Καλάθι

Feng Shui

Αυγούστου 8 Αυγούστου με 7 Σεπτεμβρίου

Ο μήνας θα φέρει πολύ δημιουργικότητα και καλές επικοινωνίες κυρίως εάν συχνάζετέ στις σωστές γωνιές του μήνα.

Κέντρο 2

Το κέντρο φέρνει γκρίνια, αύξηση βάρους και ασθένεια, έχετε εδώ τη μηνιαία κολοκύθα υγείας και μια χελώνα, απομακρύνετε πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε μπλε χρώματα σε αντικείμενα ή χαλάκια. Η γωνιά θέλει όλο το μήνα ησυχία, αποφύγετε καρφώματα και ανακαινίσεις.

Ανατολικά 9

Το πύρινο άστρο 9 θα φουντώσεις και άλλο το άστρο ασθένειας που βρίσκεται εδώ όλο το χρόνο και καλό είναι αυτό το μήνα να προσθέσετε λίγο ακόμα μέταλλο εδώ όπως να βάλετε το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα αλάτι και νερό, επίσης μην πάρετε από εδώ την ετήσια κολοκύθα υγείας. Προτιμήστε μεταλλικά χρώματα όπως λευκό, γκρι σε σεντόνια, καλύμματα ή πετσέτες.

Νοτιοανατολικά 1

Ευκαιρίες και κέρδη φέρνει αυτή η γωνιά και καλές επικοινωνίες, κάντε πράγματα εδώ, δουλέψτε, ανακαινίστε, φρεσκάρετε το δωμάτιο και βάλτε μουσική να παίζει ή κρεμάστε εξωτερικά μελωδό, ιδανικά χρώματα για το μήνα είναι όλα τα πύρινα ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί.

Νότια 6

Δύναμη και αναγνώριση φέρνει ο Νότος, πάρτε πρωτοβουλίες από εδώ, καθήστε, κάντε εργασίες, έχετε εδώ ένα Δράκο για άνοδο στα επαγγελματικά και βάλτε κάτι πράσινο σε αυτό το σημείο.

Νοτιοδυτικά 8

Καλό άστρο πάει στον έρωτα, ανοίξτε το συντριβάνι εδώ αν έχετε καλά μόνιμα άστρα και προσθέστε λίγο κόκκινες αποχρώσεις, κάντε εργασίες ακόμα και στον κήπο, διαβάστε και μελετήστε εδώ τα σχέδια σας.

Δυτικά 4

Φτιάχνει για όλο το μήνα η Δύση και μάλιστα φτιάχνει πολύ, και φέρνει δημιουργικότητα και κέρδη και εδώ ταιριάζει το συντριβάνι αυτόν τον μήνα, κάντε φασαρία εδώ και εργασίες, κλείστε συμφωνίες από αυτό το δωμάτιο και κάντε νέα ξεκινήματα, για να ενισχύσετε τη γωνιά τοποθετήστε εδώ έναν ελέφαντα.

Βορειοδυτικά 3

Ένταση και γκρίνια φέρνει όλο το μήνα αυτή η γωνιά και σε συνδυασμό με το ετήσιο 5 θέλει πολύ προσοχή για ατυχήματα, κρεμάστε εδώ τη Δρακοπεταλούδα που φέρνει γρήγορους ελιγμούς και προστατεύει από ατυχήματα και λάθος αποφάσεις και έχετε σε αυτή τη γωνιά ένα κομμάτι αμέθυστο. Μόνο τα μεταλλικά χρώματα ταιριάζουν τώρα εδώ, λευκά, γκρι, ασημένια και χρυσά.

Βορρά 7

Τάση για δημιουργικότητα θα φέρνει όλο το μήνα η γωνιά και προβολή, αναδείξτε τα ταλέντα σας από εδώ, κάντε αναρτήσεις, μιλήστε για τη δουλειά σας, το άστρο 7 όμως φέρνει και λόγια και κλοπή, έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη για προστασία και τον μπλε ρινόκερο, σε χρώματα προτιμήστε πράσινα σε σεντόνια και πετσέτες.

Βορειοανατολικά 5

Το δύσκολο άστρο πάει Βορειοανατολικά, αποφύγετε αυτήν τη γωνιά και κυρίως μην κάνετε δουλειές και φασαρία, ούτε εξωτερικά στον κήπο ή βεράντα και έχετε εδώ τη μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή, απομακρύνετε τα πολλά κόκκινα και σε σεντόνια ή πετσέτες βάλτε γκρι ή λευκά ή κίτρινα ή μπεζ.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL