Καλάθι

Το Feng Shui του Σεπτεμβρίου 2023

Μήνας σύγκρουσης αλλά και έμπνευσης θα είναι ο Σεπτέμβριος.

Κέντρο 1

Το υδάτινο άστρο 1 που θα πάει στο κέντρο θα ενισχύσει το ξύλινο 4 και θα φέρει καλές ιδέες, άνοδο στα επαγγελματικά και νέες γνωριμίες, κάντε θόρυβο εδώ, χτυπήστε συχνά ένα καμπανάκι για να ενεργοποιηθεί το άστρο.

Ανατολή 8

Το άστρο της γνώσης θα πάει στην υγεία και θα φέρει θεραπείες, έχετε ένα κουμπαρά εδώ αλλά μην κάνετε θόρυβο γιατί το ετήσιο άστρο θέλει ησυχία. Προτιμήστε γαλάζια και μπλε χρώματα σε πετσέτες και σεντόνια.

Νοτιοανατολικά 9

Το καλύτερο άστρο θα πάει στον τομέα του πλούτου και θα φέρει εδώ επιτυχίες και χαρούμενα γεγονότα, προσπαθήστε να κάθεστε εδώ όσο πιο πολύ μπορείτε και ανοίξτε τα παράθυρα. Προτιμήστε πράσινα χρώματα σε σεντόνια, καλύμματα, πετσέτες ή βάλτε εδώ ένα χρυσό δέντρο πλούτου με κίνηση ή αν έχετε ένα σκήπτρο Ru-YI καριέρας. Αν έχετε κήπο φυτέψτε κάποιο φυτό με καρπούς ή αγοράστε κάποιο φυτό για τη βεράντα.

Νότος 5

Ο Νότος θέλει προσοχή αυτόν τον μήνα, αποφύγετε εδώ ανακαινίσεις, σκαψίματα και θορύβους. Βάλτε εδώ τη μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων ή μεταλλικό μπολ με αλάτι νερό και 6 Feng Shui νομίσματα. Προτιμήστε εδώ μπλε αποχρώσεις και έχετε κάποιο σύμβολο για πλούτο όπως την ετήσια γλυκιά κολοκύθα.

Νοτιοδυτικά 7

Ευκαιρίες φέρνει η πλευρά του έρωτα και καλές επικοινωνίες όμως εδώ θα βρίσκεται και το άστρο κλοπής, έχετε εδώ έναν μπλε ρινόκερο και μαύρη τουρμαλίνη για προστασία από γλωσσοφαγιά. Τα μεταλλικά χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως λευκό και γκρι. Αποφύγετε πύρινα χρώματα.

Δυτικά 3 Στη Δύση πάνε τα ατυχήματα και οι τσακωμοί έχετε εδώ τη δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών και έναν ροζ χαλαζία για αρμονία. Σε χρώματα που αλλάζουν επιλέξτε κίτρινα και μπεζ, ταιριάζουν εδώ και τα πράσινα.

Βορειοδυτικά 2

Η πιο δύσκολη γωνιά του μήνα θα είναι η βορειοδυτική που όλο το έτος έχει το δύσκολο άστρο 5 τώρα θα έχει και το μηνιαίο άστρο 2 που φέρνει ασθένειες και γκρίνια, έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων και την κολοκύθα υγείας όπως και μια χελώνα. Αποφύγετε να κάθεστε εδώ και να κάνετε θόρυβο. Αν είναι η είσοδος σας εδώ αποφύγετε επεκτάσεις και οικονομικά ανοίγματα.

Βορράς 6

Άλλη μια πολύ κατεύθυνση του Μήνα θα είναι ο Βορράς κάντε πράγματα εδώ και κυρίως ανανεώστε το χώρο για να σας φέρει επιτυχίες και τοποθετήστε εδώ το χρυσό δέντρο χρημάτων που κουνιέται για να ενεργοποιεί με την κίνηση πλούτο, χαρούμενα γεγονότα και επιτυχίες. Στο βορρά μπαίνει και το Ru-Yi καριέρας για να φέρει άνοδο. Προτιμήστε πράσινες αποχρώσεις και αν έχετε εδώ το σαλόνι σας καλέστε συχνά κόσμο. Εδώ ταιριάζουν και τα μπαμπού ή 4 πράσινες αβεντουρίνες.

Βορειοανατολικά 4 Το καλύτερο σημείο για συντριβάνι θα είναι η βορειοανατολική κατεύθυνση εάν και εφόσον έχετε καλά μόνιμα άστρα. Τα κίτρινα και μπεζ χρώματα φέρνουν πλούτο, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις γιατί καίνε το καλό ξύλινο 4. Αν είστε μόνοι ανοίξτε το βορειοανατολικό παράθυρο και βάλτε εδώ φρέσκα λουλούδια. Κάντε εργασίες εδώ, φρεσκάρετε το δωμάτιο.

Σύμβουλος Feng Shui Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL