Καλάθι

Έχουμε ήδη καλωσορίσει το νέο έτος με τον Ερμή να είναι ήδη ανάδρομος από τις τελευταίες μέρες του 2022. Βρισκόμαστε στο γέμισμα της Σελήνης όπου στις 7 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο. Σημαντική αλλαγή το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, μετά τη βαριά σύνοδό της με Ερμή και Πλούτωνα τώρα θα κάνει ένα ωραίο εξάγωνο με τον κυβερνήτη του Τοξότη ενεργοποιώντας έτσι κάποιες θετικές εξελίξεις στις κοινωνικές και οικονομικές επαφές, ευνοεί την ομαδική δράση με φιλική διάθεση. Η κοινωνική ζωή παραμένει ενεργή. Η όψη βέβαια είναι πρόσκαιρη όμως μπορούμε κάλλιστα να την ενεργοποιήσουμε εποικοδομητικά γιατί την ερχόμενη εβδομάδα Άρης και Αφροδίτη θα ξανασχηματίσουν τρίγωνο μετά από αρκετό καιρό βοηθώντας περισσότερο τα συναισθηματικά ζητήματα και τις καλές συνεργασίες.

Ο Ερμής θα αρχίσει να κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό, το ίδιο και ο Ήλιος με τον Ουρανό και το Β.Δεσμό της Σελήνης όπου στην Πανσέληνο θα είναι κορυφωμένες αυτές οι όψεις. Το γεγονός αυτό ενισχύει βελτιωτικές κινήσεις στην καριέρα και στο σωστό προσανατολισμό, το φίλτρο της λογικής κυριαρχεί έντονα όμως παρέχει αρκετή ασφάλεια, ρεαλισμό και καλή οργάνωση στα πλάνα μας. Αναπροσαρμογή στρατηγικής.

Η Πανσέληνος αν και έχει σχετικά βοηθητικές όψεις, θα χρειαστεί μια σχετική προσοχή στις επικοινωνίες,γιατί Ερμής θα είναι επάνω στον Ήλιο με αποτέλεσμα να υπάρχει ισχυρογνωμοσύνη και απολυτότητα. Ο Χείρωνας στον Κριό θα απασχολήσει και αυτός με τετράγωνο στον Ήλιο και τη Σελήνη, δημιουργώντας αρρυθμίες στη διάθεση και το αίσθημα υποτίμησης. Με Δία και Χείρωνα ο 6ος οίκος ενδείκνυται για ιατρική φροντίδα οξύνει όμως τους ρυθμούς εργασίας και χρειάζεται προσοχή για ασθένειες ή βλάβες λόγω καταπόνησης.

Ο οικογενειακός προγραμματισμός θα απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα, οι οικονομικές συνθήκες βάσει εργασίας και νοικοκυριού θα μπουν στη ζυγαριά ξανά. Υπάρχει λογιστική διάθεση καταμέτρησης των αριθμών και της ζημιάς που επιφέρει η οικονομική ανισότητα. Αναμένονται αναταράξεις.

Η περίοδος αυτή μπορεί και είνια σημαντικό να περάσει ήρεμα και να θυμόμαστε: Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελες. Σημαντικό λοιπόν να μην κινηθούμε με προκλητικό τρόπο και συμπεριφορά που καλλιεργεί εκδικητικά και βίαια ένστικτα ώστε να περάσει αυτό το 20ημερο ήρεμα.

Καλή Χρονιά σε όλες και σε όλους τους φίλους!

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL