Καλάθι

Ιούλιος 2023

Ο Μήνας του Γήινου Προβάτου

Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας του Γήινου Προβάτου και ο αστρολογικός αυτός πυλώνας μπορεί να φαίνεται ότι έχει μόνο Γη αφού και το Πρόβατο ανήκει στο στοιχείο της Γης όμως είναι η αποθήκη του Ξύλου και αυτό που συμβολίζει είναι ένα φυτό μέσα στη Γη, κάτω από το χώμα, κάτι που αναπτύσσεται δηλαδή, που έχει βγει από το σπόρο του και πάει προς τα πάνω αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί πάνω από το έδαφος. Το μόνο που χρειάζεται είναι νερό για να αναπτυχθεί.

Γι’ αυτό το νερό είναι το άστρο Πλούτου σε όποιον έχει γεννηθεί ημέρα Γήινου Προβάτου και αν έχει Χοίρο στο χάρτη του που είναι νερό μπορεί να γίνει πολύ πλούσιος, όμως το πολύ νερό μπορεί να ξεριζώσει το φυτό που αναπτύσσεται και να το παρασύρει εμποδίζοντας το να μεγαλώσει. Αν ρίξει απαλή βροχή θα έρθει πλούτος, αν ρίξει δυνατή βροχή τα σχέδια θα ναυαγήσουν, αν δεν ρίξει καθόλου βροχή τον Ιούλιο θα υπάρξουν καθυστερήσεις και δύσκολα τα σχέδια θα υλοποιηθούν.

Το ίδιο ισχύει και όσους έχουν Γήινο Πρόβατο στο χάρτη τους είναι από αναβλητικοί ως πολύ ευκατάστατοι, ανάλογα αν έχουν λίγο ή πολύ νερό στο χάρτη τους, έχουν όμως όλοι άστρο φιλίας και γι’ αυτό βοηθούν πολύ τους άλλους και είναι καλοί στα κοινωνικά και στις επικοινωνίες, επίσης έχουν καλή διαίσθηση και υπομονή που μερικές φορές του κάνει να φαίνονται νωχελικοί και τεμπέληδες.

Ο μήνας ευνοεί την ανάπτυξη, τις αλλαγές και τις δημόσιες σχέσεις και ειδικά φέτος που είναι χρονιά Λαγού οι επιτυχίες μπορεί να είναι ακόμα πιο μεγάλες γιατί το Πρόβατο ανήκει στο τρίγωνο του Λαγού, είναι φίλοι, υπάρχει στήριξη. Κάτι καλό ανθίζει και ας μη φαίνεται! Για να ενεργοποιήσετε το εκπληκτικό αυτό τρίγωνο του Ξύλου φορέστε το Γουρουνάκι πλούτου που με το Λαγό του έτους και Πρόβατο του μήνα συμπληρώνεται όλο το τυχερό τρίγωνο.

Το I-Ching του μήνα είναι το 46 που ονομάζεται «Άνοδος» και λέει πως όταν ο δρόμος είναι ανοικτός η ανάπτυξη είναι σίγουρη. Το εξάγραμμο αυτό αποτελείτε από το τρίγραμμο 2 της Μάνας και της αποταμίευσης και το τρίγραμμο 4 της μεγάλης κόρης και του πλούτου, τα 2 άστρα Αφθονίας μαζί.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ Ένα από τα καλύτερα άστρα θα έχετε στις μοίρες σας και είναι η καλύτερη εποχή να θεμελιώσετε κάτι, όπως να αγοράστε σπίτι ή να κάνετε αποδοχή κληρονομιάς, να αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια ή να ξεκινήσετε σπουδές σε κάτι που θα απόδοσή. Μπορεί να μην είναι φιλικό σας ζώδιο το Πρόβατο του μήνα αλλά χρειάζεται το νερό σας για να βάλει τα σχέδια του σε καλή ροή, έτσι μπορεί αυτόν τον μήνα να σας ζητάνε συμβουλές. Ευνοϊκές ημερομηνίες: Κάντε επαφές στις 6, 18 και 30 του μήνα, αποφύγετε όμως άσκοπες μετακινήσεις και αγορές στις 11 και 23 Ιουλίου.

ΒΟΔΙ Μήνας σύγκρουσης θα είναι για εσάς, αλλά από τις μοίρες σας θα περάσει το άστρο Αναγνώρισης και Ουράνιας Τύχη και θα σας φέρει πρόοδο αν δουλέψετε. Επίσης το άστρο αυτό ευνοεί γνωριμίες με υψηλά πρόσωπα, αλλά φέρνει και ελέγχους, οπότε προσέχετε τις λεπτομέρειες στις εργασίες σας και να είστε τυπικοί. Ο μήνας φέρνει στην επιφάνεια τα κατορθώματα σας οπότε προβάλετε τώρα τα θετικά σας και ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ξεκινήστε δίαιτα ή κάποιο πρόγραμμα στις 5, 17 και 29 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε έξοδα στις 12 και 24 του μήνα.

ΤΙΓΡΗΣ Ανταγωνισμό αλλά και κέρδη σας φέρνει ο μήνας, προωθήστε τα σχέδια σας και κάντε επαφές και προβολή. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται τώρα όπως και οι νέες σημαντικές γνωριμίες. Κλείστε σημαντικά ραντεβού και προσπαθήστε τώρα να αναβαθμίσετε τη δουλειά σας χωρίς να τσακώνεστε και να μπαίνετε σε σύγκριση, γιατί θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν διοχετεύσετε την ενέργεια σας για ανάπτυξη και όχι για διαμάχες. Τολμήστε και κάτι καινούργιο ή κάντε νέες προσεγγίσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: τακτοποιήστε εκκρεμότητες στις 4, 16 και 28 του μήνα, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια στις 1,13 και 25 Ιουλίου.

ΛΑΓΟΣ Καλές επικοινωνίες σας φέρνει ο μήνας με το πρόβατο που είναι φίλος σας, αλλά και το άστρο Ευκαιριών να βρίσκεται στις μοίρες. Αλλάξτε κινητό, lap top, ακόμα και ταυτότητα αν χρειάζεται ή ανανεώστε το διαβατήριο σας για να έχουν πάντα αυτήν την καταπληκτική ενέργεια του μήνα. Επίσης ο μήνας ευνοεί πολύ τα ταξίδια, την αγορά αυτοκινήτου, τη μετακόμιση και γενικά τις μετακινήσεις. Αλλά και το άστρο μοναξιάς θα σας επισκεφτεί και χρειάζεται να προσέχετε να μην απομακρύνετε άτομα από κοντά σας . Ευνοϊκές ημερομηνίες: τα ταξίδια και οι αγορές ευνοούνται στις 3, 15 και 27 του μήνα, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 2, 14 και 26 Ιουλίου.

ΔΡΑΚΟΣ Καθυστερήσεις σας φέρνει ο μήνας όμως αν επιμείνετε στα σχέδια σας θα ανταμειφθείτε γιατί αυτό που κυρίως ενεργοποιείτε τώρα είναι η σταθερότητα οπότε δύσκολα θα υπάρχει εξέλιξη αλλά και δύσκολα κάτι θα χαλάσει. Προσέχετε και την υγεία σας αυτόν τον καιρό, αποφύγετε να κουράζεστε υπερβολικά και να μην τρέφεστε σωστά. Επίσης προσέχετε το βάρος γιατί τώρα θα παίρνετε εύκολα κιλά, ειδικά αν τρώτε από έξω. Ωστόσο ο μήνα ευνοεί το Γάμο και τις καλέ σχέσεις. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε σημαντικές κινήσεις στις 2, 14 και 26 Ιουλίου, αποφύγετε μετακινήσεις και συναντήσεις στις 3, 15 και 27 του μήνα.

ΦΙΔΙ Το Πρόβατο του μήνα δεν είναι φίλος σας και θα σας και θα σας φέρει κάποια εμπόδια στα σχέδια σας, αλλά αν κάνετε υπομονή θα δείτε πιο καθαρά τα πράγματα. αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις, αισθητικές επεμβάσεις και κυρίως αποφύγετε τη γκρίνια που μπορεί να σας απομακρύνει πολύ από τους στόχους σας. Ο μήνας όμως ευνοεί οικογενειακά θέματα και φέρνει ενότητα. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε ξεκαθαρίσματα στις 1, 13 και 25 του μήνα, αλλά αποφύγετε να αναβάλετε δουλειές ή να αφήσετε εκκρεμότητες στις 4, 16 και 28 Ιουλίου.

ΑΛΟΓΟ Το πιο τυχερό ζώδιο του μήνα θα είστε. Το πρόβατο είναι ο καλύτερος σας φίλος και το ζώδιο που σας βοηθάει να κάνετε επιτυχίες, επιπλέον το άστρο Δημιουργικότητας θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θα σας ενεργοποιεί πολύ την παραγωγικότητα σας και θα αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή κάντε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, όμως προσέχετε τι λέτε και που γιατί οι αποκαλύψεις τώρα φέρνουν μπελάδες. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 12 και 24 Ιουλίου, αλλά αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στις 5, 17 και 29 του μήνα.

ΠΡΟΒΑΤΟ Το άστρο Επιτυχίας και καλής φήμης θα βρίσκεται σε εσάς όλο το μήνα και σε συνδυασμό με το ότι θα είναι και ο μήνας σας είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό που καιρό τώρα αναβάλετε, κάντε κάποιο επαγγελματικό άλμα, ή οργανώστε κάποιο event που θα προβάλετε το ταλέντο σας ή τα έργα σας ή τη δουλειά σας. Η διαφήμιση τώρα φέρνει κέρδη, όπως και οι δημόσιες σχέσεις. Αν είστε μόνοι μπορεί να κάνετε σημαντική γνωριμία μέσα από το περιβάλλον φίλων. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα ή οργανώστε κάποια γιορτή στις 11 και 23 Ιουλίου, αποφύγετε όμως συζητήσεις και ταξίδια στις 6, 18 και 30 του μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς, ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας ή το look σας, γιατί το άστρο ομορφιάς και Φήμης θα βρίσκεται στις μοίρες σας. Επίσης εύνοια θα έχετε αυτόν τον καιρό στα αισθηματικά σας και όσο περισσότερο διασκεδάζετε τώρα τόσο πιο ευχάριστες εξελίξεις θα προσελκύετε. Καλέστε φίλους, κάντε συγκεντρώσεις, βγείτε με παρέα και πηγαίνετε κάποια εκδρομή. Και εσάς σας ευνοεί η προβολή, κάντε διαφήμιση. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέες επαφές στις 10 και 22 του μήνα, αλλά μην ρισκάρετε και αποφύγετε ανοίγματα στις 7, 19 και 31 Ιουλίου.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ Το Πρόβατο του μήνα δεν είναι φίλος σας και θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει, επιπλέον το άστρο ανατροπών θα σας φέρει κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι τίποτα, αποφύγετε ανοίγματα, υπογραφές συμβολαίων και κυρίως αποφύγετε αποκαλύψεις, ξεκινήστε περπάτημα για να καταναλώσετε εκεί την ενέργεια σας και για να μην έχετε άλλες αλλαγές και εξετάστε δύο και τρεις φορές προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε γενική καθαριότητα στις 9 και 21 Ιουλίου, αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες ή να αναβάλετε δουλειές στις 8 και 20 του μήνα.

ΣΚΥΛΟΣ Το άστρο πλούτου θα σας επισκεφτεί και θα σας φέρει κέρδη μέσο γνωριμιών, οπότε τώρα μην αναβάλετε ραντεβού και εξόδους και δώστε μεγάλη σημασία στα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν γιατί μπορεί να σας φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Ο μήνας ευνοεί πολύ τα θέματα σπιτιού, όπως ανακαίνιση, αγορά ακινήτου, αλλά και έναρξη εταιρίας. Κάντε επαφές και ταξίδια. Επίσης μεγάλη εύνοια σας φέρνει τώρα το διάβασμα και απόκτηση πληροφοριών. Ευνοϊκές ημερομηνίες: ολοκληρώστε εργασίες και παραδώστε τις στις 8 και 20 του μήνα, αποφύγετε ιατρικές εξετάσεις στις 9 και 21 Ιουλίου.

ΧΟΙΡΟΣ Το Πρόβατο ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και μαζί με το Λαγό του έτους συμπληρώνετε όλο το τρίγωνο ανάπτυξης και καλό είναι να μην αφήσετε αυτόν τον μήνα να πάει χαμένος. Επιπλέον το άστρο Πλούτου και Ευημερίας θα σας επισκεφτεί, κάντε τώρα επαγγελματικά ανοίγματα και τολμήστε τα υλοποιήστε τα σχέδια σας. Κάντε νέες συνεργασίες και επαφές. Εύνοια θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα, κάντε το επόμενο βήμα και μιλήστε για τις προθέσεις σας. Ευνοϊκές ημερομηνίες: κάντε νέα ξεκινήματα στις 7, 19 και 31 του μήνα, αποφύγετε να ταξιδέψετε στις 10 και 22 Ιουλίου.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL