Καλάθι

Είμαστε στο γέμισμα του Φεγγαριού αμέσως μετά το θερινό ηλιοστάσιο, την κορύφωση του Ήλιου, ο Ήλιος έχει περάσει στον Καρκίνο εκεί που φωτίζει τη διάισθηση και αυξάνει την ανάγκη για ασφάλεια. Η ασφάλεια όμως δεν είναι πάντα διασφαλισμένη, ενίοτε κλoνίζεται και διαταράσσεται. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στην όψη του ηλιοστασίου δεσπόζει το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, ο Ουρανός μάλιστα βρίσκεται στο μεσουράνημα και κλειδωνίζει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Μια όψη Άρη-Ουρανού είναι πάντα ακραία και φέρνει εξεγέρσεις, εκρήξεις, αντδράσεις, ακόμα και έκτακτα γεγονότα, είναι μια όψη που ηλεκτρίζει και λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Σε μια τέτοια όψη δε μπορέί κανείς να γνωρίζει πως θα εκδηλωθεί ένα γεγονός. Αυξημένη προσοχή χρειάζεται στις βλάβες, τις πυρκαγιές, τους εγκλωβισμούς.Η όψη είναι ήδη ενεργοποιημένη και εώς τις 27 Ιουνίου θα είναι κορυφωμένη. Όσοι νιώθουν καταπίσεση θα αντιδρούν ακραία, εξτρεμιστικά, προσοχή και στις συσκευές ηλεκτρονικές κτλ.

Σαν να μη φτάνει και αυτό ακολουθεί και η Αφροδίτη, η οποία κάνει ωραία σύνοδο με τον Άρη όμως θα βρεθεί και αυτή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη κι αυτή καθόλου συμβιβαστική…… Ο Ερμής διανύει ταχύτατη πορεία, αρχικά στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων κάνει τεράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί σύγχυση και ανακρίβειες που οδηγούν σε πλασματικά συμπεράσματα. Εν συνεχεία ο Ερμής θα περάσει στο παρορμητικό ζώδιο του καρκίνου εκφράζοντας θέσεις με αρκετό πάθος και φανατισμό.

Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, διαισθητικός, παρορμητικός και επαναστατικός κάποιες φορές, δεν αποφςεύγει εύκολα το φανατισμό και τις έντονες εκφράσεις πάθους, συνήθως εκφράζει τις ανησυχίες του και τις ανασφάλειές του. Όμως παρακάτω θα δούμε ότι κάνει κάποιες καλές όψεις και μπορούμε να ξεδιαλύνουμε υποθέσεις.

Προς το τέλος όμως της εβδομάδας – με έναν μαγικό τρόπο- έρχονται οι όψεις και δένουν συνδυαστικά προκαλώντας μεγάλη συνειδητοποίηση και γνώση. Αναλυτικά, Ήλιος και Ερμής θα βρεθούν σε σύνοδο κάνοντας τρίγωνο με Κρόνο, ο Δίας στον Ταύρο θα σχηματίσει διπλό εξάγωνο με τους παραπάνω που αναφέραμε σε ένα σκηνικό σπάνιας αρμονίας που θα βοηθήσει να γίνουν μεγάλες συνειδητοποιήσεις, οι οποίες θα έλθουν μέσα από φιλοσοφική αλλά ταυτόχρονα ορθή ανάλυση πραγμάτων με στοιχεία που θα έρθουν και θα δέσουν με κρυστάλλινη καθαρότητα, συγχρονικά φαινόμενα που θα μοιάζουν σκηνοθετημένα.

Θέματα του παρελθόντος θα συγχρονιστούν με το παρόν και οι διασθητικές σκέψεις θα έχουν υλοιποιητική αμεσότητα και δυναμική απεικόνιση. Αυτό αφορά και σε προσωπικά θέματα του καθενός, όμως θα έχουμε και σημαντικές εξελίξεις σε νομικά θέματα όπου θα προκύψουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η θέση λοιπόν του Άρη και της Αφροδίτης και η όψη τους με τον Ουρανό έχουν τον κύριο λόγο. Έχουμε αναφέρει την επιδειξιομανία και την αλαζονεία που μπορεί να αναπραχθεί πολλές φορές λόγω και της παρουσίας της Λίλιθ στο ζώδιο του Λέοντα. Οι λεονταρισμοί και οι υπερβολικές δηλώσεις και εκδηλώσεις υπεροχής “φοριούνται” με τέτοιες όψεις, φτάνουν ακόμα και σε ακράία εκκεντρικότητα. Οι ορέξεις ανοίγουν για χλιδές και απολαύσεις.

Επίσης οι επικύμενες όψεις με Ουρανό είναι επίφοβες σε παράξενες αντιδράσεις που αφορούν δοσοληψίες και ερωτικά ζητήματα, καθώς μπορείνα υπάρχουν απρόβλεπτες αλλαγές στάσης, ακόμα και αθέτηση δεσμεύσεων.

Θεωρητικά πάντως, το τρίγωνο Ήλιου Κρόνου και η θετική τους όψη με τον κυβερνήτη του Τοξότη δείχνει να απορροφάει τα όποια απρόοπτα προκύπτουν από τις όψεις του Ουρανού διατηρώντας έτσι μια ομαλή ροή πραγμάτων, αυτό που τελυταία συνηθιζουμε να λέμε κανονικότητα η οποία όμως θα δεχτεί πλήγματα προκαλώντας κρίσης συνείδησης, η Πανσέληνος μας δείχνει ότι η ενημέρωση, η γνώση και η σωστή πληροφόρηση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να σταθεί η κοινωνία στο ύψος των περιστάσεων. Άλλωστε η μετάβαση των Δεσμών στον άξονα Κριού-Ζυγού πλησιάζει, το κάρμα αλλάζει σελίδα, Ο Β. Δεσμός στον Κριό δεν υπόσχεται ειρηνικές επιλύσεις στις διαφορές μεταξύ κρατών, στα διαπροσωπικά ή στις κοινωνικές συμβάσεις.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL