Καλάθι

                                                  Οι Όψεις της Εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα ενώ παράλληλα ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, η οργανωμένη εργασία, οι ερωτικές συνευρέσεις και βέβαια οι επαγγελματικές επαφές που εμπεριέχουν ρεαλισμό και οργάνωση και καλή συνεργασία. Αν και βρισκόμαστε σε μήνα Υδροχόου η παρουσία πλανητών στον Αιγόκερω είναι έντονη και δημιουργεί ένα περιβάλλον σοβαρότητας και υπευθυνότητας στις κινήσεις μας.

Η  σύνοδος Άρη-Αφροδίτη δεσπόζει ξανά, είναι όψη διαρκείας το τελευταίο διάστημα, μια όψη που μας φορτίζει  δημιουργικά και ερωτικά όμως μας πιέζει κιόλας να κινηθούμε αποφασιστικά χωρίς χάσιμο χρόνου με αποτέλεσμα να νιώθουμε αυτό που λέμε δημιουργικό άγχος. Αισθανόμαστε ότι δεν πρέπει να χαθούν  οι ευκαιρίες, να προοδεύσουμε  οι εργασίες μας  και να μην μένουν εκκρεμότητες. Οι καλές συγκυρίες πολλές φορές μας δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος ώστε να αποπερατώσουμε.

 Στον ερωτικό τομέα η σύνοδος αυτή δίνει υπερβολική ένταση σε σημείο που κάποιες φορές δημιουργεί μπλοκάρισμα ενέργειας και δυσκολία σεξουαλικής έκφρασης. Στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται δημιουργεί αγωνία για εδραίωση της  συνθήκης μιας σχέσης, την επισημοποίηση και την πλαισίωσή της σε ένα καθεστώς σταθερότητας. Οι νέες επαφές και γνωριμίες εξακολουθούν να είναι θετικές, Άρης και Αφροδίτη κάνουν τρίγωνο με τον Ουρανό.

Άλλη μία όψη που α μας απασχολήσει έντονα είναι η σύνοδος του ορθόδρομου πλέον Ερμή, με τον Πλούτωνα όπου θα βγάλει στο μικροσκόπιο την παρατήρηση  εκ βαθέων, τη βαθυστόχαστη ανάλυση και τη σκληρή κριτική. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια αληθή στοιχεία για υποθέσεις πους απασχολούν. Θα βρούμε πολλές απαντήσεις σε  μεταφυσικά θέματα που μας απασχολούν. Και βέβαια αρκετά σοκαριστικές αποκαλύψεις για ζητήματα που σχετίζονται με τον υπόκοσμο και κρυφές επικοινωνίες-κρυφές συνεννοήσεις. Αυτά αφορούν και σε πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. Βλάβες και επισκευές συνεχίζονται.

Αυτά τα γεγονότα όμως θα οξυνθούν  πολύ περισσότερο από το τέλος του μήνα και μετά εκεί όπου θα πυροδοτηθούν πιο έντονες εξελίξεις με πολιτικά θρίλερ και σεξουαλικά σκάνδαλα. Σε κάθε περίπτωση  όλα θα αφορούν και σε υποθέσεις που έχουν ήδη ανοίξει και θα ξαναβγούν στο προσκήνιο.

Πολλοί ίσως νιώσατε αυξημένη κόπωση αυτές τις ημέρες μετά το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τη σφιχτή και εξαντλητική σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο, τώρα πλέον ο Ήλιος θα προσπεράσει τον Κρόνο και θα αυξηθεί η ταχύτητα και η ροή της ενέργειά μας ώστε να μην έχουμε φρεναρίσματα και καθυστερήσεις. Η γνώση που αποκομίσαμε αυτόν τον καιρό θα μας χρειαστεί και στη συνέχεια. Η διέλευση του Δία δεν κάνει κάποιες σημαντικές όψεις αυτόν τον καιρό αλλά λειτουργεί βοηθητικά για τη φρεσκάδα και τη γρήγορη αποθεραπεία σε πιθανές ασθένειες. Το εξάγωνό του με τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχα ευχάριστες εξελίξεις και τύχη. Μην κλωτσάτε την τύχη σας, μην απογοητεύεστε από στιγμιαίες αποτυχίες, με  καλή διάθεση μπορεί να συμβούν τα καλύτερα.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL