στην Αμερικάνικη Ήπειρο. Εκείνη λοιπόν την ημέρα θα υπάρχει τριπλή παρουσία Ήλιου-Σελήνης-Χείρωνα στην ίδια μοίρα ακριβώς, λίγες μοίρες πριν Β.Δεσμός της Σελήνης, λίγες μοίρες μετά ο Ερμής στον Κριό ανάδρομος. Ενώ ήδη θα έχει περάσει και η Αφροδίτη στους Ιχθείς. Αυτό το πολύ ισχυρό sterlium στον Κριό αυξάνει πολύ την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα για γρηγορη επιτυχία και επιβολή δύναμης. Είναι ένα σαρωτικό sterlium, θέματα ενόπλων δυνάμεων σ΄ίγουρα θα απασχολήσουν.

Ο Κριός δε σημαίνει απαραίτητα μόνον μιλιταρισμός, ο Κριός επιδιώκει να προχωρήσει γρήγορα και με απόλυτη διάθεση την πορεία των πραγμάτων. Δεν αρέσκεται να κοιτάζει πίσω και να λειτουργεί διστακτικά. Η Έκλειψη όμως μπορεί να δημιουργήσει γκέλα και κάποια τραύματα στον υπερβολικό εγωκεντρισμό γιατί ο Χείρωνας δημιουργεί αντιχρονιστικά φαινόμενα και με ανάδρομο Ερμή μπορεί κάλλιστα κάποιος να σκοντάψει στο διάβα του. Άλλωστε και ο κυβερνήτης του Κριού Άρης βρίσκει τροχοπέδι επάνω στον Κρόνο την ίδια ώρα και ο Κρόνος ως γνωστό δημιουργεί καθυστερήσεις και εμπόδια.

Από το σύνολο των όψεων της Έκλειψης με επίκεντρο τη χώρα μας φαινεται ότι θα υπάρξει μια νέα πραγματικότητα για τις θεραπείες, την εργασία και τις συνεργασίες και τις συμφωνίες για θέματα οικονομίας και ακίνητης περιουσίας. Έχουμε πει ότι για τη χώρα η σύνοδος Δία και Ουρανού γίνεται στον 2ο οίκο και αυτό μπορεί να αποτελέσει μια καλή συνθήκη για την οικονομία.

Για τον τρόπο που επηρεάζει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ μιλήσαμε σε προηγούμενα άρθρα, η κατάσταση δείχνει ότι υπάρχουν απαιτήσεις από τις μεγάλες δυνάμεις οι οποίες ίσως να εκφραστούν δυναμικά και σε οριακό επίπεδο για το ξέσπασμα πολέμων όμως ταυτόχρονα υπάρχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα τα οποία κανείς δεν μπορεί εύκολα να αγνοήσει και να τα τινάξει όλα στον αέρα.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL