Καλάθι

Τα Ιπτάμενα άστρα του 2024

Η Χρονιά της Νέας Εποχής!

Το 2024 στο Feng Shui γίνεται μια τεράστια αλλαγή καθώς είναι η χρονιά που μπαίνουμε σε νέα περίοδο που θα κρατήσει μια 20ετία. Στις 4  Φεβρουαρίου το 2024 θα περάσουμε  από το γήινο 8 που ήταν η περίοδος της γνώσης και της εκπαίδευσης στη πύρινη περίοδο 9 της Φήμης, ομορφιάς και αναγνώρισης.

Και αφού 20 χρόνια τώρα (από 2004-2023) εκπαιδευτήκαμε σε πολλά και διάφορα, παρακολουθήσαμε σεμινάρια για τα πάντα και αποκτήσαμε πανεύκολη πρόσβαση στη γνώση, βρίσκοντας απάντηση σε οποιαδήποτε απορία με ένα κλικ στο κινητό μας. Είδαμε ακόμα τα ακίνητα που ανήκουν στο στοιχείο της γης του 8 να τραβάνε τα πάνδεινα, να φορολογούνται,  να κινδυνεύουν από τις τράπεζες, να σταματάει η οικοδομή, να εκτοξεύονται οι τιμές των ακινήτων, να ξανά ανθίζουν οι οικοδομές και στο βγάλσιμο της περιόδου τελικά να καταλήγουν οι μισοί ξενοδόχοι με 2-3 Airbnb στη κατοχή τους και οι άλλοι μισοί να μην μπορούν να βρουν σπίτι να ενοικιάσουν.

Και αφού λοιπόν τα βιώσαμε όλα αυτά τώρα περνάμε στην ενέργεια της φωτιάς που θα είναι και αυτή μαζί μας για 20 χρόνια από το 2024-2044 και θα φέρει πιο ευκαιριακά πράγματα καθώς η φωτιά δεν μένει ποτέ ακίνητη ακόμα και σε ένα κερί η φλόγα κουνιέται ασταμάτητα, έτσι θα αλλάζουν διαρκώς τα δεδομένα, θα υπάρχει αστάθεια στα επαγγελματικά και θα παίζει μεγάλη σημασία η εικόνα και όχι τόσο το χτίσιμο σε κάτι. Θα έχουμε περισσότερο εκρήξεις θυμού αλλά χωρίς να κρατάει ο ένας στον άλλον κακία και μούτρα. 

  Η περίοδος 9 θα φέρει περισσότερη χαρά και διασκέδαση και λιγότερο στρες, θα είναι μια πιο ανάλαφρη 20ετία όπου πολλά πράγματα θα γίνονται γρήγορα και εικονικά. Επίσης θα αποκαλύπτεται η αλήθεια καθώς η φωτιά είναι φως και δεν θα μπορεί κάτι να κρυφτεί και αυτό από μόνο του θα φέρει μια απελευθέρωση.

H περίοδος 9 θα μπει με τη χρονιά του Ξύλινου Δράκου και το Ξύλινο άστρο 3 που είναι το άστρο των αλλαγών. Το ξύλινο 3 θα πυροδοτήσει πολύ το πύρινο 9 της νέας περιόδου και η αλλαγή θα είναι ακόμα πιο απότομη.

Κέντρο 3

Το Ξύλινο άστρο 3 θα βρίσκεται στο κέντρο και θα είναι το πιο σημαντικό άστρο της Χρονιάς γιατί θα επηρεάζει και τις 8 κατευθύνσεις που βρίσκονται δίπλα του. Αυτό δείχνει ότι η χρονιά θα φέρνει αλλαγές και αντί να τις πολεμάμε καλό είναι να κάνουμε από τώρα σχέδια για το τι αλλαγές θέλουμε να κάνουμε φέτος και να τις προγραμματίσουμε. Το άστρο 3 είναι και το άστρο τσακωμών και θέλει εδώ κάτι που να το ηρεμεί ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις. Τοποθετήστε εδώ το κόκκινο μήλο Ειρήνης με τα 3 νομίσματα feng Shui που φέρνει ομόνοια,  μετριάζει την ένταση της περιόδου 9 αλλά να φέρνει και θετικά αποτελέσματα. Χρώματα που ταιριάζουν στο κέντρο είναι όλα τα πύρινα χρώματα όπως κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί. Στο κέντρο θέλουμε και τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών και ευκαιριών. Μπορείτε ακόμα στο κέντρο να έχετε έναν αμέθυστο ή ροζ χαλαζία για αγάπη. Αποφύγετέ στο κέντρο υδάτινα στοιχεία όπως κρύσταλλα, μπλε και γαλάζια χρώματα γιατί δυναμώνουν τους τσακωμούς και σβήνουν το άστρο 9 της περιόδου. Καλό είναι να υπάρχει ηρεμία εδώ, δεν θέλουμε ρολόι φέτος. Επίσης μπορεί να μπει εδώ για ακόμα περισσότερη ησυχία, ένας ελέφαντας με τη προβοσκίδα προς τα κάτω.

Ανατολή 1

Η Ανατολή φτιάχνει και θα φιλοξενεί όλο το χρόνο το ετήσιο άστρο νερού 1 που φέρνει ευκαιρίες, εδώ μπορείτε να βάλετε το κόκκινο ρολόι με το σύμβολο της Ουράνιας Τύχης για να προσελκύει ευκαιρίες, αλλά να ελέγχετε συχνά αν δουλεύει σωστά. Επίσης εδώ μπορεί να μπει εξωτερικά ο μελωδός με 6 ράβδους ή να βάζετε μουσική και να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι και τα μεταλλικά λευκό, ασημί, χρυσό, γκρι και όλα τα πύρινα κόκκινα, ροζ, πορτοκαλί.

Νοτιοανατολικά 2

Το άστρο ασθένειας πάει στην πλευρά του Πλούτου, επιπλέον εδώ θα βρίσκεται ο Μέγας Δούκας (Grand Duke) και όπου πάει ο Δούκας φέρνει επέκταση σε ότι βρει οπότε είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε εδώ την κάρτα προστασίας για τον Δούκα της χρονιάς να κοιτάει στις μοίρες του Δράκου113 °-127°και θέλει και εδώ η γωνιά ησυχία, αποφύγετε ανακαίνιση. Ο Δούκας όμως είναι αυτός που φέρνει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, αλλά θέλει και προσοχή στις επεκτατικές κινήσεις, βάλτε το ετήσιο Pi Yao με το κεφάλι του να κοιτάει προς Βορειοδυτικά, στον άξονα Νοτιοανατολικά και Βορειοδυτικά, Δράκου-Σκύλου (να κάθετε Νοτιοανατολικά 113°-127° και να βλέπει προς Βορειοδυτικά 293°-307°).

Pi Yao

Μυθικό λιονταρόσκυλο με φτερά, είναι ένα από τα πιο ευοίωνα σύμβολα του Feng Shui. Αν το δείτε στον ύπνο σας ειδικά επάνω στο σπίτι σας μεγάλα κέρδη έρχονται. Φέρνει προστασία από παράλογες και άστοχες κινήσεις, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το άστρο ξαφνικών κερδών, με το έντονο κόκκινο τρίτο μάτι του, σύμβολο γρήγορης διαίσθησης. Κάθετε πάνω σε πλάκα με νομίσματα συμβολίζοντας ότι προστατεύει το πλούτο του σπιτιού, ενώ φέρνει καλοτυχία στα τυχερά παιχνίδια. Τρέφετε μόνο με χρυσό γι’ αυτό έλκει πλούτη. Τοποθετείτε πάντα στη θέση του Δούκα (Grand Duke Jupiter) που κάθε χρόνο είναι εκεί που είναι οι μοίρες του Ζωδίου της χρονιάς.

Επίσης Νοτιοανατολικά μπαίνει φέτος η μεταλλική χρυσή κολοκύθα υγείας και η χελώνα, όπως και τα 6 χρυσά νομίσματα με τη χρυσή κλωστή. Αποφύγετε φέτος ανακαίνιση Νοτιοανατολικά, τρυπήματα και σκαψίματα και κόκκινες αποχρώσεις. Η Νοτιοανατολική γωνιά φέτος θέλει μεταλλικές αποχρώσεις σε σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα όπως γκρι, λευκό, ασημί χρυσό.

Ιδανικά ταιριάζει εδώ η χελώνα πάνω σε νομίσματα που συμβολίζει την υγεία και την οικονομία που είναι ότι καλύτερο μπορεί να φέρει το άστρο αποταμίευσης εδώ, επίσης μπορείτε νοτιοανατολικά να τοποθετήσετε ένα νόμισμα Δράκου με έναν γαλάζιο Χαλκηδόνιο πάνω που είναι η πέτρα του Ξύλινου Δράκου και αυτή που μπορεί φέτος να ενεργοποιήσει πολύ καλές συναλλαγές και ευημερία. Επίσης μπορείτε να έχετε πάνω σας στο πορτοφόλι σας άλλον έναν Χαλκηδόνιο με νόμισμα δράκου για να λειτουργούν συνδυαστικά, έτσι θα δουλεύουν τα πράγματα τη περίοδο 9. Το έξω θα κάνει πύλη με το μέσα και θα αλληλοεπιδρούν.

Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα γήινα κίτρινα, μπεζ, καφέ, αποφύγετε πράσινα, κόκκινα και πύρινα χρώματα.

Νότος 7

Στο Νότο θα πάει το μεταλλικό άστρο 7 που δεν θα είναι πια τόσο επιθετικό αλλά ειδικά φέτος θα δουλέψει πολύ για τη Φήμη και την αναγνώριση, ωστόσο θέλει εδώ τη μαύρη τουρμαλίνη, το μπλε μάτι και το μπλε ρινόκερο που βάζουμε κάθε χρόνο για προστασία από αρνητικά λόγια, μάτι και κλοπές, όμως για να φέρει δημιουργικότητα, παραγωγή και θετική εξέλιξη στη φήμη θέλει να μπει εδώ η αφίσα με τα μπαμπού και τα άνθη κερασιάς που φέρνουν την άνοιξη. Τα μπαμπού φέρνουν άνοδο και πρόοδο στη φήμη και τα οικονομικά, ενώ τα άνθη κερασιάς είναι σύμβολο καλοτυχίας στα νέα ξεκινήματα καθώς οι κερασιές ανθίζουν όταν είναι ακόμα χειμώνας και είναι το πρώτο σημάδι ότι έρχεται η άνοιξη,  φέρνουν επίτευξη στόχου, επιτυχίες και χαρμόσυνα νέα. Το καλύτερο χρώμα για το Νότο είναι το πράσινο, ταιριάζουν εδώ και τα γήινα χρώματα όπως κίτρινα και καφέ και τα μεταλλικά όπως λευκό, ασημί, χρυσό και γκρι και τα υδάτινα μπλε και γαλάζια. Στο Νότο θα βρίσκονται φέτος και οι τρεις Σωματοφύλακες (3 Killing) και είναι η κατεύθυνση που μπαίνουν τα 2 μυθικά ζώα προστασίας στο κόκκινο κύκλο, να κοιτάνε προς το Νότο στις 180°.

Νοτιοδυτικά 9

Στον έρωτα πάει ένα από τα πιο ερωτικά άστρα, αυτό που φέρνει πάθος, χαρά και καλές σχέσεις, έχετε εδώ ένα ζευγάρι μεταλλικές πάπιες και φρέσκα λουλούδια με μπαμπού όλο το χρόνο, ακόμα εδώ μπαίνει φέτος το αχλάδι αρμονίας που ρυθμίζει θέματα που θέλουν εξισορρόπηση (μείωση ή αύξηση), το αχλάδι είναι σύμβολο καλής ισορροπίας μειώνει το στρες, αυξάνει τη γονιμότητα, μειώνει τις στεναχώριες, αυξάνει τις χαρές, δουλεύει σαν το Γιν και Γιανγκ και φέρνει τις τέλειες αναλογίες. Σε θέματα ομορφιάς, αλλά και πάθους.  Αυξάνει τη ζωντάνια, αλλά μειώνει τις εκρήξεις θυμού, τονώνει τις σχέσεις και φέρνει υλοποίηση με σωστές κινήσεις.

Η Νοτιοδυτική γωνιά θα είναι η καλύτερη πλευρά του έτους, κάντε πράγματα εδώ και έχετε συνέχεια κάποια κίνηση, όπως ρολόι, τηλεόραση ή συντριβάνι.

Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα πράσινα και τα μεταλλικά.

Αποφύγετε χρώματα νερού και γης, όχι κίτρινα, μπεζ, γαλάζιο, μπλε.

Δυτικά 5

Δύσκολα τα πράγματα στη Δύση που εδώ θα πάει το ετήσιο άστρο 5 και θα φέρει προβλήματα στον τομέα των παιδιών, αλλά θα πάει να μπλοκάρει και τη δημιουργικότητα, τη παραγωγή και τα ταλέντα. Επίσης από τη περίοδο 9 θα μπει εδώ για 20 χρόνια το άστρο 2 της ασθένειας και η πλευρά αυτή θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τοποθετήστε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και μεταλλικό μπολ με 6 Feng shui νομίσματα αλάτι και νερό και αποφύγετέ εδώ ανακαινήσεις, καρφώματα και φασαρία. Αν είναι εδώ το τζάκι σας αποφύγετε να το ανάβετε, αν είναι η τηλεόραση τραβήξτε την προς Νοτιοδυτικά ή Βορειοδυτικά. Επίσης αποφύγετε κόκκινα και πράσινα χρώματα εδώ και προτιμήστε μεταλλικά όπως λευκά, γκρι, ασημί, χρυσά, ασημένια σε σεντόνια, καλύμματα ή πετσέτες. Για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και για να βγουν τα θετικά της γωνιάς και να υπάρχει θετική δημιουργικότητα τοποθετήστε εδώ τα 5 τυχερά στοιχεία που φέρνουν θετικές εξελίξεις, το κοχύλι για νερό και θετικές επικοινωνίες, το τετράφυλλο για Ξύλο και ανάπτυξη σχεδίων και καλοτυχία, τη καρδιά για φωτιά και πάθος ολοκλήρωσης σχεδίων και αγάπη, το κύβο για Γη και ασφάλεια και το κύκλο για μέταλλο και να ξοδεύετε η ενέργεια εκεί που θα πιάσει τόπο. Τα 5 αυτά τυχερά σύμβολα μαζί εξισορροπούν τα αρνητικά και τα μετουσιώνουν σε θετικά.

Βορειοδυτικά 4

Φτιάχνει η βορειοδυτική κατεύθυνση, αλλά φτιάχνει πολύ γιατί και το άστρο πλούτου 4 θα πάει εδώ και το άστρο 1 ευκαιριών από τη περίοδο 9και ο συνδυασμός αυτός θα βγάζει μεγάλα κέρδη, πολύ έμπνευση και καλή γραφή, επίσης τα άστρα εδώ θα φέρνουν καλές γνωριμίες, και επιτυχημένες συνεργασίες , εδώ ταιριάζουν τα καράβια σύμπνοιας που τα πανιά τους σχηματίζουν το σύμβολο της διπλής  ευτυχίας για Γάμο, συμφωνίες, καλές σχέσεις. Για να έχετε κέρδη τοποθετήστε εδώ το ingot πλούτου και έχετε στο πορτοφόλι σας το ingot μινιατούρα για να συντονίζονται μεταξύ τους και οι κινήσεις σας να φέρνουν κέρδη. Όμως υπάρχει ένα σημείο Βορειοδυτικά που θέλει προσοχή και αυτό είναι στις πρώτες 15°προς Δύση που είναι οι μοίρες του Σκύλου (293°-307°), γιατί εκεί θα βρίσκεται ο Year Breaker σε εκείνο το σημείο δεν θέλει κίνηση, συντριβάνια, ανακαινίσεις γιατί ο Δράκος της χρονιάς βρίσκεται απέναντι και θέλει ησυχία.

Τα μπλε χρώματα ταιριάζουν φέτος εδώ, όπως και τα γαλάζια και όλα τα γήινα κίτρινα, μπεζ και καφέ και τα πράσινα είναι ευνοϊκά, αλλά αποφύγετε τα μεταλλικά και τα πύρινα, όχι κόκκινα, όχι γκρι.

Βορράς 8

Στο Βορρά το πάει το ετήσιο άστρο 8 που όμως δεν θα βρίσκεται πια στη περίοδο του και θα φέρνει ξεπερασμένες ενέργειες και μια τάση να γυρνάμε στα παλιά, όμως στη περίοδο 9 αυτή θα είναι η καλύτερη γωνιά του πλούτου γιατί εδώ βρίσκεται το μόνιμο άστρο 1 και τα χρήματα έρχονται από τη περιοχή που το άστρο συμπληρώνει με τη περίοδο το αριθμό 10 οπότε είναι 9 η περίοδος και 1 που έχει μόνιμα ο Βορράς 10, όπως ήταν μέχρι τώρα η Νοτιοδυτική κατεύθυνση που έχει μόνιμα το άστρο 2 + 8 που ήταν η περίοδος =10 εκεί θέλαμε μόνιμα συντριβάνια, νερό εξωτερικά, έτσι για τα επόμενα 20 χρόνια η αφθονία θα έρχεται από το Βορρά και ταιριάζει εξωτερικά να υπάρχει στο βορρά συντριβάνι, πισίνα ή λίμνη. Η πλευρά του Βορρά είναι η πλευρά του Ποντικού και αυτό που θα έλκει πλούτο από 2024-2044 θα είναι εκτός από την ενεργοποίηση του βορρά με συντριβάνι να έχετε στο πορτοφόλι σας το τυχερό νόμισμα Feng Shui με τον ποντικό.

Τοποθετήστε στο βορρά το κρεμαστό σύμβολο prosperity με τα 5 νομίσματα. Επίσης εδώ ταιριάζει να μπει η λάμπα αλάτων. Εδώ μπαίνει και η γλυκεία κολοκύθα Αφθονίας όπως και ένας κόκκινος ίασπις που βοηθάει το άστρο 8 να καθαρίζεται και να μην μπλοκάρει την νέα εποχή. Κόκκινα και μπλε χρώματα, αποφύγετε μεταλλικά και πράσινα εδώ.

Βορειοανατολικά 6

Το μεταλλικό 6 του Αρχηγού θα πάει στις γνώσεις όλο το χρόνο και αυτή είναι η καλύτερη πλευρά για να μπει ο Δράκος και πράσινα φυτά όπως μπαμπού, αυτή θα είναι μια καλή πλευρά για εργασία και επαγγελματική άνοδο, αποφύγετε εδώ να έχετε μπλε και πύρινες αποχρώσεις. Όχι κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ σε καλύμματα, σεντόνια και πετσέτες.

Τοποθετήστε εδώ τον Ευτυχισμένο Βούδα που μεταδίδει χαρά στο χώρο γιατί το γέλιο είναι μεταδοτικό και αυτό που μπορεί να μετριάσει την αυστηρότητα του 6, αλλά να φέρει τη πρόοδο που φέρνει το 6 είναι χαρά, το γέλιο και η εορταστική διάθεση, αφού γιορτάζουμε όταν έχει συμβεί κάτι καλό.

Σύμβουλος feng shui και Κινεζικής Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL