Καλάθι

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι το highlight της εβδομάδας. Μια Πανσέληνος που γίνεται στις 11:15 το πρωί της Δευτέρας στις 4° και 51′ των Διδύμων. Ουσιαστικά στις πρώτες μοίρες του άξονα Διδύμων-Τοξότη, δηλαδή το άξονα της επικοινωνίας και των ταξιδίων, στα δύο αυτά μεταβλητά ζώδια.

Η Πανσέληνος δε θεωρείται εύκολη γιατί ο ορθόδρομος πλέον Κρόνος στους Ιχθείς επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το μεταβλητό σταυρό κάνοντας Τ τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη ενώ ενώ παράλληλα η παρουσία του Άρη στον Τοξότη – σε συνοδο με τον Ήλιο βάζει μπουρλότο στην όψη της Πανσέληνου και οδηγεί σε περιπέτειες.

Στο χάρτη της πανσελήνου επηρεάζονται αρκετά οι συμπεριφορικοί δείκτες. Ήλιος και Άρης στο 10ο οίκο δημιουργούν ένταση και τριβές στο πολιτικό σκηνικό και μεγάλη ένταση για θέματα επιρροής στην εξουσία. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ( Κυβερνήτη του Κρόνου) επάνω στον ωροσκόπο και του Ουρανού στον Ταύρο στο ic ταράζουν τις ισορροπίες και οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές. Οι δυό τους δεν κάνουν αρνητική όψη όμως είναι ευαίσθητος ο άξονας ωροσκόπου και ακμής του 4ου οίκου. Ο Ουρανός είναι επίφοβος σε αυτό το σημείο για οικιακές βλάβες ή οικογενειακά θέματα.

Το σύνολο των όψεων δείχνουν ότι υπάρχουν αρκετές πιέσεις και άγχος για τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Υποχρεώσεις που σχετίζονται και με την καριέρα, τη διαχείριση χρόνου. Ο Τοξότης μας δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να επεκταθούμε, όμως αυτό λόγω των όψεων δε μπορεί να γίνει ανέξοδα.

Πέρα των προαναφερόμενων όψεων υπάρχει επιπλέον διέγερση του Τοξότη από τον κυβερνήτη του στον Ταύρο ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα κάνει όψη 150° με Ήλιο και Άρη δημιουργώντας άγχος και stress ακόμα και για ευχάριστα θέματα. Είναι αυτό που λέμε δημιουργικό άγχος που προκαλείται και από την ανυπομονησία και την αγωνία της επιτυχίας σε εμπορικές δραστηριότητες κυρίως και θέματα καριέρας και φήμης.Αυτό το άγχος όμως θέλει προσοχή σε μετακινήσεις, συμπεριφορά αλλά και βιαστικά ανοίγματα.

Ο Κρόνος θα προκαλέσει τρικλοποδιές και εμπόδια, ενώ παράλληλα θα υπάρχει αρκετή βιασύνη και ψυχαναγκασμός. Επίσης σημαντική συνθήκη είναι το τετράγωνο ακριβείας του Ποσειδώνα με τον Ερμή στον Τοξότη σε ιδιομοιρία το οποίο χαώνει τις επικοινωνίες. Ενώ κάλλιστα μπορεί να προκαλέσει και βλάβες και να επιφέρει νοητική σύγχυση και εξαπατήσεις ή σφάλματα λόγω λάθους εκτίμησης των δεδομένων.

Ένα ακόμα σημείο που θα εστιάσουμε είναι το βάρος που δημιουργού σε ατομικό επίπεδο ευθύνης και υλοποίησης οι Πλούτωνας, Κρόνος, Ποσειδώνας σε 1ο και 2ο οίκο αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται τόνωση η ατομική μας ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε σωματικά από άποψη και φυσικής κατάστασης. Καλό θα ήταν να υπάρχει καταμερισμός εργασιών αυτό το διάστημα. Γενικώς χρειάζεται προσοχή για να μην κρασάρει το σύστημα. Αυτό ισχύει και για θέματα έκτακτου ανάγκης φυσικών συνθηκών.

Συνάντηση της Αφροδίτης με το Νοτιοδυτικό Δεσμό και τις καρμικές σχέσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται με παράξενο τρόπο στο προσκήνιο. Ο Ουρανός όμως καιροφυλακτεί με πρόσκαιρη όψη 150° να διακόψει αδοξα κάποιες ερωτικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη αργότερα θα δοκιμαστεί και από όψη 150° από τον Ποσειδώνα και με τετράγωνο από τον Πλούτωνα φέρνοντας αρκετή ταλαιπωρία στα συναισθηματικά θέματα και μια αίσθηση απογοήτευση και αδικίας η ασάφειες σε κάποιες περιπτώσεις και δύσκολης εκπλήρωσης. Αυτό όμως δε θα κρατήσει Παλιές δικαστικές υποθέσεις έρχονται ξανά στο φως.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL