Καλάθι

Κρόνος στους Ιχθείς.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε η θεση του Κρόνου στον Υδροχόο είναι σε ισχύ αφού πρόκειται για παραδοσιακό κυβερνήτη και το πέρασμά του από αυτή τη ζωδιακή ελάφρυνε κάπως τις παρενέργειες του Κρόνου. Τώρα ετοιμαζόμαστε όμως να βιώσουμε την αλλαγή ζωδίου στο οποίο θα παραβρεθεί ο Κρόνος το οποiο είναι οι Ιχθείς.

Είναι δύσκολο να βρούμε αρκετά θετικά στοιχεία στο πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς, δεν υπάρχει σχεδόν καμιά συμβατότητα μεταξύ των δύο, το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να χρωματίσουμε τις τάσεις του και να αποκωδικοποίησηουμε τη συμπεριφορά του στη ζωδιακή των Ιχθείων που θα διαρκέσει 2,5 έτη. Είναι βασικό να τονίσουμε ότι είναι πολύ παράδοξο ο πλανήτης των ορίων να βρίσκεται στο μεταβλητό και χαοτικό ζώδιο των Ιχθείων, είναι παράδοξο να προσπαθείς να χωρέσεις όλη τη θάλασσα σε μια δεξαμενή, η πειθαρχία.με το χάος δεν είναι εύκολο να τα βρυν μεταξύ τους, δημιουργεί τάσεις φυγής και αίσθηση εγκωβισμού.

Ο εγκλβισμός πολύ συχνά έρχεται ακόμα και με την τάση για φυγοπονία ή από την πολύ αφέλεια και την ανεμελιά που γυρνάει μπούμεραγκ αργότερα. Ο Κρόνος στους Ιχθείς ωθεί σε τάσεις να αναζητάμε μια πληθώρα βιωμάτων με παραμφερεΊς εικόνες που όμως οδηγούν σε επαναλαμβανόμενα λάθη και ομοιότυπες καταλήξεις. Όμως ενώ το βιογραφικό καταγράφει πολλά βιώματα, αυτά δεν μετατρέπονται εύκολα σε ουσιστική γνώση και συμμόρφωση.

Ο Κρόνος στους Ιχθες χαρακτηρίζεται απο κοινωνική ευθραυστότητα και εκτεταμένα μαζικά γεγονότα. Η διέλευσή του από τους Ιχθείς γίνεται σε μια περίοδο που έχει περάσει ο Ποσειδώνας απο όλη την περιοχή των Ιχθείων. Ηδη απ το 2012 σαρώνει τη ζωδιακή. Ουσιαστικά ο Κρόνος έρχεται να περάσει επάνω από όλα όσα συνέβησαν την τελευταία 12ετία και να μας δείξε τι διδαχθήκαμε από ολο αυτό το πέρασμα.

Η θέση αυτή επηρεάζει και την υγεία, τα χρόνια ζητήματα υγείας αλλά και την πειθαρχία σε θέματα υγείας. Ο Κρόνος στους Ιχθείς μας δυσκολεύει να δείξουμε εγκράτεια και συγκράτηση, το χάος είναι εύκολο να επικρατήσει, δημιουργούνται αγεφύρωτα χάσματα και μεταβολές που δεν βασίζονται σε κάποια λογική συνέπεια των πραγμάτων. Η λήθη βασιλεύει και όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να βάλει τάξη το ύφασμα ξεχειλώνει και ανοίγει.

Όσο και αν είναι δύσκολο πρέπει να κάνουμε περικοπές σε κραιπάλες και σπατάλες. Ο Κρόνος στοτς Ιχθείς δημιουργεί προβλήματα στη ναυτιλία, στην υγεία. Από τη μία η υπερβολική διάθεσή μας να αποτινάξουμε περιορισμούς, από την άλλη ο μαζικός κατακλυσμός κοινωνικών φαινομένων που δεν θα μας αφήνουν να μείνουμε εύκολα αλόβητοι.

Στη διάρκεια της 2,5ετίας που θα βρεθεί στους Ιχθείς το διάστημα θα μοιραστεί στα δύοι, θα υπάρξει το πρώτο μισό όπου Δίας και Κρόνος θα βρεθο΄ύν αρκετές φορές σε εξάγωνο και θετική όψη όμως θα υπάρξει και η περίοδος όπου ο Δίας στους Διδύμους θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθείς. Αυτό θα επηρεάσει κυρίως τους ρυθμούς ανάπτυξης. Σε γενικές γραμμές πάντως θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικο΄λι στις τιμωρίες που επιφέρει η λήθη, είναι καλό να προσπαθήσει κάποιος να βγει από τα καλούπια όμως οι αβλεψίες των μεταβλητών και ασαφών γεγονότων είναι δίκοπο μαχαίρι.

Η εβδομάδα ξεκινάει με Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, σελήνη της προσφοράς και της αισιοδοξίας, η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό δίνοντας πιο μαχητικό τέμπο και πιο δυμαμική διάθεση. Ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, όψη που δυσκολεύει τις αποφάσεις και δημιουργεί επαναστατικές τάσεις. Το εξάγωνό του όμως με το Χείρωνα στον Κριό βοηθάει στην παρατηρητικότητα και στην καταμέτρηση στοιχείων, λογιστικές αναλύσεις κτλ. Θετική θα είναι και η όψη Άρη-Ερμή σε αέρινο τρίγωνο, οι ιδέες και οι σκέψεις μπορούν να αποκτήσουν δύναμη και ταχύτητα.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνα διανύουν τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και του Αιγόκερω αντίστοιχα. Η 30ή μοίρα του Υδροχόου θεωρείται μοίρα θανάτου ενώ χρειάζονται προσοχή και οι καταστροφές. Άλλωστε και ο Πλούτωνας κατά την έξοδό του από τα χρόνια του Αιγόκερω θα δείξει τα δόντια του για τις μεγάλες αλλαγές που προκάλεσε σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL