Καλάθι

Βαδίζοντας σιγά σιγά προς την έξοδο του Ήλιου από το Σκορπιό, με τον Άρη στο Σκορπιό να πυροδοτεί συνεχώς πλανητικές όψεις, άλλες θετικές αρνητικές. Ήδη από την αρχή της περασμένης εβδομάδας ο Άρης έκανε μια αρκετά δύσκολη αντίθεση στη Νέα Σελήνη με τον Ουρανό και η σύνοδος του με τον Ήλιο οξύνει τα πνεύματα και ενεργοποιεί εύκολα μάχες και ένταση στο πολιτικό σκηνικό.

Εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στον Άρη τον βλέπουμε να κάνει τρίγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τέλος θα κλείσει τις όψεις του με τους κακεγέρτες κάνοντας τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς.

Όλες αυτές τις όψεις τις κάνει και ο Ήλιος ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Μια σύνοδος η οποία σε συνδυασμό με τις προαναφερόμενες όψεις δημιουργεί stress δράσης και την ανάγκη να περάσουμε σε πράξεις, επίσης επηρεάζει θέματα Δικαίου και την ανάγκη επιβολής δικαιοσύνης.

Το εξάγωνο Ηλίου Πλούτωνα και Άρη Πλούτωνα ωθεί για καθοριστικές επεμβάσεις στην καρδιά σημαντικών ζητημάτων είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ουσιαστικά θέλει να μας ωθήσει να διασώσουμε και να αναγεννήσουμε τα ουσιώδη υπαρξιακά μας και ζωτικά μας μέρη, έστω την τελευταία στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Η πορεία αυτών των διαδοχικών όψεων είναι οριακή γιατί αλλάζει η επιρροή της συνεχώς, με περιπετειώδη τρόπο Ήλιος και Άρης κάνουν ηρωική έξοδο από το Σκορπιό αλλά η είσοδός τους στον Τοξότη βρίσκει τα διόδια του Κρόνου. Ένας Κρόνος στους Ιχθείς ο οποίος όμως δείχνει την αδυναμία οριοθέτησης με την ορμή του Άρη να σπάει τα φράγματα και να δημιουργεί ρήγματα στα στεγανά της κοινωνίας σε παγκόσμια κλίμακα. Προσοχή στα ταξίδια και στα extreme sports θα χρειαστεί σε αυτήν την όψη.

Από τις 23 Νοεμβρίου Ήλιος, Άρης θα βρίσκονται στον Τοξότη, ζώδιο που ήδη βρίσκεται ο Ερμής ο οποίος προπορεύεται. Έτσι μιλάμε για ένα sterlium στον Τοξότη, ζώδιο που αγαπά την εμπειρική γνώση, τη διεύρυνση των ορίων και των οριζόντων, τα ταξίδια και τις εξερευνήσεις.

Το φεγγάρι βρίσκεται στο γέμισμα, η αναμενόμενη πανσέληνος στους Δίδυμους θα γίνει στο μέσο της επόμενης εβδομάδας και θα επηρεάσει αρκετά τις επικοινωνίες και τις συγκοινωνίες. Για την Πανσέληνο θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά στο επόμενο άρθρο, όμως δε θεωρείται μια εύκολη πανσέληνος-κάθε άλλο θα λέγαμε- γιατί η όψη της είναι Τ τετράγωνο με τη συμμετοχή του Άρη να τη διεγείρει έντονα και τον Κρόνο να βρίσκεται σε τετράγωνο με Ηλιο-Άρη στον Τοξότη και τη Σελήνη στους Διδύμους. Αυτό σημαίνει σίγουρα εντάσεις. Μάλιστα θα υπάρξει επικοινωνιακή σύγχυση η οποία θα επηρεασθεί και από το τετράγωνο ιδιομοιρίας του Ερμή με τον Ποσειδώνα, παρεξηγήσεις και σε οικονομικά θέματα.

Επίσης η Αφροδίτη η οποία για αυτές τις ημέρες δεν κάνει κάποια σημαντική όψη, είναι σε ισχυρή θέση στο Ζυγό όμως στην Πανσέληνο και αυτή έρχεται να λειτουργήσει καρμικά για τις σχέσεις με συναντήσεις από τα παλιά, μια όψη που παρενοχλείται όμως αρκετά με γωνία 150 μοιρών από την Ουρανό φέρνοντας διλήμματα και ατιπαλότητες σε επίπεδο σχέσεων. Παράλληλα επηρεάζει και δικαστικές αντιπαλότητες, ακόμα και σε περιπτώσεις που αν επιχειρηθεί η συμβιβαστική οδός να υπάρξουν προβλήματα.

Τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η Πανσέληνος δείχνουν να δημιουργούν κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο οίκο των οικονομικών με τηνν παρουσία Κρόνου και Ποσειδώνα στους Ιχθείς για αυτό καλό είναι να υπάρξει ένας σχετικός αυτοέλεγχος με σωστές προτεραιότητες.

G. Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL