Καλάθι

Το Feng Shui του Μαΐου.

Αύριο αλλάζουν τα άστρα του μήνα, ο μήνας του Φιδιού είναι ιδανικός για διαφήμιση. Δείτε ποιες κατευθύνσεις μπορούμε να ενεργοποιήσουμε.

Τα άστρα 1, 6, 8 λέγονται «the three whites» τα τρία λευκά άστρα γιατί η κανονική τους θέση είναι στις 3 θέσεις του Βορρά «Βορρά, Βορειοδυτικά και Βορειοανατολικά» που είναι οι μόνες κατευθύνσεις που χιονίζει. Το χιόνι θεωρείται πολύ ευοίωνο για το Feng Shui. Η βροχή μπορεί να φέρνει μεγάλες σοδειές, αλλά το χιόνι είναι η μαγιά της γης και φέρνει ακόμα μεγαλύτερη ευημερία, αρμονία, καθαρότητα και ανθοφορία στις σχέσεις. Και αυτήν την καλοτυχία σκορπίζουν αυτά τα τρία άστρα σε όποιες κατευθύνσεις επισκέπτονται και αυτόν το μήνα θα επισκεφτούν τις τρεις κατευθύνσεις του Νότου φέρνοντας τα κάτω πάνω με τα άστρα 1- 6- 8 να στέκονται στα στέμμα πάνω στις νότιες περιοχές που εκεί βρίσκεται η πλευρά του πλούτου, της φήμης και των σχέσεων.

Ο Μάϊος θα είναι πολύ καλός μήνας για διαφήμιση, αναγνώριση και για καλές σχέσεις. Επίσης όταν το άστρο 2 κάθεται στο κέντρο φέρνει συντροφικότητα και μπορεί ο μήνας φιδιού να μην είναι καλός για γάμους είναι όμως για γνωριμίες και για να τα βρουν άτομα που έχουν παρεξηγηθεί. Γιατί τώρα θα μπορεί ο ένας να δει τη θέση του άλλου με πιο καθαρή ματιά και να κατανοήσει αντίθετες θέσεις.

Κέντρο 2

Το κέντρο θα φιλοξενεί το άστρο 2 που συμβολίζει τη γυναίκα και σε συνδυασμό με το ετήσιο 6 που συμβολίζει τον άντρα έρχονται δυνατά συμβόλαια και σχέσεις που θα οδηγήσουν σε γάμο. Έχετε κάτι μεταλλικό εδώ και αν είστε μόνοι βάλτε εικόνες από ζευγάρια ή δύο πάπιες ή το σύμβολο της διπλής ευτυχίας. Εδώ θα βρίσκεται και η ασθένεια έχετε όλο το μήνα στο κέντρο μια κολοκύθα υγείας.

Ανατολή 9Το άστρο που φέρνει χαρούμενα γεγονότα και πάθος θα επισκεφτεί την ανατολή που ήδη εδώ βρίσκεται το ετήσιο άστρο που φέρνει γνωριμίες, έχετε εδώ φρέσκα λουλούδια ή 4 μπαμπού, και το λουλούδι της ζωής με τον κρύσταλλο. Και προτιμήστε αυτόν τον μήνα πράσινες αποχρώσεις σε πετσέτες και σεντόνια στην ανατολή

.Νοτιοανατολικά 1

Τη γωνιά του πλούτου θα επισκεφτεί το άστρο που φέρνει οικονομικές ευκαιρίες από μακριά και αν και τα άστρα της χρονιάς δεν ευνοούν το θόρυβο, ένας μεταλλικός ήχος μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα όπως ένας μεταλλικό μελωδός εξωτερικά αλλά με τη προϋπόθεση πως δεν θα τρυπήσετε για να τον βάλετε, κρεμάστε τον από το κάγκελο ή κάποιο φυτό. Μεταλλικές αποχρώσεις ταιριάζουν εδώ όπως γκρι λευκό ασημί και χρυσό.

Νότος 6

Επαγγελματική άνοδο και καλές συμφωνίες φέρνει το άστρο που θα επισκεφτεί το Νότο, κάντε διαφημίσεις, τυπώστε κάρτες, ειδικά αν έχετε νότια πόρτα. Τα χρώματα που ταιριάζουν εδώ σε καλύμματα και σεντόνια είναι όλες οι αποχρώσεις του πράσινου. Τοποθετήστε εδώ έναν Δράκο για να ξεχωρίσετε επαγγελματικά.

Νοτιοδυτικά 8

Στην πλευρά του έρωτα θα έρθει το καλύτερο άστρο του μήνα που φέρνει κέρδη και καλά αποτελέσματα, κάντε από εδώ τις δουλειές σας, τα ραντεβού και τηλεφωνήματα σας. Ανοίξτε εδώ το συντριβάνι όλο το μήνα αν τα μόνιμα άστρα σας το επιτρέπουν και αν έχετε μπαλκόνι ή κήπου νοτιοδυτικά φυτέψτε αυτόν το μήνα κάποιο δέντρο καρποφόρο ή φυτό που ανθοφορεί για να σας δίνει πάντα αυτήν την θετική ενέργεια αυτή η γωνιά. Έχετε κάτι κόκκινο εδώ όπως τη λάμπα αλάτων ή το κόκκινο σύμβολο της διπλής ευτυχίας.

Δυτικά 4

Γνωριμίες, γνώσεις και κέρδη φέρνει αυτή η πλευρά αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν δεν σας βολεύει νοτιοδυτικά, ανοίξτε παράθυρα κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε από εδώ και κυρίως σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας και οργανώστε τις δουλειές σας. Τα χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε

.Βορειοδυτικά 3

Ανατροπές φέρνει η βορειοδυτική κατεύθυνση, αλλά μπορεί να φέρει και δικαστήρια ή ατυχήματα, έχετε εδώ τη λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών και τη Νέμεσις για δικαιοσύνη. τα πύρινα χρώματα όπως και τα μωβ έστω σε ένα χαλάκι ή κάλυμμά μπορούν να ηρεμήσουν τη γωνιά, διαφορετικά έχετε εδώ μια πέτρα από αμέθυστο.

Βορράς 7

Κλοπή και λόγια έρχονται από το βορρά, αλλά αν πάρετε τα μέτρα σας μπορεί να φέρει καλή διάδοση και κέρδη, έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο και μια μαύρη τουρμαλίνη και αποφύγετε να κάθεστε πολύ εδώ. Και για κέρδη έχετε εδώ τον Κυπρίνο το ψάρι που ξεπερνάει τα εμπόδια.

Βορειοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η Βορειοανατολική που θα φιλοξενεί το άστρο 5, κάντε ησυχία εδώ , αποφύγετε ανακαίνιση και σκαψίματα και έχετε όλο το μήνα σε αυτήν την πλευρά την παγόδα 5 στοιχείων με τη κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα νερό και αλάτι.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL