Καλάθι

Ετήσιο Κινέζικο Ωροσκόπιο

2021 Η χρονιά του Μεταλλικού Βοδιού

Το Βόδι είναι η αποθήκη του μετάλλου και το Μέταλλο συμβολίζει την Μουσική, την  Ιατρική, την υγεία και τις αξίες, γι’ αυτό θεωρείται το πιο δυνατό ζώδιο σε θέματα υγείας και θεραπείας, διαθέτει τη μεγαλύτερη επιμονή και δεν αποπροσανατολίζεται, πετυχαίνοντας πάντα τους στόχους του, πολλοί ονομάζουν τη χρονιά του Βοδιού και χρονιά Αγελάδας που είναι σύμβολο γονιμότητας, καρποφορίας και Αφθονίας. Τα αρνητικά όμως του Βοδιού και της Αγελάδας είναι ότι δεν κάνει ποτέ πίσω, δεν υποχωρεί και πολλές φορές αυτό οδηγεί σε αδιέξοδα.

Το I-Ching του Μεταλλικού Βοδιού είναι το 36 της «Σύγχυσης» και προειδοποιεί πως όποιος δεν συνειδητοποιεί ότι χάνει θα χάσει περισσότερα, ενώ πρέπει να σώσει όσα προλαβαίνει, είναι η ώρα που πέφτει σκοτάδι στα πράγματα και το δίκαιο χάνεται καθώς είναι δύσκολο να διακρίνουμε τι συμβαίνει στα αλήθεια, με αποτέλεσμα να επικρατεί αναμπουμπούλα, ο κόσμος να διχάζεται και τα αποτελέσματα να αμφισβητούνται. Εξορκίστε και προφυλαχθείτε από διλήμματα, εμμονές και στρες με τη μουσική που πάντα έκανε τη ζωή καλύτερη.   

Ποντικός

Το Βόδι που είναι η χρονιά είναι ο καλύτερος σας φίλος και θα σας ανοίξει ευκαιρίες που όμως θα πρέπει να εξασφαλίσετε και όχι να τις αφήσετε να αιωρούνται, το άστρο αποθήκευσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας και θέλει να κλειδώνετε τις υποθέσεις σας. Ακόμα και πράγματα που καταφέρατε πέρυσι θα πρέπει τώρα να τα περιφρουρήσετε. Η χρονιά ευνοεί την αποταμίευση  και την απόκτηση ακίνητης περιουσίας, όπως και την εξασφάλιση μόνιμου εισοδήματος, από ενοίκιο, μισθό ή σύνταξη.

Ο τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι η υγεία, φροντίστε να τρέφεστε σωστά και να ξεκουράζεστε. Αποφύγετε να κοιμόσαστε στο βορινό δωμάτιο του σπιτιού και αν είναι εκεί το κρεβάτι σας σύρετε το όσο μπορείτε προς Βορειοανατολικά που είναι η κατεύθυνση που σας ευνοεί ιδιαίτερα και μόνο ευχάριστα μπορεί να σας φέρει.

Τα αισθηματικά σας επίσης ευνοούνται με το άστρο συντροφικότητας να σας ωθεί προς Γάμο, συγκατοίκηση. Αν είστε ήδη σε σχέση ή σε Γάμο θα υπάρχει κατανόηση και σύμπνοια.

Ο καλύτερος τομέας όμως θα είναι ο οικονομικός όπου εκεί θα παρουσιαστούν καλές προτάσεις που θα έχουν διάρκεια απόδοσης.

Έχετε πάνω σας το φυλαχτό με τα κέρατα του βοδιού που θα είναι το όπλο της χρονιάς και φέρνει υγεία, αντοχή, επιμονή και επίτευξη στόχου και την ασημένια κολοκύθα υγείας. Φορέστε όσο πιο συχνά μπορείτε μεταλλικές αποχρώσεις που είναι το λευκό, γκρι, ασημί, χρυσό, φοράτε κοσμήματα.

Βόδι

Από τα πιο τυχερά ζώδια θα είστε φέτος, όχι τόσο επειδή θα είναι η χρονιά του Βοδιού αλλά γιατί θα επισκεφτούν τις μοίρες σας πολλά και ευοίωνα άστρα που φέρνουν χαρούμενα γεγονότα, επιτυχίες, πάθος, αγάπη, πρόοδο, πραγματοποίηση ευχών και καρποφορία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλα θα γίνονται γρήγορα, θα υπάρχουν ανατροπές και πολλά από όσα συμφωνείτε δεν θα τηρούνται. Οπότε κάντε ότι είναι να κάνετε με ταχύτητα και εξασφαλίσεις.

Ασχοληθείτε με την υγεία και την ομορφιά, φέτος θα έχετε εύνοια σε θεραπείες και θα ξεχωρίζετε, ανανεώστε την ντουλάπα σας και το σπίτι σας.

Και στα αισθηματικά σας θα δείτε ευχάριστα, αν και το μόνο δύσκολο άστρο που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο είναι αυτό της ζήλιας, μην δίνετε αφορμές και ελέγχετε τις εμμονές, βγάλτε τον εαυτό σας από δυσάρεστες σκέψεις κάθε φορά που θα υποκύπτετε σε αυτές  γιατί φέτος θα έχετε την ικανότητα να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας οπότε προσέχετε συνέχεια τι σκέφτεστε.

Οικονομικά έρχονται μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, αρκεί να τολμήστε αλλαγές και προσαρμογές στα νέα δεδομένα.

Μπείτε στις νέες ενέργειες και αναγεννηθείτε φορώντας τον ασημένιο Φοίνικα με τα φτερά παγωνιού που φέρνει επίτευξη στόχου.

Τίγρης

Το Βόδι της χρονιάς δεν είναι φίλος σας και ειδικά αυτής της χρονιάς που κρύβει πολύ μέταλλο και εσείς είστε ξύλο, σας κόβει, αυτό δείχνει ότι ενώ θα παρουσιάζονται καλές ευκαιρίες θα κρύβουν παγίδες ή θα είναι κατώτερες από ότι αρχικά θα φαίνονται, όμως οι γνώσεις σας θα σας βοηθάνε πολύ και τίποτα δεν θα μπορεί να κρυφτεί για πολύ γιατί το άστρο καλή πληροφόρησης θα βρίσκεται πάνω σας όλο το χρόνο. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας και πράξτε μετά από περισυλλογή. Λειτουργήστε με σχέδιο αλλά με ευγένεια. Οι καλοί τρόποι φέτος θα ανταμείβονται.

Πολύ πάθος θα έχετε φέτος και στο τομέα των σχέσεων αλλά θα αλλάζεται εύκολα γνώμη, οπότε και εδώ μην προτρέχετε, αναθερμάνετε τη σχέση σας βάζοντας κάποιον κοινό στόχο και θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά ασχοληθείτε με τη προβολή σας, κάντε διαφήμιση και νέα επαγγελματικά βήματα αλλά σε τομείς που έχετε εμπειρία. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και ποιοι είναι οι στόχοι σας κυρίως σε εσάς τους ίδιους. Η χρονιά θα φέρει επιτυχίες αλλά θα πρέπει να ορίσετε τις επιθυμίες σας.

Φορέστε το σύμβολο της Ουράνιας της Τύχης για να έλξετε ακόμα περισσότερη καλοτυχία.

Λαγός

Ανταγωνιστική θα είναι η χρονιά, αλλά με πολλά θετικά άστρα που θα σας οδηγούν σε διλήμματα, γιατί εκεί που θα πηγαίνει κάτι να στρώσει και να μπει σε καλή ροή θα παρουσιάζεται κάτι άλλο που θα μοιάζει καλύτερο και το έντονο στοιχείο του ξύλου θα σας κάνει λίγο άκαμπτους και να μη μπορείτε να δείτε την ευρύ εικόνα των πραγμάτων. Το καλύτερο θα είναι να μην μπλέξετε σε ίντριγκες και κόντρες, αλλά να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα αυτό που σας συμφέρει και που θα έχει πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Να μην κάνετε δηλαδή κάτι έτσι επειδή σας κόλλησε ή γιατί σας, έθιξε κάποιος.

Το άστρο «τρεις σωματοφύλακες» θα βρίσκεται όλο τον χρόνο στις μοίρες σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε για πισώπλατες μαχαιριές,  αλλά ότι θα είστε φέτος και πολύ μάχιμοι, για προστασία μην κάθεστε με την πλάτη στην Ανατολή και εκμεταλλευτείτε τη μαχητικότητα που θα έχετε για να λύσετε εκκρεμότητες και να ολοκληρώσετε στόχους.

Τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας θα ευνοούνται πολύ και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα αποδώσουν.

Φοράτε το σύμβολο πλούτου για να έχετε κέρδη από τις κινήσεις σας και να μην καταναλώνετε άσκοπα ενέργεια.

Δράκος

Αρμονία στην οικογένεια και στις σχέσεις φέρνει η χρονιά και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα, παλιούς φίλους και άτομα που είχατε απομακρυνθεί. Οι συνεννοήσεις θα είναι καλύτερες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παντρευτεί φέτος ένα παιδί σας, κάποιο από τα αδέλφια σας, ή κάποια φίλη ή φίλος που το θέλατε πολύ.

Το άστρο των δυσκολιών θα έρθει και θα κάτσει όλο το χρόνο μαζί σας, αλλά το Βόδι της χρονιάς είναι σύμμαχος σας και αυτό δείχνει ότι κάθε εμπόδιο θα βγαίνει σε καλό, απλά θα σας κουράσουν λίγο οι φραγές και θα νιώθετε πως ότι πάτε να κάνετε υψώνεται ένα τοίχος μπροστά σας. Δεν είναι η χρονιά καλή για νέα ξεκινήματα και κυρίως για οικονομικά ανοίγματα. Η χρονιά όμως ευνοεί το ξεκαθάρισμα και τις αποκαλύψεις. Πολλά πράγματα θα μπουν φέτος στη θέση τους.

Τα οικονομικά σας ωστόσο ευνοούνται και αν γίνουν τώρα οι κατάλληλες κινήσεις κυρίως σε θέματα κληρονομικά τα υπάρχοντα σας θα αυξηθούν, η χρονιά δεν θέλει ρίσκα και επενδύσεις, θέλει οργάνωση και δουλειά.

Φορέστε όλο το χρόνο την ασημένια παγόδα 5 στοιχείων για να εναρμονίζετε τις ενέργειες και να μετατρέπετε τις αρνητικές σε θετικές.

Φίδι

Καλή χρονιά με δύσκολους επισκέπτες θα είναι για εσάς το έτος του Βοδιού που ανήκει στο δικό σας τρίγωνο και θα σας ενεργοποίησει το άστρο της τακτοποίησης. Εύκολα θα λύνετε ακόμα και δύσκολα θέματα, θα απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούσαν χρόνια και θα απορείτε γιατί δεν τις είχατε λύσει τόσο καιρό. Όμως το άστρο εμποδίων θα επισκεφτεί και τις δικές σας μοίρες και θα βάζει φραγή σε νέα ξεκινήματα δείχνοντας σας όμως ότι πραγματικά δεν σας συμφέρει να εμπλακείτε. Τα ανοίγματα τώρα θα ανοίξουν νέες εκκρεμότητες και η χρονιά ευνοεί το κλείσιμο και μάζεμα που θα γίνετε πολύ πιο εύκολα από ότι τα νέα εγχειρήματα.

Τα αισθηματικά σας μπορούν φέτος να σταθεροποιηθούν και να περάσετε πολύ όμορφα αν κάνετε με τη σχέση σας πράγματα μαζί και αν έχετε κοινούς στόχους.

Στην καριέρα σας για να έχετε τα μεγαλύτερα οφέλη ελιχθείτε χωρίς να ρισκάρετε, αγνοήστε προκλήσεις ανταγωνισμού και κάντε τη δουλειά σας πιο αποδοτική με πιο ηλεκτρονικά μέσα.

Τακτοποιήστε και θέματα υγείας και ομορφιάς, η χρονιά ευνοεί τις θεραπείες και τον καλλωπισμό, ανανεώστε τη ντουλάπα σας, πετάξτε ρούχα που έχετε χρόνια να φορέσετε.

Φορέστε όλο το χρόνο και εσείς την ασημένια παγόδα 5 στοιχείων για να εναρμονίζετε τις ενέργειες και να μετατρέπετε τις αρνητικές σε θετικές.

Άλογο

Το Βόδι της χρονιάς είναι ο καλύτερος φίλος του εχθρού σας και θα δουλεύει για εκείνον, αλλά είναι τόσο καλά τα άστρα του έτους που θα σας επισκεφτούν που το μόνο που μπορεί να σας κάνει είναι να σας παρασύρει σε παρορμήσεις από υπερβολικό ενθουσιασμό. Φοράτε κάτι πράσινο όλη τη χρονιά για να απορροφάει το υπερβολικό νερό που πάει να σβήσει τη φωτιά σας. Ενώ το πράσινο ανήκει στο στοιχείο του ξύλου και θα δυναμώνει τις ευκαιρίες για επιτυχίες και κέρδη.

Κέρδη θα φέρει η χρονιά από μακριά, από συναλλαγές με το εξωτερικό ή Internet. Ανοίξτε ιστοσελίδα, ή βελτιώστε την αν ήδη έχετε και επικοινωνήστε με ομάδες.

Στην υγεία προσέχετε το αναπνευστικό σας, αν καπνίζετε είναι η τέλεια χρονιά να το κόψετε. Αποφεύγετε επαφή με ανθυγιεινά υλικά και κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται σωστά. Ένα καλό άστρο που θα έχετε φέτος είναι αυτό του αυτοελέγχου και θα μπορείτε εύκολα να κάνετε κάποια δίαιτα ή να τηρήσετε κάποιο πρόγραμμα.

Στις σχέσεις σας και συνεννοήσεις  προσέχετε την απότομη και κριτική συμπεριφορά γιατί ένα αρνητικό άστρο που ενεργοποιείτε φέτος είναι αυτό που φέρνει χωρισμό και διακοπή φιλίας, ακόμα και συνεργασίας.

Φορέστε το σύμβολο ΟΜ που προστατεύει από αρνητικές αποφάσεις, φέρνει ομόνοια και καλοτυχία.

Πρόβατο

Χρονιά σύγκρουσης και μεγάλων αλλαγών θα είναι για εσάς με το Βόδι του έτους να βρίσκεται απέναντι από το Πρόβατο σας και το άστρο που φέρνει ανατροπές και ένταση πάνω σας. Όμως μπορείτε φέτος να τα εκμεταλλευτείτε αυτά τα άστρα και να συγκρουστείτε με τις δύσκολες πλευρές σας ώστε να επιτύχετε ευχάριστες αλλαγές. Αλλαγές έτσι και αλλιώς θα σας φέρει η χρονιά οπότε αλλάξτε αυτά που εσείς επιθυμείτε.

Ένταση θα έχετε στις σχέσεις σας και καλύτερα φέτος να κάνετε υπομονή γιατί και δίκιο να έχετε δύσκολα θα αναγνωρίζετε, προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να λέτε τη γνώμη σας αφού έχετε μελετήσει καλά τα γεγονότα.

Αποφύγετε και στην εργασία σας ίντριγκες και κουτσομπολιά και δώστε την ενέργεια σας σε  εγχειρήματα που είναι πρωτοποριακά και καινοτόμα και που μπορούν να αποδώσουν.

Η χρονιά δεν ευνοεί τα ταξίδια όπως και την αγορά αυτοκινήτου, γενικά προσπαθήστε φέτος να μην μετακινήστε άσκοπα και για προστασία από ατυχήματα έχετε κάτι κόκκινο επάνω σας σε ρούχο ή πέτρα.

Φορέστε το σύμβολο της πύρινης μπάλας που φέρνει νίκες και ηρεμία, αποτρέποντας τους τσακωμούς και φέρνοντας θετική έκβαση.

Πίθηκος

Μεγάλες αλλαγές φέρνει και σε εσάς η χρονιά, αλλά το Βόδι του έτους είναι ο καλύτερος φίλος του αρχηγού σας και αυτό δείχνει ότι μπορείτε φέτος να κάνετε μεγάλες και θετικές ανατροπές, αλλά χρειάζεται να τολμήσετε επεκτάσεις. Η χρονιά μπορεί να φέρει και μετακόμιση ή αλλαγή έδρας. Αποφύγετε όμως μακρινά ταξίδια και θαλάσσια, γιατί η θάλασσα σας ενεργοποιεί ένα άστρο κινδύνου ατυχήματος. Αποφύγετε και εσείς αγορά αυτοκινήτου φέτος. Προσέχετε και για μικροατυχήματα όταν χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα.

Στις σχέσεις σας θα υπάρχει ένταση, που όμως θα οφείλετε κυρίως σε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, προσπαθήστε να κάνετε όμορφες αλλαγές στο σπίτι για να προσελκύσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και με φίλους και συγγενείς κρατήστε χαμηλούς τόνους, όταν νιώθετε πως σας θίγουν ή προσβάλουν, ερευνήστε τι πραγματικά συμβαίνει πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Οι προθέσεις δεν θα είναι πάντα όπως φαίνονται αρχικά.

Επαγγελματικά μπορείτε να πάτε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο αν οργανωθείτε σωστά και δεν μπλέξετε σε ανταγωνισμούς. Κάντε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που όμως θα βασίζονται στις δικές σας δυνατότητες και όχι σε τρίτους, μεσάζοντες και ιδέες άλλων.

Φοράτε φέτος το σύμβολο διπλής ευτυχίας για καλές και ειρηνικές σχέσεις και συνεργασίες.

Πετεινός

Υγεία, Πλούτο, Καρποφορία και Γνώσεις σας φέρνει η καινούργια χρονιά, το μόνο που δεν θα σας φέρνει τύχη είναι η αναβολές και το να αφήνετε εκκρεμότητες καθώς τα άστρα θα είναι τόσο θετικά που θα ωθούν προς την επίτευξη στόχου και όταν μένουν πράγματα στη μέση αυτό θα λαμβάνετε ως ασέβεια ή ότι αυτό ήταν ο τελικός στόχος.

Ασχοληθείτε με θέματα υγείας και θεραπείες για να απαλλαγείτε ακόμα και από χρόνια θέματα. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα γονιμότητας και απόκτησης παιδιού. Γενικά όμως μπορούν φέτος να καρποφορήσουν οι προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς. Ξεκινήστε σπουδές και ασχοληθείτε και με κάποιο χόμπι που μπορεί τώρα να φέρει κέρδη.

Επαγγελματικά ρίξτε θεμέλια για κάτι μεγάλο κυρίως εάν ασχολείστε με σεμινάρια και τον εκπαιδευτικό τομέα. Ακόμα η χρονιά μπορεί να φέρει απόκτηση γης ή ακίνητης περιουσίας, ασχοληθείτε και με κληρονομικά ζητήματα.

Και στα αισθηματικά τα πράγματα θα είναι θετικά και δεν αποκλείετε μέχρι και Γάμος, αλλά και με τους φίλους και συγγενείς θα υπάρχουν καλές και ευχάριστες συνεννοήσεις.

Αυξήστε τα κέρδη που σας φέρνει η χρονιά φορώντας το σύμβολο μακροζωίας που φέρνει  διάρκεια στα κέρδη και όλα τα καλά που θα έρθουν.

Σκύλος

Χρονιά συγκομιδής θα είναι για εσάς και εάν κάνατε ως τώρα τις κατάλληλες προετοιμασίες θα ανταμειφθείτε, αν όμως αμελήσατε υποθέσεις θα τις βρείτε μπροστά σας, είναι η χρονιά για εσάς του «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς», αν κάτι δεν έχετε ακόμα φροντίσει ίσως προλαβαίνετε, η χρονιά του Βοδιού θα μπει με τον Ήλιο στις 4 Φεβρουαρίου και με τη Σελήνη στις 12 του ίδιου μήνα και με το που θα μπει θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις απολαβές από τις ως τώρα εργασίες σας. Όμως θα πρέπει και πάλι να προσέξετε που θα κάνετε ταμείο. Αποφύγετε να ανοίξετε δυσάρεστες υποθέσεις με δικαστήρια και διαφωνίες. Αντίθετα ασχοληθείτε με κινήσεις που θα φέρουν αύξηση εσόδων,  κάντε νέες ευχάριστες γνωριμίες και φροντίστε τον κήπο ή τη βεράντα σας. Γιατί ότι σπείρετε θα θερίσετε. Και το άστρο ανθοφορίας θα βρίσκεται στις μοίρες σας.

Στα αισθηματικά σας η σχέση σας μπορεί να έχει ευχάριστη έκβαση αν φέρεστε σωστά, θα υπάρχει αναγνώριση φέτος.

Επαγγελματικά κάντε νέα ξεκινήματα, ανανεώστε τις υπηρεσίες σας, επικοινωνήστε με περισσότερους για να λάβατε μεγαλύτερη ανταπόκριση, αποφύγετε όμως να μιλάτε για τα σχέδια σας πριν την υλοποίηση τους γιατί το άστρο κλοπή επίσης θα βρίσκεται στις μοίρες σας.

Φορέστε το I-Ching νόμισμα του Feng Shui που φέρνει Αρμονία και Αφθονία.  

Χοίρος

Το έτος του Βοδιού σας βάζει κάποια μικρά εμπόδια και φέρνει λόγια και γλωσσοφαγιές. Προσπαθήστε να μην ανακατεύεστε σε ξένες υποθέσεις και προσέχετε πολύ τα προσωπικά σας είδη γιατί μπορεί φέτος να χάνετε πράγματα όπως κλειδιά από αφηρημάδα, γενικά το άστρο απροσεξίας θα σας συντροφεύει.  Όμως θα σας συντροφεύει και το άστρο δημιουργικότητας, αναδείξτε κάποιο ταλέντο σας, ειδικά αν ασχολείστε με τη μουσική, το θέατρο ή τη ζωγραφική. Γενικά όμως η χρονιά σας κάνει πιο δημιουργικούς και είναι ευκαιρία να προβάλετε τις δυνατότητες σας.

Κάντε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ότι ξεκινήσει φέτος θα κρατήσει, αλλά κάντε υπομονή με συνεργάτες που σας κουράζουν γιατί σε όποιον κλείσετε τη πόρτα φέτος θα τον ξανά βρείτε μπροστά σας και από θέση που θα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και αυτό γίνετε γιατί τα άστρα ευνοούν τα ανοίγματα και όχι τα κλεισίματα.

Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις, κάντε νέες γνωριμίες και όχι απομακρύνσεις προσώπων.

Στα  αισθηματικά σας μπορεί να ακούσετε ψευδή πληροφορίες, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα κυρίως λόγο ζήλιας μπορεί Τρίτοι να προσπαθήσουν να σας χαλάσουν τη σχέση.

Φοράτε ένα μπλε ματάκι  για προστασία από το μάτι και τα λόγια.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΕ

Σύμβουλος Feng Shui, Αστρολογίας


1 σχόλιο

art posters prints · 21 Ιανουαρίου 2021 στο 22:04

Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to give it a look.
I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
Exceptional blog and great design.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL